Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez nagyon durva, biztos kellett egy kicsii purhab a szigeteléséhez. Vajon hogy fűtik?
Statikailag érdekes lehet. Vajon fatüzelésű? :hehe: Nem laknék a felső emeleten,mert félóra, mire lejutok, egy mire fel...
Sokkal hamarabb is le lehet érni. Az ablakot használva. Persze ha lérsz, nem biztos, hogy egyszerre tovább is tudsz menni...
Csak körben van minden irányban nyitott erkély. A szobák a közepén vannak. Elég jól szigetelhetnek a szobák. Fából sok mindent meg lehet, oldani. Egész esztétikus. Még egy óriási hinta is van.
Az a hinta nekem is nagyon tetszik. Van vagy 10m-es kötele. Jó lehet, hogy majdnem csak előre hátra mész vele a megszokott ívvel ellentétben.
Szerintem elég jó meleg lehet legbelül, persze ha nem lehet átlátni a résen keresztbe a házon. Érdekesség még hozzá... anno a faipariban azt tanultuk a hőszigetelésről általánosságban, hogy 35cm beton hőszigeteléssel ér fel a 25cm tégla, 5,2cm tömör fa, 1,3cm laza szerkezetű farostlemez. Szóval colos anyag a burkolat, talán raktak közé hőszigetelő anyagot, meg belül is colos burkolat, az felér már vagy 35-40cm tégla fallal.
Hááát, most így elsőre, hirtelen őőőő nem is tudom, hát izé,...azt mondanám, hogy
Köszönöm a további jókívánságokat! Mit is fogok módosítani?
Ezt most találtam, na nekem ki segít ilyet építeni?
TRABI
Úgy néz ki mint ha egy 8 tölcséres húsdarálóval találkozott volna a trabant.
Üdv!
Tudna valaki javasolni valamilyen kíméletes módszert, amivel jobb létre lehet szenderíteni egy DVD írót? Kíméletes módszeren azt értem, hogy látható nyoma ne maradjon. Ugyanis az írónál elég rendszertelenül jelentkezik a hiba és tuti, hogy ha visszaviszem a boltba akkor és ott nem jön elő, ráadásul nem helyben vettem, úgyhogy már kezd tele lenni vele a ...
Tudja valaki közületek, vagy tudna segíteni abban, hogy miként keressem azt, hogy egy akusztikus fémhúros gitár húrjainak hangolásánál milyen frekvenciákat kellene beállítani?
Tudom, a hangolást hivatalosan nem is így kell végezni, csak szeretném ilyen módon is kipróbálni.
Remélem neked mond valamit... Egy biztos: 24 (lassan 5) éves fejjel azt hiszem a bármiféle zenei eszközön való próbálgatást elfelejthetem... Azt tudom, hogy a basszusgitáron C D E G H húrok vannak. Passz, semmi többet!
Tegyél bele egy tisztító CD-t azt hiszem az haza szokta vágni őket. A sima asztali lejátszót tönkreteszi, DVD íróról nem tudok, de egy próbát megér.
Ha esetleg hangológép is kell ez a legjobb, ezt használom évek óta!Bővebben: Link
Ugyan már, ha én leérnék olyan magasról, akkor mennék is tovább. Merre? Sziasztok bányászok, jó reggelt Vietnam, Föld körüli pályára álltam...
30 V 30 A kísérletek... Molex csatlakozón keresztül egy régi tápról levágva a csatlakozót.
És annak nem lesz látható, fizikai nyoma a belsejében?
Testeld össze egy 24V-os, rövidzártűrő DC táppal és a +24V kivezetéssel cirógasd meg a NYÁKot. Vagy ha ahhoz nem férsz hozzá, akkor az IDE/SATA csatit. Csak pillanatnyi ideig hagyd a + sarkot egy helyen, nehogy füstbement terv legyen a dologból. Szóval csak óvatosan.
Köszi a tippet, ez is jónak tűnik, talán ez után marad a legkevesebb nyom.
Akkor mit szólsz ehez ...? (na jó, mára befejeztem ...)
Kedves Fórumozók!
Nyertem két jegyet a November 7. én lévő 20 éves Magozott Cseresznye születésnapi koncertre a SZKR Hegylakók műsorában. Én sajnos nem tudok elmenni, HE tagok között elajándékozom a jegyeket, ezt az infót kaptam: Idézet: „Vázoltam a tényeket Zagyva vezérnek, s azt az infót kaptam tőle, hogy a nyertes nem jegyet kap. Két főnek a neve felkerül egy - divatosan mondva VIP- listára, így ők ingyen tekinthetik meg a koncertet. Arra kérlek, hogy az általad megajándékozni kívánt személyek adatait küld már nekem. Fontos, hogy egyeztesd velük, mert nem biztos, hogy lesz lehetőség a későbbi módosításra. Ha kéred, akkor a műsorban bemondom a nevüket (ha esetleg tréfának vélnék). ” Akinek kell küldjön privált üzenetet és a többit megbeszéljük. Helyszín
Sziasztok, egy elég szokatlan kérésem lenne, van egy 1500mAh-s Li-Po akku (3,7V), amit fel kellene tölteni. Budapesten nincs valakinek egy töltője, egy töltés erejéig. A későbbiekben akarok majd töltőt építeni, de most még lusta vagyok hozzá. De szegény akku már annyira lemerült, hogy az elektronika letilt.
Én a lézermeghajtós áramkörről töltöm az akksikat, meg mellé építettem egy kisütőt is. Megbízható a szerkezet. (bár a doboza még nem 100% de ha kész teszek fel majd képeket róla)
Csak gondolom te NiMH vagy NiCd akkukat töltöl áramgenerátoros üzemmódban, nekem pedig Li-Po akkut kell annak pedig kicsit komplikáltabb a töltése. (Mielőtt valaki elmagyarázná a töltés periódusait megjegyzem, hogy már ismerem.)
Megosztanád velünk is?
Jogos! Igazság szerint LI-po akukkal még nem foglalkoztam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |