Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Egyetértek! Én most a nagyon hosszú távnál tartok./38 év/
Remélem én is eljutok minimum erre a távra./1év/
Gratula hozzá.
Jelenleg keresés állapotban vagyok (de már jó hosszú ideje) ![]() Na de mára megyek. Jó éjt mindenkinek!
Húúú, emberkék, olyan videót találtam...!
Bővebben: Link Ilyen durván már régen röhögtem youtube-os videón ![]() ![]() ![]()
Jééé, valóban!
Ez tök érdekes, mert én máshonnan jutottam el oda, a Susogós mackók-on keresztül valahogyan ![]()
Valójában a humán genom kb. 3 milliárd DNS bázispárból áll. Bővebben: Link Mivel egy bázispár 2 bit; ez 6 gigabit azaz 750 megabyte.
"Kesslers Knigge" a keresőszó youtube-on... Eszméletlen miket művel ez az ürge
![]()
Tudnak az Oroszok! Nem hiszem,hogy van még egy ilyen oldal a neten mint a Fishki net. Most nem is néztem hány oldal , 800 körül. Egyik kedvencem.
Énnekem olyan pólóról van képem aminek az a neve hogy budapest triatlon!
![]() ![]()
Szerencsére nincs kollégám de főnököm se. Feleség ellen nem tudtok valamit
Igen-igen, a ruszkik, náluk mindent meg lehet találni. A fishki.net-et napi rendszerességgel böngészgetem, csak ugy, mint a vasi.netet.
![]()
Van ám. még nagyobb is már ha az oldalak számát nézzük, 1200-300- oldal körül tarthatnak most.
http://www.otvali.ru én meg ezt szoktam néha napján nézni, amikor jó kipihent a mutató ujjam, a görgetéshez.
Auto power OFF. Bővebben: Link
![]()
Ez is bekerül a hasznos gépek történelmébe.
![]()
Ezek lázadó fák: Bővebben: Link
Van néhány vicces is de inkább érdekes. (nekem)
Ez inkább elszomorító :no:
Ilyen régiségnek számító autók a semmi közepén otthagyva ![]() Én biztos "megmenteném őket" kiganajoznám és helyrepofoznám.. Üdv4
A Bogárra gondolsz? Én 100%, ha valahol találnék egyet, hazahoznám, de nincs olyan szerencsém. Megépíteném Villanybogárnak, az biztos. Ezt már akkor gondoltam, amikor megláttam, hogy belenőtt a fa. Remélem, találok egyet. Optimizmus az élen!
Szerk.:Ha Te találsz 2-t, az egyik az enyém lehet? ![]()
Igen, a tiéd lehet, de a szállítási költséget te állod
![]() Én arra a teherautóra gondolok ![]() De jó lenne akár mi ami régi ![]()
Én nagy VW Bogár "rajongó" vagyok! Bár, az a teherautó sem lenne rossz!
Ha egyik lesz, villanyosítom, és azzal megyek iskolába! Amúgy kb. 6-700méterre van.
Nekem is tetszik a bogár
![]() De a trabi is, bár az nem olyan jó mint a bogár ![]() 6-700méterért autókázni? Hát te csoda figura lehetsz ![]()
A Trabi is tetszik nekem is. Főleg a 2ütemű, annak egy kicsit olyan a lámpák mögött lévő rész, (a motorháztető széle,) mint a Porsche 911-en.
Szerk.: Nem is a gyaloglás, az a 6-700méter. Hanem az a minden napi 2x6-700 méter, amit vezetnék. Persze jogsim még nincs, ilyen idősen nem is lehet, de az autónak nem jogsi kell ugye. A KRESZ könyvet meg már 6 éves koromban olvasgattam, úgyhogy a KRESZ-ről talán csak a papír hiányozna. Vagyis az a "kis kártya"...
Nekem a kormányváltó tetszik, amibe az 1 és a 2-est találom meg. Megjegyzem, hogy egyszer ültem trabiba
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |