Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   26 / 983
(#) ndavid87 válasza Balu hozzászólására (») Dec 30, 2006 /

Hát ez nem semmi!
Nagyon jó!
(#) Lucifer válasza ndavid87 hozzászólására (») Dec 30, 2006 /

Király a játék.
Gamemaker rulez....

Hű mennyit kódoltam GM-ben. Először ezzel sikerült párhuzamos portot ingerelnem. ( Na jó a DEBUG -o 378 FF hamarabb ment .)
(#) ndavid87 válasza Lucifer hozzászólására (») Dec 30, 2006 /

Köszönöm!
Ezt még a commodore64-es időkben kellett
volna megalkotni
(#) raron válasza ndavid87 hozzászólására (») Dec 30, 2006 /

Nekem nem iddul el. Azt mondja, hogy nem sikerült inicializálni a grafikai drivert.
(#) csikosgabi hozzászólása Dec 30, 2006 /

Sziasztok.Építettem egy petárdarobantót.És még szilveszter előtt kipróbáltam.Az eredmény:mikor megnyomtam a kapcsolót felrobbant a petárda és az egész kilövő szerkezet a levegőbe repült. :eek2:
(#) fureszk válasza csikosgabi hozzászólására (») Dec 30, 2006 /

gondolom ilyen fejed volt: :szomoru1:
(#) Balázs hozzászólása Dec 31, 2006 /

Ma reggel szisszent egyet a karácsonyfa, és elaludt az égősor. (Lásd kép!) Szal óvakodjatok az ehhez hasonló kínai csodáktól!

097.jpg

(#) árpix válasza Balázs hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

jól néz ki !

szerencs ,hogy nem lett nagyobb baj !!!!
csak az a baj ,hogy már nincs is nem kínai semmiből,
a nike-től az omron-ig mindent kínában csinálnak SAJNA !!!
(#) Balázs válasza árpix hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

Igen, sajna ez így van. De ez tényleg elég vacak. Nagyon vékony drót, laza foglalatok, nem is értem, hogy vehettük meg...
(#) vicsys válasza Balázs hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

Óccsó húsnak.... rövidzárlat a vége
(#) kyrk válasza árpix hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

Multkor utvefurot akartunk venni. Obi majd praktiker. 80%-ban egyezik a kinalatuk, de az obiban pont az nem volt ami jo lett volna. Praktikerben nezegetjuk a furokat es egy arban kozepkategorias mellet dontottunk. Kinai. De volt Kinai nepkoztarsasagban keszult is. Aztan volt made in China is.

Komolyan mondom, ha Made in Europe lett volna rairva azt vettem volna meg. Nalam ha valami kinaban keszult az negativ pont.
(#) árpix válasza kyrk hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

már beköltöztek ide is !
(#) lgyk válasza árpix hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

Az OK, de azért van különbség a távolkeleti noname és a távolkeleten gyártott márka között. Azért gyártanak mindent Kínában, mert ott egy marék rizsért melózik a munkás, míg a Made in EU óradíjak a csillagos égen vannak. A bóvli kínai ofkorsz sz*r, mert ők az elamortizálódott termékek pótlásából származó keresletből élnek. De ha egy nagy cég a nevét (és a garanciáját) adja hozzá, akkor nem éri meg neki, hogy bóvlit adjon, mert sokat veszítene a garanciális cserén, valamint a hírnévromláson. A nagy nevek az erkölcsi amortizációból élnek, pl. az Intel(R) procik szabályos körülmények között évtizedekig működhetnek hiba nélkül, mert a cég bevétele az egyre gyorsabb és gyorsabb procik kifejlesztéséből jön be...

Amin nevetni szoktam, az "olcsó kínai tűzijátékok". Ez érdekes, a tűzijátékok 95%-a kínából származik. Szükségszerűen gagyik akkor? Vagy tán az van a szám mögött, hogy Kína a tűzijáték őshazája, és máig ők értenek hozzá a legjobban...?

Kyrk: Óvatosan, ha lehet!!!
(#) árpix válasza lgyk hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

Hát nyilvánvalóan így van ,ha van minőségbiztosítás akkor lehet jó is , a tüzijátékról meg annyit ,hogy ahhoz értenek meg ami még egyszer használatos !
(#) árpix hozzászólása Dec 31, 2006 /

a Balázs izzósora is tüzijátéknak készült ,csak mára tartogatta a finist !
(#) Kicsa válasza ndavid87 hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

Hy
jó a gém csak kár h 3 pályás.-. lesz belőle vmikor teljes verzió is ? Amúgy tényleg állat...
(#) Balázs hozzászólása Dec 31, 2006 /

Huh, de jó kis vitát indítottam én el... Ja, és a tűzijátékról meg annyit, hogy tegnap vettünk egy roma úriembertől a békási piacon három darab kínai rakétát, ebből összesen egy gyulladt be.
(#) árpix válasza Balázs hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

van eccerse használatos termékük is ,ez a legbisztonságosabb !
(#) árpix válasza árpix hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

egyébként a kínai termékekben az a vicces ,hogy sztem nem is szakemberek készítik a cumókat legalábbis a kinézete olyan ,hanem lehet megunja a kiskínai a rizskapálást és összedob valamit aztán mehet tömeggyártásba otthon a papírfalak között, vagy nemtom :nemtudom:
(#) MaSTeRFoXX hozzászólása Dec 31, 2006 /

Ez az ezredik hozzászólásom! :integet2: :pias: :vigyor3: :vigyor3: :vigyor3: :vigyor3: :vigyor3: :vigyor3:

Üdv!
BUÉK!
(#) szabi83 válasza MaSTeRFoXX hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

Ez a 2760. hsz-om
Grat
:pias: :pias: :pias: :pias:
(#) árpix válasza MaSTeRFoXX hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

gratula !!! :taps: :wave:
(#) MaSTeRFoXX hozzászólása Dec 31, 2006 /

Köszike

Hogy vicc, meg mókás történet legyen:
Osztálytársam egyszer a déli apróban találta az alábbi hirdetést( ez megtörtént eset!):

Idézet:
„Szeged környéki tanyámat elcserélném birodalmi lépegetőre. Motorhibás is érdekel...

(#) Topi válasza árpix hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

Lemaradtam életem első földrengéséről...
Lásd még: http://topi.xdt.hu/blog_29.html
http://index.hu/politika/belfold/frnbp061231/
(#) Topi válasza Topi hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

Akkor bemutatom én is szuperjátékomat, amit még több mint két évvel ezelőtt írtam prog-on... Beleuntam az oktatásba és alkottam valami jót:

Használat:
Space: ezzel tudsz lőni
Ctrl gomb lenyomása: láthatatlan mód
Mivel a gépen amin csináltam nem volt csak mspaint azért bocsánatot kérek a design-ért

urhajo.exe

(#) szabi83 válasza Topi hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

ellentmondás

Idézet:
„Vasárnap délután háromnegyed 3 előtt pár perccel megmozdult a föld. Az Európai Szeizmológiai Központ (ESK) szerint 13 óra 39-kor volt a földmozgás, Budapesttől 25 kilométerre, Maglódhoz közel.”

most akkor:
háromnegyed 3 előtt pár perccel
VAGY
13 óra 39-kor

(#) Topi válasza szabi83 hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

Budapest több részén később is volt... De én kimaradtam mind2őből...
(#) árpix válasza Topi hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

Köszönöm szépen a lehetőséget naon király a szputnyik !
(#) árpix válasza Topi hozzászólására (») Dec 31, 2006 /

készülődünk a bulira ,iszogatunk módjával ,aszondja a kedvesem "ha ezt megiszom nemtudom kihúzni a szememet" erre én :válassz szerszámot majd én kihúzom!
(#) árpix hozzászólása Dec 31, 2006 /

erről jut eszembe, tujátok melyik szerszámtól fél a csiga a legjobban ????

---- a szemhajlító fogótól !
Következő: »»   26 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem