Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Igen úgy látom Moszkvában is van 1-2 érdekes emberke...
![]()
Ha már metró akkor nekem is van 1 képem.Otthon érzi magát az öreg nem szégyenlős!
![]() ![]() ![]()
Biztos fájt a tyúkszeme.
+ egy BKV-s.
Te mivel közlekedsz Pesten?
-Én BMW-vel; Busz, Metró, Villamos. ![]()
MI LENNE, HA A FÉRFIAK LENNÉNEK A VILÁG ABSZOLÚT URAI?
1. A nőnapot áttennék február 29-ére. 2. A nyakkendőt nem lenne muszáj megkötni. A sliccet meg felhúzni. 3. A mellnagyobbító műtéteket besorolnák a TB-támogatottak közé. 4. Az egyszerűség kedvéért minden nőt ugyanúgy hívnának. 5. Minden nő allergiás lenne az aranyra, drágakövekre és a bundára. 6. A női orrban lenne egy speciális filter, ami elnyeli a sör-, izzadtság- és hagymaszagot. 7. Macskát kizárólag a kínai éttermek hűtőjében lehetne tartani, és a céllövöldében mint céltárgyat. 8. Minden telefonba be lenne építve egy szerkezet, amely 10 perc után automatikusan bontja a vonalat. 9. A szalvétát fel sem találták volna. 10. A lányuk férjhez adása után az anyák egyszerűen elfelejtenék azok létezését is. Így meg lenne oldva az anyósprobléma. 11. Feltalálnák azt a zoknit, amely magától megtalálja a párját, bárhol is hagyták őket a lakásban. 12. Az üzletasszonyok mindennapi viselete a bikini lenne. 13. A vécé ülőke azonnal felcsapódna, amint felkelnek róla. 14. A szemeteszsákok önállóan elhagynák a házat. 15. A nők egy évben egyszer menstruálnának, a horgászidény kezdetekor.
Az nem BMV?
![]() ![]()
hát jó, ennyi belefér
![]()
Az a "jó"háziasszony levesreceptje. Bele Minden Vackot.
![]()
Én úgy ismerem, hogy: Fradi leves, azaz Mindent bele!
![]()
"szemeteszsákok"
Ez de hülyén néz ki leírva.. majdnem annyira, mint a csipszeszacskó. ![]()
Ezt az utóbbi szót ki sem tudom ejteni.
Mondjátok ki gyorsan : JAMAIKA A JAMAIKAIAKÉ .
![]()
Hát ezen jót nevettem szerelmes csiga hazafelé
Miért nincs bástya a vonaton?
Mert a vonat nem vár... Miért nem origamizik Batu Kán? Mert nem hajt a tatár
Az öreg halász bosszúsan haza rohan, és azt mondja a feleségének:
- Rózsikám, elfelejtetted a csónakba tenni a hálómat! - Pedig én emlékszem, hogy beletettem. Biztos nincs benne? - Biztosan. Megnéztem a csónakot, és nem láttam benne semmi kivetnivalót.
Képzeld, a szomszédom beverte az ablakomat, amikor gyakoroltam a zongorán.
- Milyen ostoba pasas! Hiszen úgy még jobban hallja! Szőke kislány, kérdi a anyukájától: - Anya, segíthetek valamit? - Igen! Légyszíves írd rá a tortára a papa nevét! 10 perc múlva az aggódó anyuka kérdezi: - Hogy áll a dolog? - Szörnyen, mert ez az átkozott torta sehogy sem fér bele a nyomtatóba. Iskolai aranyköpések: Irodalom: - Lucifer a legnegatívabb személyiség, mert a tudást képviseli. - Berzsenyi költészete versekből áll. - Ha a Himnusz és a szózat elhangzik, minden hazafi szívében kigyullad egy kis piros lámpa. Nyelvtan: Tanár: - Mondjon példákat a szenvedő igékre! 1. diák: - Sanyi elesett az utcán. 2. diák: - A csapat elszenvedte az első vereségét. 3. diák: - Fájdalmában kiszenvedett. Tanár: - Képezzen mondatot a hajol igével! Diák: - Ha jól látom, kisütött a nap. Tanár: - Durva nyelvével leráspolyozza a csontról a húst. Melyik állat ez? Diák: - A csiga. Történelem: - A király látványos menekülést rendezett. - Beatrix úgy meglökte Mátyást, hogy csak úgy áramlott a kultúra. - Költő, politikus, hadvezér és mindenes volt egyszerre. Matematika: - A pont átmegy a körön. - Itt különböző leszámolási eljárásokat ismertünk meg. - Az egyenletet balról jobbra, vagy jobbról balra rendezem mindaddig, amíg ki nem jön a nulla. Fizika: - Nem csak innen a Földről látszani mozognak. - És akkor a 3. hüvelykujjam merre mutat? - Én értem ám a fizikát, mert jártam fizikoterápiára. Kémia: Tanár: - Milyen oldószerekben oldódnak az olefinek? Diák: - Szerves oldószerben. Tanár: - De milyen szerves oldószerben? Diák: - Folyékony szerves oldószerben. - Az anyag léte nem azonos az én anyagi lehetőségeimmel. - Az izzadságban is megtalálható vajsavból etil-alkohollal őszibarack aroma lesz. Biológia: - Akár növény, akár ragadozó. - Az emlősöknek 4 pár lába van. - A hidrák araszolva mozognak. Fölteszi a karjait és földobja a talpát. Földrajz: - A lehulló levegő a saját súlyánál fogva nem bírja el magát. - A síkságokat laposságuk mértéke szerint csoportosíthatjuk.
Ha már csiga:
-Miért nem tud futni a csiga? -Mert h*lyén nézne ki lobogó szemekkel. ![]() ![]()
Azért azt még megnéztem volna, hogy azt a feszülős fekete rucit hogy veszi le róla
![]()
Szerintem fázisjavító vagy polarizálatlan olajkondi lehet. Természetesen nagyfeszre feltöltve, mert E=1/2 U^2C
Ez a DOS ablakos dolog fáááájt nagyon!
![]()
Én inkább jóizűen benyaltam, volna azt a dinnyét
![]()
Látnád a haveromét, barátok közt szignállal indul a műhelygépe (win98) és a háttérképe 18++++.
![]()
A férfi orvoshoz megy, mert gond van a nemi életével.
Az orvos Viagrát ír ki a betegnek, de csak a felét kell bevenni. Otthon a férfi előveszi a vágódeszkát, és késsel kétfelé vágja a viagrát. Az egyik fele elrepül, egészen a papagáj ketrecébe, az meg egyből bekapja. A férfi azonnal felhívja az állatorvost, és elmeséli neki, mi történt. Az állatorvos szerint, a papagájt hűvös, sötét helyre kell helyezni, mert különben elpusztul. A férfi fogja a papagájt, és beleteszi a fagyasztóba. Természetesen megfeledkezik róla, és másfél óra után rohan a fagyasztóhoz, hogy megnézze mi lett vele. A papagáj teljesen meg van izzadva, és lihegve így szól: - Hú bakker, egy órát tartott, amíg széthúztam a csirke lábait!
Hú, ez nagyon fájós kép. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |