Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Erősitő kocsiba

Témaindító: koboraram1221, idő: Szept 29, 2007
Lapozás: OK   2 / 2
(#) Smallboss hozzászólása Nov 1, 2007 /

Sztárok vagytok! Köszönöm a segítséget!

Ui.:Tényleg GND
(#) zoz11 hozzászólása Nov 1, 2007 /

Ezt ne hagyjátok ki!!!
Nézzétek meg nagyon durva kis cucc! :eek2: :eek2: :eek2:

Bővebben: Link
(#) titi válasza Smallboss hozzászólására (») Nov 1, 2007 /

A 8+ az B+
Bocsi közben mennem kellet, de látom megoldottátok.
(sztárok az égen vannak, itt csak segítőkész emberek vannak)
(#) Smallboss hozzászólása Nov 2, 2007 /

Szasztok! Hajnal 3-ig kábeleztük és faragtuk a hangszórók helyét az autóba és készen lett! Még pár apróbb finomítás és hibátlan lessz! Mégegyszer köszi a segítséget!
(#) Bendog hozzászólása Ápr 10, 2008 /

Sziasztok,

csak egy apró kérdés: Ha a kocsimba (trabant) csöves erősítőt rakok és úgy akarom megvédeni a fűtőszálakat a mechanikus rezgésektől, hogy rugókkal és 1-2 mini lengés csillapítóval ellen súlyozom azokat, akkor éppségben maradhatnak majd a fűtőszálak?

Köszönöm előre is, Tomi
(#) dbase hozzászólása Máj 26, 2008 /

Seftetem hétvégén somogyis aktív subot.A kisebbik fajta amibe a komoly 50w os erősítő van.Van benne még egy sub szürő is. Szétszedtem az erősítőben Ta8210 van benne 1 darab, és ami tetszik benne, hoyg a hangszóró 2*2ohmos!!
Az ez az IC elbír 1ohmot csatornánként, és hidalva 2-2ohmot. Jo kis cucc, tényleg pont elég már, eladtam a nagy cuccot és beszámoltam 5 ropiba de megért annyit, még ez is maszírozza a hátam sokszor.
Ajánlom vegyetek egy 4 ohmos hanhszórót, szedjétek szét majd csapoljátok meg felénél. Majd rakok képet ecce.
(#) viktorka0011 válasza Smallboss hozzászólására (») Júl 4, 2008 /

A rem viszont az auto cd-k kepcsolása szokot lenni én pl.a motoros antenna vezérlését kőtőttem rá!!!
(#) mszabi válasza viktorka0011 hozzászólására (») Júl 4, 2008 /

Az autóhifi erősítőkön viszont a rem (remote) csatlakozóra adott +12V indítja az erősítő tápját. A fejegységek remote vezetékét kell kötni ide. Ez a drót akkor kerül fesz. alá mikor a fejet bekapcsoljuk, így ezzel indul az erősítő is. Természetesen felhasználható a motoros antenna működtetésére is.
(#) neocska hozzászólása Ápr 12, 2009 /

Hello!
Azzal a kéréssel fordulok felétek, hogy a barátom....ki kocsi mániás szeretne egy minimum 2X100W(ez hátul a csomagtartoba kerülne) os erösitöt a kocsiába...nem tudtam lebeszélni hogy az soik lesz a kocsiába...+még elöre csinálnek egy kissebet TDA7375...
A kérésem...tudnátok pár rajzot ajánlani a 2X100W os hoz? (kevés torzitással ha lehet)

Köszi
István
(#) david012 hozzászólása Ápr 15, 2009 /

Sziasztok lenne egy kérdésem. Van egy 600 wattos erősítőm de én nem kocsiba akarom bekötni hanem házba. Már egy párszor megpróbáltam bekötni de mindig lecsapta az áramot. Ha valaki megmondaná hogy, hogy kell meg csinálni azt megköszönném.
(#) Hubo hozzászólása Nov 11, 2009 /

Sziasztok! Én nekem kocsiba lenne szükségem 2x20V ra ugye mivel a nagyobb erősítőket így csinálják megkb! Ehhez nekem szükségem lenne olyanra ami váltakozó feszt csinál majd ugye a trafo ami 2x20V ot csinál majd egyenfeszt és utána az erősítő! Na az erősítő megvan és az egyenirányító is! A többire lehetne kérni valami ötletet? Első körbe kellene valami tekercs számító progi amibe beadom a bemeneti feszt a kimeneti feszeket és kiszámolja a meneteket. Jó lenne egyedi erősítőt gyártani a kocsiba Köszönöm a segítséget!
(#) lapose válasza Hubo hozzászólására (») Nov 11, 2009 /

Szia!

Itt találsz többet is: Bővebben: Link
(#) hugi00 válasza dbase hozzászólására (») Márc 18, 2010 /

Szia !

"Ajánlom vegyetek egy 4 Ωos hanhszórót, szedjétek szét majd csapoljátok meg felénél. "

Ezt hogy gondoltad ?
Vagjam felbe baltaval es kossek ra egy kabelt ?

Irj kicsit tobbet rola.

Koszonom !
(#) Inhouse válasza hugi00 hozzászólására (») Márc 18, 2010 /

Szét kell bontani az egészet, ki kell venni a membránt a csévével. Meg kell keresni a közepét és ott megszakítani a tekercselést, majd ezt a 2 pontot kivezetni. Majd szigetelni, központosítani, rögzíteni, tehermentesíteni és összeszerelni. Így lesz egy 2*2ohmos hangszóród. Nem biztos, hogy jó lesz és megéri...

Üdv
Inhouse
(#) tothi89 válasza david012 hozzászólására (») Márc 18, 2010 /

Idézet:
„Van egy 600 wattos erősítőm de én nem kocsiba akarom bekötni hanem házba. Már egy párszor megpróbáltam bekötni de mindig lecsapta az áramot.”

Ez egy áprilisi tréfa akart lenni? Nyugodtan vidd el a méhtelepre, már csak oda jó, ha 10-18V helyett hálózatra kötötted, csak gratulálni tudok, ha nem tudsz valamit, innkább azelőtt kérdezz, hogy megcsinálod! Amúgy ha valaki nagyon szeret ott fönt, akkor lehet hogy a végfok rész ép maradt.
(#) bereczk.jans hozzászólása Ápr 19, 2017 /

luigi71 szeretne TBA810 IC-s kapcsolással foglalkozni. Küldöm az általam egykor készített torzítás csökkentett verzió kapcsolási rajzát és a pdf-es adatlapokat. Az egyiken van beültetési rajz is.
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem