Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Mi lehet ennyire pluszos? épp "akciós" a kép? Ennél "18+-asabbat" el nem tudok képzelni...
![]()
Gyenge a fantáziád!
![]()
Addig örülj, amíg nem vagy gondolatolvasó... Elég perverz poénjaim vannak...
![]()
Igen,ezt tapasztaltuk!
![]()
Nana, a töredékét sem ismered... :hehe:
Lehet,de amit tapasztaltam eddig az bőven elég volt!
![]() ![]()
Megtöröm a csendet:
Jelek, amik arra utalnak, hogy mérnök a foglalkozásod: - A "virágot a barátnődnek" vagy "memóriabővítésre gyűjteni" választás nálad morális kérdés. - A Media Markt eladója egyetlen kérdésedre se tud válaszolni. - A légibemutatón fejben kiszámolod, hány méter per secundum sebességgel zuhan az ejtőernyős. - A feleséged hosszó, egyenes hajára a következő megjegyzést teszed: "szép és koherens". - Tudod, hogy a http:// mit is jelent valójában. - Van egy logarléced, és még használni is tudod. - A laptopod többe került, mint az autód. - A feleségednek gőze sincs arról, mi is a munkád. - Nekiállsz megjavítani egy 300 forintos kvarcórát.
Azért ebben vannak igazságok
![]()
Az Internet függőség jelei:
- Mikor kimész hajnali 3-kor a WC-re, előbb megnézed, hogy érkezett-e új e-mail. Útban visszafelé ismét megnézed. - Van egy tetoválásod, amelyen az áll: "This body best viewed with Netscape Navigator 4.1 or higher." - Gyerekeid nevei: Eudora, Mozilla és AltaVista - Kikapcsolod a modemedet és azonnal megszáll egy szörnyű üres érzés... - Repülőgépen a fele utadat a laptopoddal az öledben töltöd, míg a gyereked a csomagtartóban van. - Úgy döntesz, hogy még két éven keresztül jársz főiskolára: az ingyenes Internet-hozzáférés miatt. - Kineveted azokat, akiknek 14,4-es modemjük van. - A hagyományos postai leveleken is kezdesz smiley-t használni. - A modemed bedöglik, és már két órája nem töltötted le a leveleidet. Manuálisan hívod fel az ISP szolgáltatódat, és fütyölve próbálsz kommunikálni a szerverrel... és sikerül ![]() - Rájössz, hogy a szövegszerkesztőben minden mondatvégi pont után automatikusan odaírod a "com"-ot.com - A sz**ást csak letöltésként emlegeted. - Minden barátodnak "@" van a nevében. - A macskádnak saját honlapja van. - Nem tudod felhívni édesanyádat... nincs modemje. - A telefonszámládat egy nagy dobozban hozza ki a posta. - Felizgulsz, valahányszor a tárhelyedről beszélsz. - Nem tudod, hogy a három legjobb barátodnak mi a neme. Mindig semleges neveken jelentkeznek be az IRC-n. - A taxiban a címedet így mondod be a sofőrnek: "http://marcius.15.ter/nagy_haz/vorostegla/zold_ajto.html"
Ja és a legjobb:
2 informatikus beszélget egy sör mellett: -Képzeld tegnap felcsíptem egy bombázót. - Ne csigázz, mesélj! -Felmentünk hozzám -És? És? És? -Az íróasztalomon akartunk szeretkezni, de félre kellett tenni a laptopot -Laptop? nem is mondtad! Milyen gyors a processzor? Mekkora a memória?
"- És atom támadás ellen véd...?
- őőőőigen..., nem..., igen az ellen nem véd, de hogy akarjam magának kifejezni, úgy magyarázta el Árpád tudomásom szerint..." Ezen szét röhögtem magam..
Éppen most akartam linkelni hidegindítóként.
![]() ![]()
A kocsma egyik aszalánál ül Jenő és fülig ér a szája.
Odamegy hozzá a Jani és megkérdezi: - Hát te minek örülsz annyira? - Képzeld Janikám! Rreggel takarítom a csónakomat és odajön hozzám egy szőke nő! Hatalmas csöcsök, Janikám, hatalmas csöcsök. Azt mondja, bevinném-e a tóra csónakázni? Hatalmas csöcsök Janikám, érted! Bementünk a tó közepére és mondom neki: - Na lesz szex vagy úszás kifelé?! És nem tudott úszni! Janikám, nem tudott úszni! Érted? Másnap Janika ül a kocsmában egy üveg konyak mellett és zokog. Jenő odamegy hozzá és kérdezi: - Hát neked meg mi a bajod, miért vagy így elkenődve? - Jenőkém, ne is kérdezd. Reggel én is takarítom a csónakot, odajön hozzám egy fekete nő. Kérdezi hogy beviszem-e a tóra. Ahogy a tó közepére érünk kérdezem tőle hogy szex vagy úszás. Erre levetette a ruháját és akkora farka volt mint az evezőlapát! Én meg nem tudok úszni Jenőkém, nem tudok úszni! Érted?!
Két részeg fickó fekszik a folyó mellett,megszólal az egyik: Te! Béla! Jön föl a nap! Erre a másik megszólal: miért? Azt is ittunk?
![]() ![]()
Egy régi,de szerintem nagyon jó vicc! Honnan tudja az indián hogy kiszáradt a folyó? Porzik utána a kenu
Két csendőr
![]() -Te! Honnan került ide ez a sok kő? - Hát a folyó hozta ide. -És hol van a folyó? Hol, hol! Hát elment kőért! ![]()
A nő bemegy a patikába, és mérget kér. A patikus meglepődik:
- Asszonyom, miért van szüksége méregre? - Megölöm a férjemet. - Nagyon sajnálom, de nem adhatok el önnek mérget azért, hogy megöljön valakit! A nő erre kitesz az asztalra egy fotót, amely az ő férjét és a patikus feleségét ábrázolja félreérthetetlen helyzetben. A patikus nagyot nyel és rábólint: - Elnézést, nem tudtam, hogy van receptje.
Jézusom, ez akkora!!!
![]() ![]()
Ellesett beszélgetés egy 8 éves kisfiú és 5 éves húga között. A kislány így szól a bátyjához:
- Gyere, segíts felinstallálni ezt a játékot! - De buta vagy! Nem tudsz installálni? - Az installálás már megy, csak olvasni nem tudok. BKV ellenőr: - Jegyeket, bérleteket kérek! Pistike: - Anyád tudja, hogy kéregetsz? ![]()
Ha már ellenőr.
-Jegyeket bérleteket! -Kösz már van. ![]() Idézet: „Két csendőr sétál...” Éééértem én... :vigyor3:
Tudod. Áldás békesség!
![]() Mivel eltalálni nem tud senkit, ezért a nézésével öl.
Egy nagyon fárasztó képrejtvény.
Színesíti a kínálatot (színes ET akin áll a Tóth)
Ez nem annyira vicc de azért leírom.
Egyszer vettem egy ilyen hangszórópárt 1000 Ft-ért. Ez az egy teljesítmény adat van rajta: 120 W. Gondolja az egyszerű vásárló, hogy akkor 120 wattos. (Persze ez lehetetlen.) Csakhogy, aki nem ért annyira hozzá (én sem), nem veszi figyelembe, az előtte lévő betűket: PMPO. Ez annyit tesz, hogy Peak Music Power Output, vagyis pillanatnyi kimenő teljesítmény. A wikipédia szerint is: "A PMPO kifejezés félrevezetőnek és értelmetlennek minősül az audio szakember szerint." és "A PMPO kifejezéssel néha visszaélnek a reklámokban". 2 db 3 wattos kis hangszóró van bennük. Na ez tényleg ígyvan, bocs az offolásért. ![]()
Erre írta a kitűnő szakíró, hogy a mellette felejtett vasaló teljesítményét is hozzáadta......
Kaptam egy spam-et:
Dátum 2009. szeptember 27., vasárnap, 00:29:29 Feladó stop-spam@*** Címzett ***@freemail.hu Tárgy Eleged volt a reklámlevelekből? Szia. Eleged volt a nap mint nap érkező kéretlen levelekből? Itt a lehetőség hogy végleg kiszürd őket. Bővebb információ: http://*** Köszi hogy végig olvastad a levelem, remélem segítettem. Üdv *** Kapmány. 2009
|
Bejelentkezés
Hirdetés |