Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Hát, jó. Majd megpróbálom a HT-eurep-et. Arra emlékszek hogy pár éve kérdeztem tőlük Emailben valamit de nem válaszoltak...
Majd megpróbálom megint. Szerintem majd csinálok ilyen quote-t is. Amúgy érdekes dolog ez a postaköltség, mintaként nem kell érte fizetned, így meg igen, furán van ez kitalálva...
Hát igen, agy darabig én sem értettem. A termék értékében benne van a felhasználási helyhez való eljuttatás is, ami ugye a te érdeked hogy fel tudd használni, tehát te fizeted.
Minta esetében ez másképp van, a gyártó érdeke hogy fel tudd használni és hogy a jövőben a vevője légy, ezért a felhasználási helyhez való eljuttatás az ő érdeke, így ő fizeti. A többiekhez lenne egy kérdésem, ha paypalon egy új bankszámlát adok a fiókomhoz, akkor mennyit kell várni az 1500Forintos megerősítő terheléshez. Online tudom ellenőrizni a bankszámlámat de már 2hete semmi nincs ezzel kapcsolatban. Köszönöm.
Köszi a tippet. Holnap megkérdezem, úgyis megyek RET-be.
Jó lenne egy kis angoltudás, hihetetlen olcsó az ebay en minden, most nézegettem rádiókat, itthon 8 x os árért mennek a készülékek, kint mindenki újat vesz itt meg a ledobott még működőt szívesen átvesszük, tekintve hogy a legolcsóbb rádió amit érdemes RH ra megvenni használtban 25e itthon, kint csak vigyed alapon megy, persze ez csöves így gondok adódhatnak. Az új meg 300 tól fölfelé.
A HT-Eurep nekem 2 db. IC-t is beszerzett és az ár sem volt rossz. Jó tapasztalatom van velük. Szerintem tőlük kérdezd meg a mintát is, nem biztos, hogy Magyarországra küldenek.
Sziasztok! Nem tudjátok hogy az st honlapján hogyan lehet az email címhez @ jelet írni? Nekem sehogy sem engedi.
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? Bővebben: Link Egyszerűen nem fér a fejembe hogy csak 9 dollár. Vagy valamit rosszul értelmezek?
Most szembesültél vele, hogy az ilyen kis vackokat 2 fillérből csinálják
Lehetségesnek tartom ezt az árat.
Viszont nem tudni, hogy a 200-ból hány darab lesz azonnal működőképes, illetve mennyire fognak fényerőben különbözni.
Valószínűleg rendelni fogok belőle, nem találtam más magyarországi beszerezhetőséget olcsó, nagyfényerejű LED-re.
Remélem nincs olyan nagy szórásuk...
Volt, de muszáj volt zárolnunk pár éve.
Üdv
Rendelt már valaki a dealextreme től? Mik a tapasztalatok az oldallal kapcsolatban, érdemes tőlük rendelni? Ha az ingyenes szállítást kérem akkor kb mennyi idő mire ideér?
Sajnos nem rendeltem, de ha rászánod magadat akkor ird meg mi és hogyan! Jó áraik vannak!!
Én rendeltem. Pozitívak a tapasztalataim. Ingyenes szállítással 1 hónapot lehet számolni. Azonban most karácsony környékén ez az idő még hosszabb lehet.
Ha kapásból rossz, amit küldenek, akkor reklamálhatsz, talán foglalkoznak vele. De ha 1 hét/1 hónap múlva megy tönkre, az már őket nem érdekli. Csak olyan cuccot érdemes rendelni, ami eleve nem megy könnyen tönkre, a lézerek azonban nem ilyenek.
Szerencsére leírták a kommenteknél, hogy hány mA-el kell járatni őket, majd vigyázok rájuk, talán egyik sem hal meg. Mondjuk rendelhettem volna többet az 1.54 dolcsisból, ha már ilyen olcsó.
Szerintem vegyél egy inverter elektronikát jobban jársz...Tapasztalat! De sok sikert! Mond ám el mi az ábra!
Milyen inverter elektronikát vegyek? Véletlenül nem áramgenerátorra gondoltál? Azzal szokták meghajtani a lézereket.
Ooopsz most látom rossz helyre válaszoltam 1000 bocs és egy anyamedve! ez a TFT táp forunba ment volna! Amugy persze hogy áramgen! LM nem tudom pont mi is de a nagyteljesítményü ledeket is azzal hajtják és free küldi a nat! De ez it off és psszt!
Szia!
Köszönöm szépen de ez pont odáig vezet amíg megvagyok,sajnos a kérdésemre nem kapok választ ezért megkérdezem itt is : Ha megvan a PayPallos regisztrációm és Ebayről szeretnék vásárolni,utalni kell külön a PayPallos számlára majd ezután tudok vele vásárolni,avagy nem baj ha 0 Ft van a PayPallon,vásárlást követően az OTP-s számlámról automatikusan levonja az összeget? Köszönöm szépen Üdv Kicsa
Bár én még nem csináltam, de kapnod kellett ilyen adatokat:
Beneficiary Name: BofA re: PAYPAL PTE LTD Bank: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest Bankszámlaszám: 10918001-00000001-15050684 Your Transfer ID: ... Szerintem erre kell utalni.
Szia!
Hát nem kaptam..még nem is ütöttem le. Egyedül az nem világos számomra : a. Fel kell-e tölteni a PayPal számlámat sima utalással,majd innen tudok vásárolni b. avagy szépen 0 Ft-tal is megy mert mikor a vásárlásra nyomok,akkor az OTP-ről automatikusan levonja? Én ezt nem értem mert ilyen kitérést nem látok egy leírásban sem,amit eddig olvastam.
Szia!
Az a jó, hogy 0 van a Paypal számládon. Tehát nem kell fizetned, nincs tartozásod. Amikor vásárolsz valami, mondjuk az e-bay -en, akkor az e-bay elküldi az adatokat a Paypal felé. Kapsz egy értesítést, hogy ki kellene fizetni. Ekkor felmész a Paypal -ra, (egyébként sokszor automatikusan oda irányít, vagy ad egy linket) és ki tudod egyenlíteni a számládat. Ráböksz, hogy fizeted. Ez után a Paypal leemeli a beregisztrált kártyádról a lét, és így meg is történt a fizetés. Ez után már csak várnod kell a vásárolt cuccut. Ha 45 napon belül nem érkezik meg, akkor van lehetőséged ezt a Paypal felé jelezni, ami után ők megpróbálják kideríteni, mi történt. Ha nem te vagy a ludas, akkor visszatérítik neked a lóvét. Tehát a 0 a Paypal számládon azt jelzi, hogy nincs tartozásod, nem azt, hogy nincs pénzed.
Szia!
Köszönöm szépen,ezt szerettem volna tudni. Azthiszem mostmár értem a lényeget,hozzá is fogok a vásárláshoz. Köszönöm szépen a segítséget! Üdv Kicsa
Azt esetleg meg tudjátok mondani, olyankor mi történik, ha a Paypal-hoz társított VISA-kártya megszűnik létezni? Tehát fel lett bontva a szerződés a VISA-kártyát kiadó bankkal és már nincs is meg a VISA-kártya, szétvágás után ki lett dobva. A Paypal regisztráció még él viszont.
Namost, vajon a jövőben ehhez a meglévő, előző kártyával aktivált Paypal regisztrációhoz hozzá lehet "kötni" egy másik, újabb VISA-kártyát, ha a sors úgy hozza a jövőben, hogy szükséges a művelet? |
Bejelentkezés
Hirdetés |