Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   799 / 3610
(#) Norberto válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Én már előre látom a végét. Pár hsz. után úgyis az lenne a kérdésből a félreolvasások után, hogy: elimináljuk Matthew-t?

(#) zoly15 válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Miért pont laminálás?
Annyi más módon lehet még szájat összezárni.
Hegesztés, Keményforrasztás, préselés és hasonló dolgok
(#) zolee1209 válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Van néhány módszer! :yes: A laminálást azért írtam, mert szóba került ez eső elleni teljes védelem!
(#) _ampervadasz_ válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Jesét mindenkinek!

Miért kell ilyen bonyolult, és szinte kivitelezhetetlen ötleteket adni?

Körbenyomja magát púrhabbal, és még a vizen is jácva könnyedséggel tud kötlekeni. Mekkora ötlet már nem? Nem kell jegyet venni kompra, vagy kiránduló hajóra, és még hőszigetel is.
(#) Ricsi89 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

A pur-hab szivacsos szerkezetű és kissé beszívja a vizet magába. (saját tapasztalat). De ha ezután még körbe lenne tekerve celofánnal, akkor 100%-os vízvédelem lenne és tényleg igaz lenne, amit írtál. Amúgy én nyáron egy régi, beszáradt csövű habos flakont lőttem szét légpuskával, majd a kiáramló habot meggyújtva kb 2m-es tűz keletkezett ,amit vízzel nem lehetett eloltani. Ja és közben szép feketén füstölt. :hide:
(#) _ampervadasz_ válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Autó bontó látvány lehetett.

Létezik olyan purhab is, ami makacsabb időjárásnak és a víznek is ellenál. Zöld színű. Ilyennel raktuk be az ablakokat is.
(#) sándor válasza Norberto hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Idézet:
„félreolvasások után, hogy: elimináljuk Matthew-t?”

És utána jön az" eldisszipál"-ás?
(#) _ampervadasz_ válasza sándor hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Jóéjt minden elektrontöltéshordozó és inon bűvölő és átalakító, létesítő, szerelő hobbistának, én mára megyek durmolni, met fenékzárlatosak a celláim. :integet2:
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Idézet:
„Zöld színű. Ilyennel raktuk be az ablakokat is.”
Mások fikának hívják. Azt még a mosópor se hozza ki az ingujjból (Focisták érettségi vizsgája kémiából: Mentőkérdés: A beszáradt takonyfoltot melyik mosópor távolítja elaz ingujjból). :hide:
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Áriel, a hableány.

Nem röhög, m$painttal vagdaltam össze, és agoglin található képekből.

ÁRIEL.JPG

(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Laminált életnagyságú DuMatyi kinek a nappaliját fogja díszíteni? Önként jelentkező esetleg? :hehe:
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Ha lenne nappalim, és saját lakásom, akkor...

(#) sándor válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 11, 2009 /

Már nagyon késő van nekem ehhez, úgyhogy csak a harmadik nekifutásra értettem meg ... De neked is jó regenerálódást, áramtalanítsuk a vezérlő áramköreinket (de legalábbis stand-by állapotba )jó éjtszakát :wave:
(#) _ampervadasz_ válasza sándor hozzászólására (») Nov 11, 2009 /

Idézet:
„nagyon késő van nekem ehhez, úgyhogy csak a harmadik nekifutásra értettem meg”

Nem kell aggódni, normál körülmények közt, sem étenél meg elsőre, mert én egy rendkivül bonyolult mechanizmus vagyok, egyszerre igen egyszereű, és most instabil a fáradtságtól.

Akkor jóéjt neked is.

Nekem az áramtalanítással vannak gondjaim, mert az digitális, és a felhúzó ellenállásom leszakadt, így lebegek, és egy kis instabil egységként működök tovább. Különben már rég aludnék, és a kimenetemen megjelent volna a fűrészjel.
(#) zolee1209 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 11, 2009 /

Idézet:
„fenékzárlatosak a celláim”

Küldjek hashajtót?
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 11, 2009 /

Szerintem végbélkúpot,mivel fenékzárlatos.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 11, 2009 /

ÁÁÁ! Ez már nagyon fájt! Már mint nem a kúp!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 11, 2009 /

Jóreggelt mindenkinek. :kalap:

A mcska sikeresen felébreszett a rágantózásával.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 11, 2009 /

Cseréltem a cellákat, mert nem igazán akarta a töltést felvenni, és igen aktív hőtermelődés, és gázképződés volt jelen. (biztos apörkölt az okat. :hehe: )

Ekkor vészleállást produkált a védelmem, és elrendeltem az enegriaforrást kicserélést.

szerencsére túléltem a dolgot, jelnleg csepptöltésen vagyok, mert már rég feltöltődtem. Éppen teát szürcsölgetek.

Komlyra fordítva a szót: a macska szokása szerint a nyakam köré volt tekeredve, és aludt, na meg én is. Egyszer csak arra kelek fel, hogy egy pár karom ciklikusan vájkálódik az életemben, és nézem a macskát alszik, és közben egyszer eszer elkezd rángatózni, és néha néha kitolta a karmait is. Pár nappal korábban, meg a teszt cd -t elindította (távírényító segítségével, ami persze az ágyon volt), és majdnem maximális hangerőn megszólalt a rózsazaj.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 11, 2009 /

Úgy lessz. De már cseréltem akksit ,írtam!

Komolyra terelve szót, felkeléstől kezdve a csöves topikot lesegetem, és csak megfájdul a szívem, mert nekem egy fillérem nincsen, pedig összeraknék szivesen egy olyat, amit nem kéne többször megépíteni, utánépíteni. (érdekes, mert korábban inkább egy tranyósat raktam volna össze, a kimenő trafó miatt, mert sok a szütyögés vele)

(#) bankimajki hozzászólása Nov 11, 2009 /

Sziasztok, azt a csatlakozót, ami a PC tápokon van, és nem a tápra gondolok, hanem a monitor csatira, annak mi a hivatalos megnevezése? (Pont a tápcsati ellentettje)
(#) _ampervadasz_ válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 11, 2009 /

Úgy tudom semmi speciális megnevezése nincsen csak simán: hálózati 3 plóusú apa csatlakozó.
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 11, 2009 /

Inkább anya, mert a villák nem kifelé állnak belőle, hanem luk van benne. Apucinak van villája, anyucinak meg a villa befogadására szolgáló lukja, mint a való életben. :hehe:

Jóreggelt Matyikém!

Magyi! Neked nő kéne! :hehe:
(#) DuMatyi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 11, 2009 /

Kéne a francnak, csak a baj van velük... :hide: Átmenetileg jó, de egy idő után már sok
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 11, 2009 /

Egy van, de az azonnal és biztonságosan csatlakozik.

Simpi, Erre gondol Bankimajki.

Pedig ennyit beszélsz erről a témáról, hogy szinte úgy tűnik, kéne egy házi asszony.

Igazad van, csak azért mondom, mert ő a PC tápon lévő csatlakozót kérdezte.
(#) Georgee válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 11, 2009 /

Jóreggelt, látom nektek se megy az alvás. (valakinek van ötlete, hogy a régi szendvicssütőben miért nem izzik fel a fűtőszál? Mert most megkívántam a melegszendvicset reggelre) A régi szerkezetről van szó klikk
Következő: »»   799 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem