Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
A tervezést egy ismerősöm csinálta.
A többit én.
Egy tipp az előhívó melegítésére:
Én a díszhalas boltokban kapható akvárium-melegítőt használom a maratószer felmelegítésére. Teljesen vízmentes, ezért a maratószer nem hatol be, és nem lehet "túlmelegíteni" sem, mert ahhoz kicsi a teljesítménye. Bari- fórumtárs/barátom jóvoltából van egy akvárium-levegőztetőm is, amihez egy vékony cső tartozik. Ennek az egyik végét lezártam (kötöttem rá egy csomót ), a másik vége megy a kis kompresszorba, és a csőre apró lyukakat fúrtam. Ez levegőbuborékokkal látja el a maratószert, így - amíg a marató "dolgozik" - én nyugodtan tudok tovább dolgozni. A maratási idő egy nem túl nagy (tenyérnyi) panel esetén, nem teliföldesnél, 10 perc körül van.
Ez jó ötlet az akvárium melegítő. Jövőhéten kipróbálom. Köszi
Jó, és nem drága. Szívesen, remélem, Neked is bejön!
(Arra vigyázz azért, hogy a kémcső, amiben van, elég törékeny jószág!)
Szasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha nyomtatásos technikával akarom a nyákot csinálni akkor milyen papírra kell kinyomtatnom a kapcs rajzot? Todi92
Üdv, Levilágítani vagy vasalni szeretnéd, mert mindkettő eljáráshoz más papír kell.
Már megint egy ember aki nem tudja használni a keresőt, vagy akár google-t! Azért sem mondom meg! Keress rá!
Nem vagy semmi!
Ne olvassam el helyetted a linket, amit küldök? Bővebben: Link ctrl C + ctrl V-vel kimásoltad volna a kulcsszavakat a hozzászólásokból és beírod googleba mindent megtaláltál volna. Amúgy általában a műnyomó papírt, írószerboltban szoktak árulni... Legalább le írhattad volna hogy hova valósi vagy, hogy tudjak segíteni, de ha Pesti vagy akkor mázlid van: Bővebben: Link
Sziasztok.Szerintetek lehet valahol venni flexibilis nyáklemezt. Bővebben: ilyen
Na hello
Élesedik a nyomtató vásárlásom. Nem túl drága fekete-fehér lézer nyomtatót keresek. Milyen a jó? Mindegyikkel lehet panelt nyomtatni írásvetítő fóliára? Toner szempontból melyiket érdemes választani? Aki tud okosat, írjon. Köszi Múltkor valaki írta, hogy beszerez egy Samsung lézernyomtatót. Hogy vált be??
Üdv!
Annyit tudok segíteni, hogy tudomásom szerint 3 féle írásvetítő fólia van: -Tintasugaras: a;színes nyomtatáshoz b;fekete nyomtatáshoz -Lézeres Nekem HP fotónyomtatóm van ami 4800dpi (patronos), tökéletesen tudok áramköröket nyomtatni.
1 rétegben szoktam csinálni az 1.5 mm nél vastagabb vezetőket. Ami már smd-s és közös gnd-s azokat 2 rétegben, biztos ami biztos.
Viszont a HP írásvetítő fólia tökéletes azt 1 rétegben használom mindíg. De amit a papírboltban veszek, 10 fóliából 1 en szétrepedezik a tinta. Most maratok egy smd-s nyákot, ha kész feldobom.
Helló!
Kezdő vagyok ezért előre is elnézést! Le tudná nekem írni valaki h hogyan lehet nyákot készíteni a legegyszerűbben? És egy lista is jó lenne a nyáktervező progikról. Előre is köszönöm!
Főleg ez a vasalásos technika érkekelne! Köszi!
Akkor tintás a cuccod? Nekem is összerepedezik a xeroxon. Azt mondod a hp-n nem repedezik szét?
Igen tintás, a nyomtatómba 2 féle beállítás van: csatoltam a képet.
A HP nál mindíg elég volt az 1 réteg. Kajálok és feltöltöm a képeket amiket ma csináltam.
Heliosz!
Ha valóban érdekel a dolog, akkor olvasgasd ezt a topicot, vagy használd a keresőt. Számtalanszor le lett írva töviről hegyire, mit, mivel, hogyan, úgy a vasalásos, mint a többi technológiához. Ne várd, hogy valaki ismét (és itt a hangsúly az Idézet: szón van!) leírjon mindent, immáron sokadjára!„ismét” Köszönöm.
Milyen op. rendszered van? Vagy ez csak egy téma?
Vista 64 bit SP1
Kész van a nyák csatolom a képeket ahogy ígértem.
kepek 2
Modiknak: Bocs, de a zip file-t nem fogadta el...
a 9. képen megolvadt a bal alsó sarokban a fesz.szabályzó miatt a "gyanta". Ha valakinek van ötlete az orvoslásról szívesen meghallgatom.
Ha beleesik a vízbe ne legyen zárlat. Vagy ehez hasonló dolgok.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |