Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
A rockersrac mappában találsz róla pár képet!
Mhorpeus mellett közvetlenül balra látható a srác. AoC mellett jobbra van egy csíkos inges, na nem ő az, hanem a mellette álló.
Értem, sajnos a rádiós találkozókat megrontotta a börze, mégpedig hogy már inkább börze mint találkozó. Persze néha ki kell pakolni a műhelyt mert egyszerűen nincs helye az embernek. Remélem jövőre eljutok.
Ok, és az hol van?
Én nem találok képgyűjteményeket Egy link segítene.
Ennek a topic-nak a tetején van. Bővebben: Link
Szeretném megkérdezni, hogy a spektrum analizátor az kinek a tulajdona? Régen már beszéltem a készítőjével, de most megszeretnék kérdezni tőle valamit.
Hajrá! De majd a megfelelő topikban! :yes:
A tiéd! Többen is le akarták szedni a tetejét a találkozón, de nem tudtuk kié. :yes:
Majd legközelebb szóltok, hogy bele szeretnétek kukucskálni! Bár nem nagyon lesz legközelebb, mert a következőre remélhetőleg egy másikat viszek már!
Jelentem kész a feltöltés!
Minden képet feltettem, nem válogattam ki belőle semmit, bár lett volna mit. (Remélem nem gond.) Ha kell valamelyik kép valakinek nagyban akkor írjon egy emailt s elküldöm.
Sziasztok!
Feltettem az általam készült fotókat,de nem tudom visszanézni.Lehet,hogy a fájlnévvel van baj? Hogyan javítsam?
Ne legyen benne ékezetes karakter, szóköz, és a fájlnéven belül pont.
Meghagytam a fényképezőm általi elnevezést,sajnos szóközt tartalmaz.Átneveztem őket,hogyan tölthetem fel újra?
Megoldottam, szerveren kijavítottam.
Interferinek én is köszönettel tartozom, rámtukmált egy rakás NYÁK rajzot műnyomó papíron, így végre kipróbálhatom a vasalásos technikát. A végén még összerakok valamit... (eddig főleg mások paneljait programoztam)
A digitális szkópéra figyelj mert az nem vasaláshoz készült anno és nem figyeltem mikor kinyomtattam ,igy max fotozáshoz vagy kézirajzoláshoz jó.
Jelen pillanatban egyetlen ittlévő moderátorunk!
Sebi :kalap:
Tényleg. Csak a képen részben takarásban van, gondolom azért nem ismertem fel.
Köszönöm!
off
Valaki vitt el tőlem színes digitális UART-os fényképezőt/kamerát, amit kontrollerre lehet kötni. Ígértem linket forrásokkal. Sajnos a nicket elfelejtettem, keress meg pü-ben és küldöm a linket. on
Szia!
Ugyan nem én vettem meg, de a link engem is érdekelne... Köszönöm... Szia. Idézet: „A kaja (biztosan) jó volt, hiszen két, "mesterszakács" (Zoli3 és LLaci56 (azért is két NAGY L-lel, megérdemled!)) készítette” Csak annyit javítanék, hogy hárman voltak és Békabácsi volt a harmadik az általad felsoroltakon kívül. És neki is külön köszönet jár, nagyon finom, jó kajákat állítottak elő!
Frankye! Vicsys! Eszter! Elhisszük?
Mi lemaradtunk róla, mint a borravaló! Kénytelenek leszünk várni egy évet, hogy mi is igazolhassuk a kérdést.
A természet lágy ölén való sétálgatás, és a bájos hölgytársaságnak bizony ára van!
Lehet, hogy tévedek, de emlékeim szerint a marha-gulyást Gafly főzte. Már reggel ott nyüzsgött a bogrács körül, mikor még alig voltunk páran.
Ja, ja. Sajnos igaz lehet a hír, mivel fényképen is megörökítettem a 3db. kinyalt bográcsot. Bővebben: Link
Nos, ebből 3 dologra lehet következtetni: 1-Nagyon fincsi volt a kaja és amíg mi kv-t ittunk- felfalták mindet! 2- A kaja nem volt jó, de az UFO-k elvitték üzemanyagnak... 3- A kaja jó volt vagy nem volt jó, de mindet beleöntötték a kis tóba, hogy nekünk ne jusson, illetve a halak jóllakjanak... Na, mindegy! A következőn már résen leszünk és természetesen nekünk dupla adag jár...!
Köszi a kérdést, megvolt a Tisza-túra, ma értem haza délután 6-kor
A találkozót követő napon indultunk a túrára... lényegében 7 teljes nap volt a Tiszán... nem volt kec-mec
Igen, jogos, hoppá, akkor valóban 5-re rúgott az ételt készítők, főszakácsok száma!
köbzoli, Gafly, Békabácsi, llaci56, Morpheus |
Bejelentkezés
Hirdetés |