Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Azért nálam kompetensebb valaki igazolhatná ezirányú gyanúmat melőtt még teljesen félreviszem a társaságot...
Na én is innen szedem az infókat, pont ezzel van a gondom.
Tehát tényleg van egy hetes ugrás az ütemtervben? Azaz lesz most szombaton egy kicsi, aztán jövő VASÁRNAP (november 8) egy NAGY börze és utána innentől megy tovább a világ?
Ajaj. Vasárnap lesz a nagy börze? Hát ez nem túl jó hír. A szombat jobb lett volna. Bár még úgy se lenne sok esélyem, hogy eljutok, pedig nagyon jó lenne. Sajnos nem tudom hogy fog alakulni az elkövetkezendő pár hétvégém. :no:
Szombaton nem lehet, akkor ünnepelni kell.
![]()
Zolikám én megyek a nagyra (nov. 8.) Imivel együtt.
Kell vennem egy-két csövecskét.
Müszi: Ha kell akkor viszem a vidikoncsöveket meg a neked gyűjtött rossz elektroncsöveket.
Pesten a Puskás technikumban lesz. reggel fél 8-tól ált. 11-ig. Naptárt a topic legelső hozzászólásában találsz.
Ott leszek Laci bácsi
![]() Kutya macska kötelességem, mert ha nem , akkor Köbzoli és Müszi barátom nem áll többet szóba velem , ha jól sejtem. A kosár helyett inkább egy tejes ládával gyere, nagy ám a csábítás, kínálat az van bőven. Üdv.
Látom ott lesz a csöves klub legjava. na ennek örülök, már gyújtöm a pénzemet Köbzolinak egy jó kávéra
![]()
Természetesen a nagyra én is megyek! Akkor egy gond szokott lenni: Annyian vagyunk, hogy mindenkivel csak öt percet tudok beszélni.
![]() Idézet: Ezért kell a Köbzolinál tartott összejövetelekre is eljönni. :yes: „Annyian vagyunk, hogy mindenkivel csak öt percet tudok beszélni.”
Zolikám, én nem hiszem, hogy "kihúzom" magam a Cserhátsurányi utakból, sőt. A kapunyitást azért rád bízzuk.
![]() Idézet: „ha nem , akkor Köbzoli és Müszi barátom nem áll többet szóba velem” Meg én sem, tegyük hozzá! Idézet: „indenkivel csak öt percet tudok beszélni.” Ez egyrészt lehetetlen, mert Te 5 perc után nem tudod abbahagyni a "kommunikálást", másrészt pedig ennek többen örülhetnek is... :hehe: Idézet: „Akkor az én "részemről" lemondok / fájó szívvel /, mások javára” És ha mindenki lemond a maga részéről? ![]()
Én eddig mindegyiken ott voltam...
![]()
Ez így van! De szerintem az árus részesedést ad Matyinak, a reklámtevékenységéért. (10 fogorvosból 9 ezt ajánlja.)
![]()
Remélem megy az egyik idevalósi HE-s (JZoli, vagy Mate78), akkor én is megyek!
Talán inkább logopédus, nem fogorvos. (Scsipovicsné)
![]()
[OFF]Szülői el nem eresztés miatt ezt a börzét kihagyom,de a következő börzére menni szándékozom! (Főleg hogy az nagy börze lesz!)
Na , ma már én sem megyek börzére, de a jövő hetire feltétlenül, ott legalább lehet böngészni rendesen, meg "spanolni", ha jól látom
![]()
Semmit nem vesztettél, az év leggyengébb börzéje folyik ma
Lehet bizony! Az "nagy" börze lesz, arra mindenképpen megyek én is!
Volt egy ilyen sejtésem... Mindenki a jövő hétre készül.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |