Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Azért nálam kompetensebb valaki igazolhatná ezirányú gyanúmat melőtt még teljesen félreviszem a társaságot...
Na én is innen szedem az infókat, pont ezzel van a gondom.
Tehát tényleg van egy hetes ugrás az ütemtervben? Azaz lesz most szombaton egy kicsi, aztán jövő VASÁRNAP (november 8) egy NAGY börze és utána innentől megy tovább a világ?
Ajaj. Vasárnap lesz a nagy börze? Hát ez nem túl jó hír. A szombat jobb lett volna. Bár még úgy se lenne sok esélyem, hogy eljutok, pedig nagyon jó lenne. Sajnos nem tudom hogy fog alakulni az elkövetkezendő pár hétvégém. :no:
Szombaton nem lehet, akkor ünnepelni kell. :hide:
Zolikám én megyek a nagyra (nov. 8.) Imivel együtt.
Kell vennem egy-két csövecskét.
Müszi: Ha kell akkor viszem a vidikoncsöveket meg a neked gyűjtött rossz elektroncsöveket.
Pesten a Puskás technikumban lesz. reggel fél 8-tól ált. 11-ig. Naptárt a topic legelső hozzászólásában találsz.
Ott leszek Laci bácsi .
Kutya macska kötelességem, mert ha nem , akkor Köbzoli és Müszi barátom nem áll többet szóba velem , ha jól sejtem. A kosár helyett inkább egy tejes ládával gyere, nagy ám a csábítás, kínálat az van bőven. Üdv.
Látom ott lesz a csöves klub legjava. na ennek örülök, már gyújtöm a pénzemet Köbzolinak egy jó kávéra
Természetesen a nagyra én is megyek! Akkor egy gond szokott lenni: Annyian vagyunk, hogy mindenkivel csak öt percet tudok beszélni. Van, aki sorra sem kerül aki ezt lehet, higy nem ellenzi :hehe:.
Idézet: Ezért kell a Köbzolinál tartott összejövetelekre is eljönni. :yes: „Annyian vagyunk, hogy mindenkivel csak öt percet tudok beszélni.”
Zolikám, én nem hiszem, hogy "kihúzom" magam a Cserhátsurányi utakból, sőt. A kapunyitást azért rád bízzuk.
Idézet: „ha nem , akkor Köbzoli és Müszi barátom nem áll többet szóba velem” Meg én sem, tegyük hozzá! Idézet: „indenkivel csak öt percet tudok beszélni.” Ez egyrészt lehetetlen, mert Te 5 perc után nem tudod abbahagyni a "kommunikálást", másrészt pedig ennek többen örülhetnek is... :hehe: Idézet: „Akkor az én "részemről" lemondok / fájó szívvel /, mások javára” És ha mindenki lemond a maga részéről?
Én eddig mindegyiken ott voltam... Tudod, hisz Te vittél ki!
Ez így van! De szerintem az árus részesedést ad Matyinak, a reklámtevékenységéért. (10 fogorvosból 9 ezt ajánlja.)
Remélem megy az egyik idevalósi HE-s (JZoli, vagy Mate78), akkor én is megyek!
Talán inkább logopédus, nem fogorvos. (Scsipovicsné)
[OFF]Szülői el nem eresztés miatt ezt a börzét kihagyom,de a következő börzére menni szándékozom! (Főleg hogy az nagy börze lesz!)
Na , ma már én sem megyek börzére, de a jövő hetire feltétlenül, ott legalább lehet böngészni rendesen, meg "spanolni", ha jól látom
Semmit nem vesztettél, az év leggyengébb börzéje folyik ma
Lehet bizony! Az "nagy" börze lesz, arra mindenképpen megyek én is!
Volt egy ilyen sejtésem... Mindenki a jövő hétre készül.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |