Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Most én is ráakadtam valami hiba szerűségre.
A kékkel kiemelt sor, illetve az az alatti 2 sor egyazon gyártót kellene jelentsen. Nem látom az értelmét, hogy ilyen módon legyenek az alkatrészek külön csoportosítva, szerintem egy kategóriába tartoznak (helyesen: National Semiconductor). Sőt, ahogy jobban megnéztem a képet, az ST-nél is ugyanez a helyzet áll fenn. Helyesen: ST Microelectronics és ott sem kell szerintem 2-felé bontani a gyártót.
Én is ráleltem egy icipici hibára...
Itt a pákának a hegye van képnek megadva...
Hát ha ugyan annyiba kerül 400db belőle mint 1db 1000uf-os, akkor bennevagyok
köszi, javítva
Azt szeretném kérdezni, hogy TN 160 kémiai ónozó lesz-e valamikor, és ha esetleg lenne, akkor szállítható lenne e (arra gondolok, hogy például a lomexnél van, de oda van írva, hogy csak helyben vehető át)?
Teljesen igazad van. Valószínüleg amikor felkerültek az egyes termékek, nem voltunk megfelelő képpen konzekvensek a gyártók megnevezésénél. A program meg csak simán összeszedi az adatbázisból a termékekhez tartozó gyártókat. Az a baj hogy megint a javításhoz az kellene hogy az összes terméket átnyálazzam, ami igen lassan megy 9300 terméknél. Azt ígérhetem csak h szép lassan de haladunk majd vele.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mikor várható kb a DCF vevő? Mert már vagy 1 éve igény lenne rá.
Köszönöm!
1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről
14. § (1) Az áru fogyasztói forgalomba hozatalakor a forgalmazó köteles - külön jogszabályban meghatározottak szerint - a fogyasztót írásban tájékoztatni az eladási árról és az egységárról, illetve a szolgáltatás díjáról. (3) A Magyar Köztársaság területén fogyasztói forgalomba hozott áru és szolgáltatás áraként a fogyasztói forgalomban fizetendő árat kell feltüntetni. && 7/2001. (III. 29.) GM rendelet a fogyasztói forgalomba kerülő áruk és szolgáltatások árának feltüntetéséről 3. § (1) Minden áru eladási árát - a (2) bekezdésben foglalt kivétellel - a Fgytv. 14. §-ában foglalt rendelkezéseknek megfelelően fel kell tüntetni az árun, vagy ha ez értelmetlen az áru mellett kifüggesztett árjegyzéken. 2. § a) eladási ár: az áruért a fogyasztói forgalomban fizetendő ár, amely magában foglalja az általános forgalmi adó és az árut terhelő más adók, illetve egyéb fizetési kötelezettségek összegét is; alapján javaslom a nettó ár mellett vagy helyett az eladási ( bruttó ) ár feltüntetését.
Ha regisztrálsz, akkor már a bruttó árakat látod a termék mellett. (ha azt választottad ki.)
Na igen, de az áru az regisztráció előtt is ugyanaz az áru, mint reg. után. :crazya:
De viszont ha vásárolni akarsz, akkor muszáJ regisztrálnod, és akkor meg már látod a vásárlási árat.
Na mindegy én nem akarok vitatkozni, csak úgy mondtam.
Nem találtam arra utalást, hogy a kirakatban ne az eladási árat kellene feltüntetni.
Kellene egy gomb jól látható helyen, alaphelyzetben meg a nettó ár legyen, akinek kell a bruttó megnyomja a gombot vagy pipát tesz és kész.
Ha bejelentkezel, a "Saját menü" ablakocska felett ki tudod választani, hogy Netto vagy Bruttó árat akarsz látni
Nekem nagyon úgy tánik hogy ez az ellendarabja: S-25S-5P
Szia!
Nem ez az ellendarabja. Az általad linkelt ellendarab egy öt pólusú XLR aljzat, míg az általam keresettnek egészen más a felépítése. A 3 pólusú változatát én anno egy kis vonalkeverő tápcsatlakozójaként láttam, innen tudom, hogy ez ilyen rácsavarós dugó, tehát bedugás után rá is kell csavarni. Meg is találtam az ellendarabját: MIC335. A kérdés csak az, hogy a Hestore-osok tudnak-e ilyet szerezni? Üdv.
Ott a pont Bocsi, nagyon annak tűnt, de télnyleg más.
Üdv!
Bővebben: Link A termék leírásánál azt írják, minimum 1A-es táp kell neki, viszont a kiegészítő- ajánlásnál csak 500mA-es táp szerepel! :yes:
Nekem még egy régebbi típusú fekete minidrillem van, azt egy Force Feedback-es kormány adapteréről hajtom, ami 13,5V-os és 800mA-es.
Szerintem érdemesebb 500mA feletti áramforrásról táplálni...
Természetesen, igen. Már fel is tettem. Kép majd lesz hozzá.
Igen, érdemesebb nagyobb tápról hajtani. Ha nem vagy biztos a dolgodban, inkább vegyél egy 1A-es tápot. Egyébként ha nem hajtod túl a fúrót, akkor elég kisebb is.
Nem hajtod túl= egyszerre nem fúrsz vele sokat, és erősen megterhelve (pl. túl erősen nyomod a NYÁK-ra és emiatt szenved a motor), nem akad sokat a fúró. Minél nagyobb a motoron a terhelés, annál nagyobb az áramfelvétel.
Hasonló már létezik csak nem pont azon a néven. De a működési mechanizmusa ugyan az.
Igen, köszönöm, ezt eddig is láttam, csak az ára nem nagyon tetszik. Azért kérdeztem TN 160-at, mert a lomexnél van, de ott kb. 800Ft a 450 ml.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |