Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   751 / 3610
(#) bankimajki válasza hapro hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Ez nagyon durva, biztos kellett egy kicsii purhab a szigeteléséhez. Vajon hogy fűtik?
(#) DuMatyi válasza hapro hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Statikailag érdekes lehet. Vajon fatüzelésű? :hehe: Nem laknék a felső emeleten,mert félóra, mire lejutok, egy mire fel...
(#) mark.budai válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Sokkal hamarabb is le lehet érni. Az ablakot használva. Persze ha lérsz, nem biztos, hogy egyszerre tovább is tudsz menni...
(#) KTobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Csak körben van minden irányban nyitott erkély. A szobák a közepén vannak. Elég jól szigetelhetnek a szobák. Fából sok mindent meg lehet, oldani. Egész esztétikus. Még egy óriási hinta is van.
(#) hapro válasza KTobi hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Az a hinta nekem is nagyon tetszik. Van vagy 10m-es kötele. Jó lehet, hogy majdnem csak előre hátra mész vele a megszokott ívvel ellentétben.
Szerintem elég jó meleg lehet legbelül, persze ha nem lehet átlátni a résen keresztbe a házon.
Érdekesség még hozzá...
anno a faipariban azt tanultuk a hőszigetelésről általánosságban, hogy 35cm beton hőszigeteléssel ér fel a 25cm tégla, 5,2cm tömör fa, 1,3cm laza szerkezetű farostlemez.
Szóval colos anyag a burkolat, talán raktak közé hőszigetelő anyagot, meg belül is colos burkolat, az felér már vagy 35-40cm tégla fallal.
(#) hapro válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Hááát, most így elsőre, hirtelen őőőő nem is tudom, hát izé,...azt mondanám, hogy
(#) Action2K hozzászólása Okt 19, 2009 /

Köszönöm a további jókívánságokat! Mit is fogok módosítani?
(#) sándor válasza hapro hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Ugyan már ne hagyjuk magára a "kollégát"!
köbzoli én megyek de csak ha te is segítesz nekem - én valami ilyet vagy tervezek...(még nem tudom melyik lesz) ilyet
(#) bankimajki hozzászólása Okt 19, 2009 /

Ezt most találtam, na nekem ki segít ilyet építeni?
TRABI
(#) SALáta válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Úgy néz ki mint ha egy 8 tölcséres húsdarálóval találkozott volna a trabant.
(#) Szárnyas hozzászólása Okt 19, 2009 /

Üdv!
Tudna valaki javasolni valamilyen kíméletes módszert, amivel jobb létre lehet szenderíteni egy DVD írót? Kíméletes módszeren azt értem, hogy látható nyoma ne maradjon.
Ugyanis az írónál elég rendszertelenül jelentkezik a hiba és tuti, hogy ha visszaviszem a boltba akkor és ott nem jön elő, ráadásul nem helyben vettem, úgyhogy már kezd tele lenni vele a ...
(#) Norberto hozzászólása Okt 19, 2009 /

Tudja valaki közületek, vagy tudna segíteni abban, hogy miként keressem azt, hogy egy akusztikus fémhúros gitár húrjainak hangolásánál milyen frekvenciákat kellene beállítani?

Tudom, a hangolást hivatalosan nem is így kell végezni, csak szeretném ilyen módon is kipróbálni.
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Remélem neked mond valamit... Egy biztos: 24 (lassan 5) éves fejjel azt hiszem a bármiféle zenei eszközön való próbálgatást elfelejthetem... Azt tudom, hogy a basszusgitáron C D E G H húrok vannak. Passz, semmi többet!
(#) bankimajki válasza Szárnyas hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Tegyél bele egy tisztító CD-t azt hiszem az haza szokta vágni őket. A sima asztali lejátszót tönkreteszi, DVD íróról nem tudok, de egy próbát megér.
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Köszi a választ, neked is, simpi!
(#) Rober_4 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Ha esetleg hangológép is kell ez a legjobb, ezt használom évek óta!Bővebben: Link
(#) DuMatyi válasza mark.budai hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Ugyan már, ha én leérnék olyan magasról, akkor mennék is tovább. Merre? Sziasztok bányászok, jó reggelt Vietnam, Föld körüli pályára álltam...
(#) SALáta válasza Szárnyas hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

30 V 30 A kísérletek... Molex csatlakozón keresztül egy régi tápról levágva a csatlakozót.
(#) Szárnyas válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

És annak nem lesz látható, fizikai nyoma a belsejében?
(#) Szárnyas válasza SALáta hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Valami ilyesmire gondoltam én is.
(#) Stadi válasza Szárnyas hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Testeld össze egy 24V-os, rövidzártűrő DC táppal és a +24V kivezetéssel cirógasd meg a NYÁKot. Vagy ha ahhoz nem férsz hozzá, akkor az IDE/SATA csatit. Csak pillanatnyi ideig hagyd a + sarkot egy helyen, nehogy füstbement terv legyen a dologból. Szóval csak óvatosan.
(#) Szárnyas válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Köszi a tippet, ez is jónak tűnik, talán ez után marad a legkevesebb nyom.
(#) sándor válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Akkor mit szólsz ehez ...? (na jó, mára befejeztem ...)
(#) SALáta hozzászólása Okt 19, 2009 /

Kedves Fórumozók!
Nyertem két jegyet a November 7. én lévő 20 éves Magozott Cseresznye születésnapi koncertre a SZKR Hegylakók műsorában. Én sajnos nem tudok elmenni, HE tagok között elajándékozom a jegyeket, ezt az infót kaptam:
Idézet:
„Vázoltam a tényeket Zagyva vezérnek, s azt az infót kaptam tőle, hogy a nyertes nem jegyet kap. Két főnek a neve felkerül egy - divatosan mondva VIP- listára, így ők ingyen tekinthetik meg a koncertet.
Arra kérlek, hogy az általad megajándékozni kívánt személyek adatait küld már nekem. Fontos, hogy egyeztesd velük, mert nem biztos, hogy lesz lehetőség a későbbi módosításra. Ha kéred, akkor a műsorban bemondom a nevüket (ha esetleg tréfának vélnék).

Akinek kell küldjön privált üzenetet és a többit megbeszéljük.
Helyszín
(#) Georgee válasza Norberto hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

KlikkKlikk Jó olvasgatást, remélem tudtam segíteni valamennyit.
(#) bankimajki hozzászólása Okt 19, 2009 /

Sziasztok, egy elég szokatlan kérésem lenne, van egy 1500mAh-s Li-Po akku (3,7V), amit fel kellene tölteni. Budapesten nincs valakinek egy töltője, egy töltés erejéig. A későbbiekben akarok majd töltőt építeni, de most még lusta vagyok hozzá. De szegény akku már annyira lemerült, hogy az elektronika letilt.
(#) Georgee válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Én a lézermeghajtós áramkörről töltöm az akksikat, meg mellé építettem egy kisütőt is. Megbízható a szerkezet. (bár a doboza még nem 100% de ha kész teszek fel majd képeket róla)
(#) bankimajki válasza Georgee hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Csak gondolom te NiMH vagy NiCd akkukat töltöl áramgenerátoros üzemmódban, nekem pedig Li-Po akkut kell annak pedig kicsit komplikáltabb a töltése. (Mielőtt valaki elmagyarázná a töltés periódusait megjegyzem, hogy már ismerem.)
(#) DuMatyi válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Megosztanád velünk is?
(#) Georgee válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 19, 2009 /

Jogos! Igazság szerint LI-po akukkal még nem foglalkoztam.
Következő: »»   751 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem