Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Szép munka!
Két apró dolog böki a szemem: - A tranzisztorokat nem illik "kivezetékelni". - Az előlapra valami elegáncsosabb módon kéne a feliratokat megoldani. Amúgy szép, letisztult. Látszik, hogy sokat dolgoztál vele és odafigyeltél a részletekre! Gratula.
Nem értem mi bajod a tranzisztor vezetékelésével.A Videoton is sokat vezetékelte a tranzisztorait,szal semmi gond nincs azzal.Elismerésem szép munka!
Nagyon szép, a vezetékelés is. Az én 2.1 es quadomba jóval hosszabb vezetékek voltak. Tetszik a kivezérlésjelző, analóg műszerbe beépítve talán még jobban mutatna de így is tökéletes.
Nos, minden ligő-lógó vezeték csak gerjedést és zajt okoz. Ha itt nincs, az csupán szerencse, nem pedig mérnöki fejlesztő munka gyümölcse...
Szép, tiszta, átlátható munka. Ügyes vagy, legyen sok örömöd benne.
Igen a sok hosszú vezeték nem előnyös. De itt viszont rövidek szerencsére, és nagyon szépen, igényesen vannak elvezetve. Az előlap kicsit ipari, de összességében nézve nagyon szép kivitelezés.
Köszi az elismerő szavakat, tényleg vannak még rajta apróságok - tennivalók, gondolok itt,: a feliratok is mások lesznek, a hangerő gomb sem végleges, kinézete meg tényleg kicsit egyszerű és ipari jellegű de nem akartam túl bonyolultá sem tenni + így tényleg messziről látni hogy ez nem széria cucc, a hangjával meg teljes mértékben elégedett vagyok.
Szia!
Nekem egyetlen kérdésem lenne a munkádhoz. A hátlapon a bemeneti RCA-k közötti fehéredés az mi? Ugye nem pillanatragasztó okozta? Ezt leszámítva gratulálok az erősítődhöz! :yes:
Pedig szerintem az pillanatragasztó. De nincs azzal semmi gond ha nem ment rá az érintkezőfelületre. Esztétikailag nem szépaz egy dolog(fekete alkoholosfilc csodákra képes).Szerintem szép munka csak így tovább. Gratula
Hüm-hüm... Azért az oldható kötés praktikusabb és esztétikusabb...
Építettem egy 180 Hz-es 12 dB/oktávos aluláteresztő szűrőt. Sztereó jelet keveri, szűri, majd a két kimeneti RCA csatlakozón ellenütemű jelet szolgáltat. Így akár hidalt erősítőt is képes meghajtani.
Ugye rosszul látom, hogy fémdoboz+légszerelés+nincs védőföld!!?
Epresbe is van? Amúgy jó lett, grat.
Szia. Védőföldet erősítőre, előerösítőre soha nem kötünk, mert csúnya földhurkot hozhatunk létre. Nyákra vannak címezve az alkatrészek, ezért nem mondható légszerelésnek.
Szia!
Ez csak abban az esetben igaz, ha a készülék kettős szigetelésű. Itt már a hálózati kábelen bukik az egész.
A hálózati zsinór tényleg elég gyatra, de a trafó kettős szigetelésűnek néz ki.
huba, ez édes kevés...
Nem Veled akarunk kötözködni, hanem varttina életét szeretnénk megmenteni. Ha ugyan még nem késő... mert már nem látom a válaszolók között...
Ez csak ideiglenes kábel. Kerítek hozzá egy dugasztápot, úgyhogy trafó nem is lesz majd benne.
Hali, valaki épített már 18colos Super Scooper-t?? mi a véleményed? Alkalmas nagy termekben, vagy szabadtéren hangosításra?
Hamár tölcsérest akarsz és ilyet nemegyszerűbb a rutsche?Vagy esetleg W láda?Bár szabadtérbe nemtudom minek mélyláda.... egy 40 vagy 50 centis szélessávú és mehet...
Elkészült a 2. lézergépezetem.De még csak próba változat.Szal nincs is összerakva rendesen.Majd megcsinálom szépen a dobozát és felrakom azt is.Kép és videó a működéséről,garázsban és egy buliban.
Helló.
Jó a meglátásod az valóban pillanatragacs,később már rájöttem én is hogy nem ahhoz kellet volna nyúlni de most már így marad,legközelebb figyelek rá.
Szia tudom hogy a rutsche egyszerübb, de nekem nem a legegyszerübb kell, hanem a legjobb. Szerinted melyik a jobb: a rutsche, a super scooper, vagy a W?
Ez nem egy hangosítási topik!!!
De ha jól megvan építve a láda, és jó hangszóró van benne, nem somogyi azt felejtsük el!! Legyen benne 18 Sound az nagyon jó!! Vagy ami még jobb RCF nagyon dárga is avval nagyot szól egy ilyen láda!!
De szerintem közel 100 000Ft-ra jön így ki egy láda. A rétegelt lemez nem olcsó!
Max akkor ha 70.000Ft-os hangszórót építesz bele...5800Ft/m2 a 18mm vastag bükk rétegelt. Ugyanez nyírből 4500. Ránézésre 4-5m2-nél több nincs ebben a dobozban.
Lehetne folytatni a hangdobozos topicban? Ott nem off...
Sziasztok. Ezelött, kb egy éve építettem egy programozó vezetéket, az FD-1 pic panelhez. Nekem nem volt icd-m. A 9 polusú d-sub csatiba 27 alaktrészt zsúfoltunk bele . Nem túl látványos de teszi a dolgát.
Amikor elindítom a programozást világít rajta a led amíg be nem fejezi.
Szia. A belsejéről egy fotót láthatnánk?
Itt van pár kép a jószágról. Vicces volt bezsúfolni
|
Bejelentkezés
Hirdetés |