Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönöm. Remélem nem lombozódik le nagyon. Lelkes nem kezdő kollégánk. Csupán ebben látta a kiutat. Nehoyg orcára huppanjon!
VÁLTÓ ÁRAM 120 Kv betáp Budapest 10Kv-os földkábeles terhelés elosztója,mindez a föld alatt
Esetleg néhány fotót ha tudsz készíthetnél a számunkra. Nem sokan láttunk, esetleg fogunk látni hasonlót.
Itt vagyok, itt vagyok. :yes: Csak nem róllam megy a vita?
Most látom hová mész: csak irigyelni tudlak. Ha arról van szó hogy később vállakozást indítsak, akkor nincsen gond, nem lombozódom le miatta. Ugyanis a saját szememmel láttam "összeomlani" az építőipart. Ezeután miért álmodoznék olyan vállakozásról, amiben semmi haszon nincsen, majd a főválkozó, aműszaki felügyelővel járkálva a terepet leránjta azt a keveset is, ami összejönne a "véres" munkából. Majd aztán azt mondják hogy mehetsza búsba, mert ez nincsen megcsinálva rendesen, ez hiányzik, holott az nem is volt a szerződés / tender része. Úgyhogy úgydöntöttem hogy fújj építőipar.
A kedvet nem szabad elvenni,csak felkészíteni kell a nehézségekre.
KiS HUNCUT FÖLDIM. Természetesen rendelkezésre bocsájtom a fotókat az érdeklődők számára
OLvastad az üzenetem? nem vitáztunk,csak keseregtünk(és borozgattam) a minap.És felmerült egy két dolog
Igen, és válaszoltam is mielött rájöttem volna, miért is irtál, de semmi gond nincsen tényleg. Matyi annak mond el bármit róllam, akitt ő annak itél. Ő benne soha nem fogok csalódni, vagy egy olyan érzésem. Kevés azon emberek közé tartozik akire rábiznám az életem.
Idézet: „Fizikailag alkalmatlan vagyok bármiféle komolyabb megerőltetést igénylő munkára.” De a 200W-os pákát elbírod, szóval elektroműszerész akár lehetnél is. Remélem, nem vetted magadra a hsz-omat, mert egyértelműen nem rólad szólt! Sőt, csodálom a kitartásodat a tanulás terén. Én már nem tudok ilyen intenzitással tanulni, mert nem látom értelmét. Idézet: „csak 8 általánosig jutott el, szakmája sincs. Kiszorul a normál munkaerőpiacról.” Az a baj, hogy valakinek ki kell szorulnia. Muszáj, mert annyi munka van, amennyi, és nem több. Idézet: „megérte tanulni?” Tegye fel a kezét az, akinek felsőfokú végzettsége van, a szakmájában dolgozik, és nap mint nap legalább 70-80%-ban az iskolában megtanult ismereteket kamatoztatja. Én csak a saját szakomról tudok nyilatkozni. Az innen jövőben hasznosítható ismereteket egy év alatt meg lehet tanítani bárkinek, és 0-ról indulva, nem úgy, hogy már tud programozni. Idézet: „Jelen korban az értelmiségi szó felülvizsgálatra szorul.” Számomra ez a szó mindig is azt jelentette, hogy nem fizikai munkás. Az "értelem" szóhoz nincs köze. Idézet: „Az "értelmiségi" sznob, magától elszállt Őt nem tekintem értelmiséginek.” Ezeket én is utálom. A honvédségnél jó volt látni, amikor ugyanúgy sikálták a hosszúpályát, mint a 8 általánost végzettek.
Ne mond azt,hogy fujj.Azt kellmondjam vannak kivételek szép számmal ,de ezek a munkák nem "pályázati"munkák.
Vezető beosztású, és abbol is a felsőfoku végzettséggel rendelkező ügyeletes munkanélküli vagyok. :integet2: csak vicc, nehogy félre értsd.
Ezt nem hiszem el. Egy délután 4 vagy 5 oldalt írtatok? Nem fogom elolvasni, mert az a 4-5 oldal sem ilyen 2 soros HSZ-ekkel van tele és most már fáradt vagyok, de üdvözlök mindnekit!
soltvadkerten melyik a legfinomabb bor?
Álláshírdetés: Miniszterelnöki gyakorlattal állást keresek...
Az a helyzet, hogyha jó amunkás környezet, tehát a munkatársak, akkor amunka rossz, és pénzlehúzás, vagy kinemfizetéssel párosúl, mert a főnök, így próbál spórolni. Ahol meg jó munka van, és a muka jellege is olyan hogy inspirálja az embert munkára, elsősorban gondolok a buszvezérlés, és azok eszközeinek beszerelésére. stb. Itt már a gond fordítottan érvényesül Mindenki okosnak érzi magát. a másik háta mögött amásik le van "anyázva", és mindennke elmondva, de ha egymás előtt vanak akkor a legjobb barátok, és azt hiszik minden jól tudnak, és a legokosabbak a világon. Meg olyanakot mondanak, hogy sz@rul dolgozl, és ő az egésznapi munkámat 13 perc alatt megtudná csinálni, és mindenbe beleköt amibe csak tud típus. Az ilyen, annyira beképzelt, és annyira elvakult sznob, hogy csak a szánalom az amit érzek iránta. Mert annak az illetőnek egy MBW -n kívül senkije nincsen ( nem véletlenül megszemélyesítést használtam!). Persze nem véeltelnül nincsen saját lakása, sem családja. Anyucinál, apucinál lakik, és onnan ossza nagyvilági észt. Szóval a szakmámban csak bunkó, tapló, barom, ....., ....., ....., embernek nem mondható, sejtek furcsa összekapcsolódásából felvett emberformájú szintetikus anyagból, és genetikai hulladékból képződőtt idegen eredetű, kémiai lebomlásból származó, létező, mozgó, és személyi igazolvánnyal rendelkező valakik.
Még nem vagyok alkesz,de gondolkodom rajta :yes: olcsobb mint más hobbi
Olcsóbb de nem kifizetendő. Úgyhogy inkább ne fogj bele. Persze attól még rászokhatsz a krónikus ivásra, modjuk tej, tea, gyümölcslé, szörp formájában.
egyem a szivedet,és a töbszörösen öszetet mondataid.te kis rokon lélek.(bírom a kollégát)
Májat cserélni még drágább Szoktam mondani: lehet, hogy egy darab koton 200 Ft, de olcsóbb,mint tizen évig fizetni a gyerektartást!
az alkohol a legolcsóbb plasztikai sebész,8 feles után már mindenki szép és a saját arcod is átrendeződik. :yes:
Legyetek jók és szépek.A FI-relé vigyázzon hálozatotokra,a kettős szigetelés vigyázzon rátok.Nyugodt álmot mindenkinek. :integet2:
Mindenféle sértés és pejoratív gondolatoktól mentesen: Az a gyanúm, hogy tegnap este az a pár pohárka bor meghozta a kedvedet a fórumozáshoz. A bor kis mennyiségben oldja a gátlásokat,és közlékennyé, vidámmá tezsi a fogyasztóját. Eddig és ne tovább... Az adatlapodat megnézve: régen regisztráltál, de enyhén szólva lusta fórumozó voltál. Sikerült ránk találni, és rátalálni az off-topikra, és úgy látom jól érzed magad itt, maradjon ez így minél tovább! Ezért ne tessék rászokni az alkoholra!
Az csak átmeneti, és rád ártalamas. Viszont ha az illető fejére egy 10Ft -os TEccőős nylon szatyort húzol, máris meg van oldva a probléma, és még környezet kímélő is vagy, mert a szatyor a komposztálható, könnyen lebomló műanyagból készült. Egyenetlen mellékhatása, van ami szintén rád nincsen káros hatással, az a fulladás. Egyből két dolog amiért a szatyort válaszd. EZ nem reklám!
Szóval csak kitartás. Szerk.: én is örülök végre, hogy ránk találtál, és hogy a "régi motorosok" egy része is visszatért. Hiányzott a szinvonal, a családiasság.
UI valóban régen regisztráltam,olvasgattam a hsz-eket,idönként belefojtam ,de idő hiányában nem ragadtam a gép előtt.Mostanság eléggé besokaltam a hülye emberektől és ezért ragadtam a gép előtt,nem magyarázkodom,nincs is miért.a z alkoholizmus pedig nem fenyeget.De örülök,hogymég vannak akik aggódnak értem. :wink:
Idézet: „Idén 5,33-as az átlagom, és kapok kemény 8.500 Ft-ot. Igen, annyit! Az első ösztöndíjam 4,47-es átlagra 10.000 Ft volt, 1,5 éve.” Akkor én nem is szólok a 4,26-os átlagomra = 25.100 Ft.
Ami azt illeti, nem igazán értek a borokhoz, még fogyasztói szinten sem... :pirul:
Erre inkább azt mondanám, válassz a fagyik közül, szerintem az ismertebb! Aminek furcsa módon nem igazán örülök... Szinte mindenkinek ez az első, ami beugrik a városról. Megkérdezik, hova valósi vagyok, mondom soltvadkerti... Idézet: Erre én --> :wilting: „Júúúúúúúúúúúúúúúj de jóóóó ott tökre fincsi fagyi van...” Az, hogy van egy tavunk, vannak jó boraink (állítólag ), már keveseknek jut eszükbe, ha meghallják a városnevet... Persze annak lenne "feeling"-je, ha egy ált. iskolás csoporttól megkérdeznék: Idézet: „Honnan ismeritek Soltvadkertet?! Hát a jó boráról!!! :gonosz1: :emptybottle:” De remélem erre nem kerül sor, mert az már régen rossz lenne! |
Bejelentkezés
Hirdetés |