Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Olyat találtam, hogy "hobbinégerek", ezek ők: Bővebben: Link
Sokan szeretik az előtte,utánna képeket .Az első képen kb 70 darab van.A másodikon 247darab .Oldalt a zsákban kb 40 darab volt .
Mindet szájjal fújtuk fel .
Ebbe lenne jó beleugrani..
Amúgy, parti lesz?
Ezek közt a torzók közt, alig van egy-egy normális arc, ill. test.
Vannak még számomra érthetetlen dolgok! Bővebben: Link
Én ezt másképp ismerem,de a lényeg ugyan az!
Ezen a honlapon jót szórakoztam: Bővebben: Link
Mi az előnye, ha elmúltál 45 éves?
1. Az emberrablókat nem igazán érdekled. 2. Túszhelyzetben valószínűleg téged engednek el elsőként. 3. Senki sem várja el tőled, hogy bárhová is szaladj. 4. Amikor este 9-kor felhívnak, megkérdezik 'Nem ébresztettelek fel?' 5. Az emberek már nem gondolják azt, hogy hipochonder vagy. 6. Már nincs semmi, amit a nehezebb úton kellene megtanulnod. 7. A most vásárolt dolgaid már nem használódnak el. 8. Délután 4-kor is vacsorázhatsz. 9. Szex nélkül élhetsz, de a szemüveged nélkül nem. 10. Heves vitákba bonyolódsz a nyugdíjrendszerről. 11. Már nem kihívásként gondolsz a sebességkorlátozásra. 12. Már nem próbálod meg behúzni a hasad, bárki is jön be a szobába. 13. Együtt énekelsz a liftben a hangszóróval. 14. A szemed már nem lesz sokkal rosszabb. 15. Az egészségbiztosítónak befizetett összeg végre kezd kifizetődni. 16. Ízületeid pontosabb meteorológusok, mint a nemzeti időjárási szolgálat. 17. Titkaid biztonságban vannak a barátaidnál, mert ők sem emlékeznek rájuk. 18. Agysejtjeid száma végre kezelhető méretűvé csökkent. 19. Nem emlékszel, ki küldte neked ezt a listát. 20. És feltűnik, hogy kényelmed érdekében ennek a szövegnek nagy a betűmérete.
Moderálva--vicsys Azért ne essünk át a ló túloldalára. Ez már nagyon vulgáris vicc volt.
Jajjj, ez ütős volt ilyen esős hajnali órákban.
Húúú!
Ez aztán érdekes kis vicc Bár nem nevettem, tágra nyílt szemekkel olvastam
Tegnap beállított hozzám egy Tyrannosaurus Rex és Hamlet.
Volt nagy dínóm, dánom.
Így? Bővebben: Link
Nem így, Lacikám, nem rajzolunk Szamócával, hanem (le)számolunk vele, ha ilyen kiakasztóakat mond.
Tudtad hogy már Elvis is pályázatokon kereste a dalait?
Példa rá a: Love me tender
Nem a dalait! A szerelmét! Tudod: I LOVE...
Ez jó! [OFF]Ha már a fájdalmas dolgoknál tartunk,következek akkor én!
Íme pár kép ami szerintem sokakban hasonló érzést kelt mint Szamóca legutóbbi viccei!
Az első képen látható felirathoz csak annyit,hogy lefordítva magyarra az áll rajta,hogy: A főnököm aztmondta cseréljem le ezt a hülye feliratot.Én megtettem.
Ezek a képek nagyon fájnak! De a BKV-s az teljesen igaz! :nevetes2: Szabadalmaztatni kéne!
De hogy én is tegyek valamit hozzá! Metál klinika
Három részeg fekszik az árokparton.
Az egyik a hátsó felén légtelenít eggyet. Erre megszólal a másik: egészségedre! Erre a harmadik: nekem is tőccsetek!
Ha már a Metálnál tartunk...
Bocs... :hide: parkolós kisfilmek.... Legjobb 1:20 percnél amikor az úr megunja a várakozást és segít a "hölgynek"...
Ha már a nőknél járunk!
Kár hogy a következmények nem láthatóak!!
Ezt a Sponge Bob paródiát ismerem, azt hiszem be is favorite-oztam a youtube-on
Na hát a parkolós videó! Az is kész!
Hú, ezek a parkolós videók nagyon durvák...
A felénél ki is nyomtam... Nem bírom elviselni az ilyen szintű szerencsétlenkedéseket... És ezeknek jogosítványuk van, úúúristen! Én helyből égetném el az összeset és soha az életben nem engedném, hogy vezessenek az ilyenek. Ön- és közveszélyesek az úton. Az ilyen nők azt hiszik, hogy az autó a forgalomban is egy olyan játékszer, amit mindig kézben tarthatnak... hát nem!
A túlvilágról küldték ezt a képet nekem.
Bővebben: Link A következőt meg Bill Gates küldte : Bővebben: Link
Ha már parkolás, akkor :Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |