Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Egy házaspár lakásába éjszaka egy betörő mászik be. Mikor felfedezik, odaugrik a feleséghez és egy kést nyom a torkához, majd felkiált:
- Hogy hívnak? Szeretem tudni az áldozataim nevét! - Elizabeth - mondja az asszony remegő hangon. - Ó, az anyámat is Elizabethnek hívják! - mondja a rabló. - Nem tudok megölni valakit, aki rá emlékeztet! Majd odaugrik a férjhez: - Na, és téged hogy hívnak? A férj remegő hangon szól: - Az én nevem Philip, de a barátaim csak Elizabethnek szólítanak! Az első osztályban a tanító néni megkérdezi: - Mit mond a tehén? - Múú. - Mit mond a macska? - Miáúúú. - Remek! És az egér? - Klikk!
Siralmas.
![]() Milyen eszetlen baromságokra pazarolják ezek a "mai fiatalok" ![]()
Ez aztán még inkább az.
![]() Moderáltam, ha nem tartjátok még így sem helyénvalónak, akkor kérlek, töröljétek.
Megtaláltam, látom javította az iwiw et . Nem tudom hogy érdemelte ki szegény ezt.
SALáta, bocsi, hogy kérdezem: Mit hagytam fent, ami alapján azonosítani tudtad? Gondolom, a 10000 Esztert nem nézted végig........
![]()
Én is rátaláltam az előbb.
Egy kis agyafúrtság kell az egészhez (részletes kereső ismerete és kitöltése), és már hamar meg is van bárki. ![]() Egyébként szerintem korábban tuti feltörték az adatlapját.
privátban elküldenéd a profil linkjét? :hide:
[OFF]Értem már, különféle szempontok szerint szűkítések. Így már világos, köszi.
Én is megtaláltam a "csajt"... 5 perccel előbb lépett be, minthogy én megnézzem!
![]()
[OFF]Hiába, az én generációm már csak "ugatja" a netet. Szépen kitörölgettem minden olyan adatot, amiről azt gondoltam azonosíthatóvá teszi. Nem akartam én szegénynek ekkora népszerűséget! Nem én akadtam rá sem, valamelyik lányom mutatta, hogy nézzem meg.
Pontosan ezért nem megyek bankot rabolni sem, ott is így járnék. ![]()
Én úgy látom ez az iwiw-es "Eszter"-ke nagyon nagy benyomást tett itten a fórumon levő kollegák közt.
Biztosan a bemutatkozásával. Mindenki csak őt keresi. De erre csak tippelni tudok... :hide: ![]()
Hát ez egy nem rossz ötlet: Bővebben: Link
Ez pedig már elég régi ötlet
![]() Idézet: „Mit ki nem találnak?!” Feltalálták újra a giroszkópot... Itt inkább a felhasználása az ötlet.
Na ebben igazad van, én erre a verzióra nem gondoltam
![]()
Hehe!
![]() ![]()
Akkor Neked olvasható viccet küldök.
![]() - Mi az egészség ellentéte? - Feleség. Mi a baj a női gépkocsivezetőkkel? - Az, hogy ha jobbra jeleznek, nem biztos, hogy balra fognak fordulni. Egy részeg dülöngél hazafelé a körúton. A Rákóczi téren megszólítja egy néger örömlány: - Hello szépfiú, nem akarsz hazakísérni? - Mi... mi... mit csináljak én Afrikában? Utcai virágárus csalogatja a vevőt: - Uram vegyen egy szép rózsa csokrot, lepje meg vele a feleségét! - Kösz, de nincs feleségem. - Akkor vegyen a barátnőjének! - Barátnőm sincs! - Akkor vegyen egy csokrot magának és ünnepelje meg, hogy milyen szerencsés.
Egy csésze tea
Egy nap, amikor anyunak valami dolga volt és nem volt otthon apu egyedül vigyázott rám. Kb. 2 és fel éves lehettem és éppen egy kisebb balesetből lábadoztam. Egy ismerőstől kaptam egy kis teás készletet afféle "gyógyulj meg" ajándékként és ez lett az egyik kedvenc játékom. Apu a nappaliban ült az esti hírekben elmerülve amikor behoztam neki egy kis csésze "teát" ami persze csak víz volt. Jó néhány kis csésze tea és rengeteg dicséret után, hogy micsoda finom teát készítek, megjött anyu. Apu leültette a nappaliban és várta, amíg viszek neki egy kicsi csésze teát, mert "ez volt a világon a legaranyosabb dolog!" Anyu várt szépen türelmesen, én megjelentem, kezemben az ici-pici csésze "teával" apunak, amit ő szépen le is hajtott. Erre anyu megkérdezte Aputól(ahogy csak anyukák tudják megkérdezni... ): "Felmerült benned, hogy az egyetlen hely, ahol feléri a vizet az a WC?" ![]()
"egy csésze tea"
Úgy emlékszem hamarabb már írtad ezt ![]() De nem szeretnék Warnos lenni ![]() Így nem is szóltam :yes:
Miért mondják az olaszok a kislányokra, hogy banbina?
Mert banbinájuk. ![]()
Itt az új magyar fizetőeszköz.
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |