Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Egy cikket nem készítesz róla? Ilyenről még nincs, szerintem sokan örülnének neki!
Húúú, ilyet már én is régóta szeretnék csinálni. Nagyon jó lett. A kapcsolási rajz publikus?
Ez hol mutatja az időt?
Szép lett! Nekem is jól jönne valami kis leírás róla.
Szép munka Tomi20.Várom a videót a működésről.
Köszönöm, holnap készítek videót, és egy kisebb összefoglalást a kapcsolásról, sajnos konkrét rajz nincs, én ollóztam össze mindent.
Tetszik! Gratulálok!
/engem is érdekelne! /
Helló! Ez csoda az infra távirányítós erősítőbe lesz?
Nagyon látványos!
Ez tetszik, gratula. Ha majd mindent megcsinálok, amit most elterveztem, akkor egy ilyet is készítek
Köszönöm! Akkor most ezt is eltervezted? Mert akkor neki is foghatsz.
Üdv!
Régi lcd monitor külsöbe uj lcd panel beépítésénél a képméret különbség miatti (az uj kicsit nagyobb) ki kellett vágni az elölapból és erre született ez a kis szögmaró az élek letörésére. A harmadik képen alul a már megmunkált felület, jobra a még csak levágot rész látszik.
Nekem ehhez fájó emlékek fűződnek... Az a fránya olló, igaz?!
Amúgy tetszik! Ha töltesz fel videót, én nem nézem meg! Az én szememnél jobb felbontású kamera nincs!
Nem, ezt még nem vettem be a terveimbe jelenleg. De ha mindennel megvagyok (+a Zh-k és vizsgák, akkor lehet én is készítek egy ilyet.)
Köszi a képeket, majd ha tudod, akkor a méreteket is rakd fel.
Köszönöm.
Várjuk, várjuk... Amúgy ez tényleg nagyon ott van, gratulálok! :vigyor3:
Nagyon jól néz ki. De hol van belőle az óra?
Sziasztok!
Építettem ( újra ) párhuzamos portra PIC programozót. Tökéletesen működik, ha valakit bővebben érdekel: Bővebben: Link Üdv: Dávid
Jol nez ki Egy eszrevetel: a 100nanot az IChez minel kozelebb szokas es a seged panelra sem art.
Szerintem is jól néz ki. Csak azt nem értem hogy ha már van programozód akkor miért nem építettél USBvel működőt?
Üdv!
Minek? Ez egyszerű és nagyszerű.. Ugyan úgy betölti a programot mint az USB-s, ugyan úgy van hozzá Oshon program. Sőt lehet kapni USB->párhuzamos port átalakítót, holnap fogom tesztelni, ha viszi akkor veszek.
Nekem is van egy ilyenem Kétszer programoztam vele egy 16F628-at a propeller órába meg egy 18F2550-et a szilva féle klónba egy hónapja meg a watt féle klónt programoztam a szilva félével fel Pic égetési gondjaim nincsenek Amúgy szép munka gratulálok!
Jó hogy van, de programozni, fejleszteni sokkal könnyebb ha a programozót dugod az áramkörbe, és nem kell a picet mindig kifeszegetni a foglalatból.
Én leginkább azért szeretem az USBs programozót mert nem kell neki külső tápfesz. És egy esetleges próbaáramkör is megy róla. Amit írtál hogy kipróbálod USB>> párhuzamos átalakítóval az oké de kérdés hogy mi olcsóbb az átalakító meg hozzá ez az áramkör vagy egy PicKIT2 klón.
Nemtudom. Az tényleg előnyös, hogy nem kell neki külső táp. A PICkit2klón-ba van egy 18F-es PIC is ha jól tudom. Igazából nemtudom mennyibe kerül, de ha csak a 16f877-es PIC et nézem kerül 1.500 Ft ba, gondolom drágább. Ez a programozó önmagában, úgy 1.000 Ft. De akkor már minden bele van számolva, ( nyák, komport, stb... ).
Az átalakító csak plusz extra, nekem azért kellene, hogy laptopról is tudjam programozni. De az sem lenne fontos.
Az új PIC-eket nem tudod vele progizni mi nem 5V-os csak a watt féle klón a jó megoldás!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |