Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   754 / 3610
(#) titi válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

Idézet:
„zsiguli makettet”

Pontosabban Lada. Megtetszett, gondoltam megveszem, bár a készletet azt hiszem nem fogom összegyűjteni, ahhoz kicsit drága, de ha lesz 120-as Skoda, azt még megveszem.
(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

Nem fog menni, mert a modem soros kommunikációt végez. A két modem belemodulálna egymás jeleibe, így egyik sem tudna feltcsatlkozni.

Próbáld meg az UTP kábel maradék szálain vezérleni a modemet. Például amikor a számítógép bekapcsol, a 12V -os ágából logikai 1 -est adjon az egyik érpáron.

Amodembe építs bele egy NAND kaput, és kimenete hajtson meg egy relét, vagy egy kapcsoló tranzisztort, ami a modemet bekapcsolja.

Ha bármelyik gép bekapcsolva marad, vagy csak az egyik, amodem addig nem kapcsol ki.

Előnye: "gondozásmentes".
Hátránya: garanciális switch, vagy routered van, akkor nem szedheted szét, ha nem az akkor szedd szét, és hidald a két gép két érpárát a WAN / Port1 -es kimenetére. Modemben meg csak el kell helyezni a kapcsoló elektronikát, és kész.
(#) zoly15 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

Köszönöm!
Lehet hogy az lesz hogy marad minden úgy ahogy van és routeren megoldom..

Üdv!
(#) Stadi válasza titi hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

Ez is étvágygerjesztő lett. :finom:
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

Bibibííí, csak emlékeztetőnek raktam feeeeel... :crazya:
(#) Norberto válasza titi hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

De vicces volt valaki a kép megkomponálásakor!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 20, 2009 /

Egy zenének keresem az előadóját, illetve a címét.

Ez az a video, amin 9 másodperc után hallható.

Mivel a Tunatic halott, ezért azzal nem tudom megvizsgálni.
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

(#) mark.budai válasza titi hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

Jóvanám'! Én meg már nem eszek. De lehet mégis kell valamit.
(#) KTobi válasza Norberto hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

Még egy kis fotós alaptudás, és olyan ételfotók lesznek, itt, hogy mind a tíz ujjamat végignyalom a látványtól.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

Köszi Matyi. amúgy ráérek...
(#) zolee1209 válasza KTobi hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

Én most pucoltam meg a monitort! :beka3:
(#) titi válasza Norberto hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

Gondoltam, ha már lúd, legyen kövér! Akarom mondani palacsinta...
(#) Ricsi89 hozzászólása Okt 20, 2009 /

Sziasztok!
Mai nap tanulsága: Ázott telefon alaplap javítása tiszta alkohollal. Délelőtt még meg se mukkant a telefon, alaplapot kivettem, ráöntöttem egy kis tiszta alkoholt, fogkefével jól átdörzsöltem, este visszaraktam és tökéletesen megy. :yes:
(#) bankimajki hozzászólása Okt 20, 2009 /

Találtam egy meseszép hölgyet
(#) Norberto válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

Tündérien néz ki. :kuss: :wilting:
(#) sound.man válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

Barátnőd? Mert ha nem akkor próbálkozok nála.
(#) bankimajki válasza sound.man hozzászólására (») Okt 20, 2009 /

Már lefoglaltam
(#) Georgee hozzászólása Okt 21, 2009 /

Üdv mindenkinek (már meginnt egy új nap) Valakinek van ötlete, honnan lehet olcsón minikamerát venni, ami például bukósisakra rögzíthető, és legalább 30percnyi videó anyagot rögzít hanggal?
(#) Action2K válasza Georgee hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Szia! Vatera?
(#) bankimajki válasza Georgee hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Miért, te is 300-zal kanyarban akarsz motorozni?
(#) Georgee válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Látom torpedóban nem vagy nyerő Airsofthoz szeretném, rögzíteni a játékot.
(#) bankimajki válasza Georgee hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Na jó akkor bocsi, én motorozni szoktam, de nem látom értelmét annak hogy valaki videót készít motorozás közben. A motorozás egy klassz dolog (Persze jó motorral)
(#) Georgee válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Én az airsofttal vagyok így, de mostmár ugy érzem muszály rögzíteni egy pár bevetést. Utóbbi játékon 3 percet vettem fel a csapatomból 1 ember maradt, a másik csapatból 3 egyből kiszúrták, hogy mit videózok, persze telóval. Most találtam egy CAM-ot 640*480as felbontással 5ért a memória bővíthető. Szerintetek megéri?
(#) Ricsi89 hozzászólása Okt 21, 2009 /

Helló!
Egy kis segítséget kérnék. Vettem ismét egy procit a gépembe. Ez se megy. Pedig ez már belevaló és kezelni is kellene neki. A gép bekapcsol, elkezdi nézni a cd-t, majd leáll. De sem a bios, se semmi nem jön elő. Szóval ez már valami, mert az előzőnél ennyi se volt. A mostani proci, amit vettem egy SL6FG. Egy képet rakok ,hogy mit fogad a gépem. Elvileg ez minden kritériumnak megfelel. ha nem felelt volna meg, kakor meg se vettem volna. A bios frissítéshez dos-ból kellene futtatni a programot, de az xp indítómenüjében nincs dos mód. Floppy nincs, mivel laptopról van szó. Pendriveról tud bootolni a gép, de arra hogy rakjak dost? Nem nagy összeg, mert olcsó volt, de akkor is idegesít, hogy semmivel nem akar menni, csak a gyári procival.

proc.png

(#) Georgee válasza Action2K hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Időközben találtam már licitáltam is rá. Remélem megéri. Néztem videót róla, jó minőségű.
(#) Ricsi89 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Vége, kilehelte a lelkét a proci. Csak tudnám miért. Az esetleg nem lehet, hogy nem megfelelő hűtés miatt ment tönkre? Mert túl sok paszta nem volt alatta, de a régi proci is ennyivel ment. Már csak forrósodik és nem csinál semmit, mintha proci sem lenne benne.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Idézet:
„de ilyen lapos izében..”

Mond ki! Mond ki nyugodtan, hogy vágódeszka.

Amúgy nagyon nagy nyűg, egy nem márkaszerviznek javítani az ilyen vágódeszkákat. Tapasztalatból mondom. Milliónyi kis csavar, pöcök, kábel... Még a sérülésmentes szétszedés is nagy odafigyelést kíván.
én egy évig bíbelődtem a saját laptopunkal, mire végre újra él. (Márkás IBM, még az eredeti, semmi compaq beütés). Megszeretve hozzá a pár száz oldalas szervízdoksi, hibakód leírások meg minden, kismillió robbantott ábra, hogy mit milyen sorrendben, meg hogy mit hol találsz benne. London közlekedési térképe nyitott könyv volt ehhez képest. Harmadik nekifutásra sikerült is megtalálnom, és kicserélnem a kiöregedett BIOS aksit. Elsőre csak a Backup aksit cseréltem. Nem találtam a BIOS-ét. Pár hónap múlva újra nekiláttam, de nem találtam, míg végül nem oly rég újra erőt vettem magamon, s kitartó hosszas (1 perc) keresés után meg is találtam. Ott ahol a rajz mutatja. Csak annak idején nem úgy értelmeztem a rajzot.
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Idézet:
„De sem a bios, se semmi nem jön elő.”

Már innen látszik, hogy a proci nem akar menni. Még kevés hűtéssel is el kéne idáig jutnia.
Pen Drivére meg nem ördöngősség oprendszert rakni, DOS-t meg pláne.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Beállítani a mechanikát mi? Kösz én nem kérek belőle.
No meg ha van benne valami átalakítás, fúrás-faragás a régi cuccokban.
Következő: »»   754 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem