Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Sajnos az ábra hagy némi kívánni valót maga után. Ilyen például a "menses közeledtével elkezdek hisztizni" kéreg, a "nem tudok parkolni" lebeny, és a "nercbundát akarok karácsonyra" félteke (igen, az utóbbinak egy külön félteke jár.) Más: Ebből mit szűrtök le? Én azt, menj oda kettő után, és biztos nyitva lesz, kivéve, ha zárva.
Inkább Benkő Dániel, aki tendert ír ki feleségre... :hehe:
Az amelyiket az utcán lakó embereknek készítik elektromos szakemberek.
Pl.: almabor, kannásbor, eselteg cseresznyepálesz...
Na, evvel nem viccelődni ám, mert átjövünk a csöves topikból, oszt' baj lesz.
Szerk: Már itt is van Köbzoli.....
Sziasztok! A mai adag:
- Hogy hívják a szénsavas uborkát? - Traubi. - Felakaszthatom a kabátját, uram? - Tőlem főbe is lőheti! - Anyu! Nézhetem a televíziót? - Igen kislányom, csak ne kapcsold be. - Hová kéri a jegyet? - kérdi a részeg férfit a pénztáros. - Ide, a markomba. - Képzeld tegnap találtam egy négylevelű lóherét! - És, szerencsét hozott? - De mennyire! Ma is találtam egyet! - Ki az az egyetlen férfi, aki nem élhet nők nélkül? - A nőgyógyász. - Mi az: ha feldobom semmi, ha leesik ötezres? - Nem tudom. Mi az? - Én sem tudom. Ha tudnám, mindig dobálgatnám. Bocs de ma ilyen napom van... :peace:
Quadrophon adáskísérlet 16.00 és 17.00 között.
"Lenyomlak mint neo fm a sláger rádiót. "
Úgy én is lenyomok bárkit, ha azt hárman lefogják
Móricka hallgatózik éjszaka. Másnap az iskolában biológiából a belső szervekről kell felelni. Mórickának a szív jut.
- A szívnek van két kamrája, két pitvara és két lába... - De Móricka ez nem igaz, ezt hol tanultad? - Éjszaka halottam, amikor apukám azt mondta, hogy tedd szét a lábad szivem....
Már vagy fél perce állt a videó, csak a manusz csóválta a fejét, hát mondom nem vágom... Nagyon jó!
Szerintem nincs igazad. Az utas az aki már fenn van a buszon. Aki meg vár abból több fajta is létezik: Támaszkodik = részeg vagy tartja az oszlopot. Ül = fáradt had pihenjen.
Ugyan már! Csak Interaktív Multiplex adás.
Fut a busz után = sportol, integet a busznak = búcsúzik valakitől.Szerk: Ja, most olvasom csak, hogy mire válaszoltál.
Na az sem mostanában íródott.
Vasárnap reggel a házaspár az ágyban lustálkodik, és a férj elkezd a feleség körül matatni. Finoman megcirógatja az oldalát, aztán megérinti a derekát, lenyúl a combjához. Az asszony kéjesen nyújtózni kezd:
- Egy kicsit feljebb... Egy kicsit lejjebb... Erre a férje abbahagyja a motoszkálást. A feleség csodálkozik: - Mi történt, miért hagytad abba? - Megtaláltam a távirányítót.
Harminc egy-két éve volt egy MK25A típusú telepről is üzemeltethető kazettás magnetofonom. Mindent fel akartam venni, mint afféle gyerek. A karosszékbe bevittem a tyúkot, hogy felvegyem a hangját. Nem nagyon akart hangot adni, lévén szelíd pipi volt. Erre elkezdtem szorongatni, hogy mégiscsak elkészüljön a felvétel, de a pipi inkább könnyített magán. Nagyanyám meglátta, és a következő módon reagálta le a dolgot:
[OFF]Ha mégsem lenne megosztható, akkor a moderátor urak töröljék, kicsit káromkodik a néni.
20 év legocsmányabb edzőcipői
Bővebben: Link
Bocsánat, de én inkább bácsit hallok. nem lehet, hoyg a nagyapád volt? A tik meg kotkodácsolt rendesen. :pirul:
Matyi, ez tuti a nagyanyám volt. Nagyfater '72-ben meghalt.
Szerk: Igen, kotkodácsolt, de akkor már "kirángatták" a mikrofon elől.
Fater haza jött a melóból...Bővebben: Link
Szerintetek mikor lehet menni a hivatalba, ahol így vannak nyitva?
Matyi Matyi! A melebimbuszkusz eusz oldalaszkuszról hozol fotoszt?
Meg a napiratyirol, dehát mindenki nézi ezeket már!
Én olyan oldalakat nem látogatok, néha jön valami másodkézből, barátaimtól, de szigorúan indirekt módon... A nővéremtől kaptam egy adag ökörséget, és hát ilyen névvel nem mennék el ügyvédnek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |