Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Hello!
Akkor jó a kimenetére, elég egy dióda, vagy egy nyitott kollektoros tranyó, esetleg Fet. Vagy egy CD4007-ben minden benne van, csak a lábait kell csomóra kötni. De lehet, hogy csak egy kondi kell a kütyü bemenetére. üdv! proli007
sziasztok
én egy sima IR távirányító kapcsolási rajzot szeretnék ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném Infra adó kellene meg infra vevő. 1 csatornás. Lehetőleg egy relét kapcsolgasson de csak annyi ideíg amig nyomom a gombat előre is köszi
Na ezt kipróbálom.
Csak bejön valamelyik. Köszönöm.
Üdvözlet mindenkinek.
Sikerült hozzájutnom, egy szoni DAV S300 -as házimozi rendszerhez. Ehhez kerestem szervízadatlapot, de sehol nem találtam. Nagyon hálás lennék ha valaki megtudná velem osztani, hogy hol találhatom meg. Azért meg különösen örülnék is, ha valaki tudna segíteni találni hozzá firmware -t (esetleg boot loader tartalmat, nem tudom ez felelős lehet e), hogy ne csak a gyári műsoros lemezkéket vigye a piszok. Előre is ezer, meg egy köszönet.
Ez a "szoni" csak gyári lemezeket tud beolvasni! :yes: ...és ez nem orvosolható :no: Sony Compact AV System DAV-S300 Operating Instructions
(usermanual:4.oldal) Max. régiókódmentesíteni tudod, és kikapcsolni a másolásvédelmet: SONY DAV-S300 Multi-Region: ========================== * Put the player into Standby mode * Press 1 and Return on remote for region 1, 2 and Return for region 2, and so on. Use 0 and Return to return player to default region settings * Press P-Mode and Return to play DVD's with the selected region, auto-switching is Off * Press Audio and Return for auto-switching On * Press Angle and Return for MacroVision On * Press Subtitle and Return for MacroVision Off
Köszönöm szépen.
Úgy informálódtam, hogy van egy olyan boot loader EEPROM tartalom, ami nem veszi figyelembe, hogy a lemez milyen típusú. Egyébként is van egy bibije, mert nem olvas lemezt. Ha nem tudom megjavítani, akkor meg elszeparálom belőle az erősítő fokozatot és csinálok belölle egy sima erősítőt. Persze ehhez is jól fog jönni a szerviz doksi, mert a deszkát nem rombolom szét, amire rálapátolták az alkatrészeket. Még egyszer köszönöm.
Még egy kérés: Hogyan tudom letölteni az oldalról az állományt?
Get this manual Csak a szemem szúrta ki, ezért nem láthattam.
Most néztem, ez egy használati utasítás, és nem szerviz doksi. :no:
Igen, az "csak" a manual.
Hogy nem olvassa a lemezt, az típushiba. -> fejcsere. De az írottat akkor sem fogja tudni! Ez is "tipushiba" a régebbi Sonyknál (na meg a Panasonicnál! (hardveresen nem tudja) ...aztán ugye jöttek a kínai-flexkorongot is lejátszók, és változott eme 2 gyártó hozzáállása is, ha még a piacon akartak maradni.
Értelek, értelek. Ahhoz, hogy figyelmen kívül tudja hagyni, ahhoz a boot loadert kell módsítani. Nagy vonalakban: ez végzi a lemez típusának felismerését, és a fáljrendszerének illesztését a lemezvezérlőjéhez, és az adat "pumpálását".
Ha meg nem sikerül vele semmit csinálnom, akkor meg szétkapom, és lesz belőle egy sima erőlködő. Még egyszer azért köszi szépen. Jóét mindenkinek.
Létezik egy olyan talán rádiótechnikás kapcsolás, ahol egy potival lehet szabályozni egy modell mozdony mozgását előre hátra. Ez a kapcsolás valahol meg is van nekem, de nem találom sehol. Tehát tekerem a potit gyorsul, visszafelé tekerem lassul, és ha a közép állástól jobban visszatekerem akkor meg elindul visszafelé, persze egyre gyorsabban.
Ez azért lényeges, mert így egy pillanatra meg áll a vonat miközben irányt vált.
Ez amúgy sem bonyolult ÁK. Egy sima műveli erősítőt kell, meg hozzá egy kis komplementer végfok. A műveleti offszetjét beállítod arra a fesz.re ami a poti felénél van és kész. (Javítsatok ki ha nm jól gondolom, de ez így szerintem működne.)
Rajzoltam neked egy elvi rajzot, ezen még műveleti sincs. (Fontos ez csak elvi, tehát ezek az értékek nem jók, bár a kapcsolás így működik, de csak nagyon kicsi a terhelhetősége, ezért egyes részeket meg kell változtatni. A tranyók darlingtonok legyenek, ill. az ellenállásértékeket ki kell számolni a terhelés függvényében.) Remélem tudtam segíteni.
Na megrajzoltam a végleges rajzot így ezekkel az alkatrészekkel és ezekkel az értékekkel már működnie kell. A darlingtonoknak min. 3-4szeres áramértékűeknek kell lennie, mint a motorod üzemi árama. pl. ha 1A-ert fogyaszt, akkor nem árt 5A-es darlingtonokat alkalmazni.
Sziasztok! Keresnék Echosmart 771-eshez alaplap kapcsolási rajzot. Ha valaki tudna adni, nagyon megköszönném.
Remélem, hogy csak véletlen, hogy 12 perccel később ugyan azt a hozzászólást még egyszer elküldted, ugyan azzal az okádék helyesírással!
Ebben a fórumban ezek közül egyik sem divat (sem a követelőzés/flood-olás, sem a hanyag helyesírás), ellenben divat a türelem, és az olvasás, pl. a Fórum Szabályzaté.
Helló. Nekem az elektronikus dobókockában kellene segitség, ugzanis a ledek mellett szeretnék használni egz 7szegmenses kijelzőt ami mutatja a kocka értékét számokkal.
Tudna valaki segiteni ebben hogz hogz lehet megoldani, esetlen van valakinek kapcsolási rajza-programkod erre az esetre? Thx előre is remélem tud valaki segiteni nekem
Az meg mire jó? Ki nem tud hatig számolni? Ha már nem tud akkor a számokat honnan ismeri és mire tudja használni? Egyébként megoldani nem nehéz. Mind a hat állapotban van olyan LED ami a többiben nincs. Ezekkel kell a hétszegmenses kijelző megfelelő LED-jeit párhuzamosítani.
Köszi. Megpróbálom ha nem megy jelentkezem. Amugz én se tudom mire jo, de ezt kell megvalósitanom.
Köszönöm, de nincs darlingtonom, és ha jól emlékszem, akkor ott talán BD139 volt benne, és még mindig ha jól emlékszem szimpla feszültségről működött. Meg nekem amúgyis csak 1X 12V áll rendelkezésemre.
Annyit meg nem ér nekem, hogy tranzisztort vegyek, vagy dupla mennyiséget tegyek bele, csak azért, hogy darlington legyen belőle, meg még egy trafót is vegyek.
Ez szinte ugyanaz, mint amit én alkottam
Helló
AK2011 típusú IC-hez keresek datasheet-et vagy leírást pdf-et, bármit. Leginkább a lábkiosztás érdekelne. Ez az alaktrész egyébként egy MP3 lejátszóban van egy memória társaságában. Négyzet alakú, felületszerelt, lábai mind a 4 oldalon vannak. Gugli nem segített rajtam, csak kínai oldalakat dobál, alldatasheet.com-on nem találtam. Köszi
Üdv!
Keresem a DELTA ELECTRONICS INC. DPS-730AB A, 730W-os szerver tápegység és a hozzá való "Input Must Mate" doboz kapcsolási rajzát. Megpusztult egy szerverünk, nagyon jó lenne a rajz. Lásd a mellékelt fotókat is! Hálás Köszönettel!
Üdv mindenkinek!
Keresek a BELCO ARF-100-as csöves HF és NF szignálgenerátorhoz kapcsolási rajzot. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Kabid dt-516A oszcilloszkóphoz keresek kapcsolási rajzot. Elakadtam a javítgatásába kapcsolási rajz nélkül nem tudok egyről a kettőre jutni. Köszi a segítséget kellemes ünnepeket előre mindenkinek. GergőBővebben: Link
Sziasztok!
Akai CS-F21 magnó kapcsolási rajzot keresek. Előre is köszönöm annak, aki segít. Üdv, Pepe
Szia,
Ez sajnos a CS-F210, nekem pedig a CS-F21 kell. Azért köszi. Üdv, Pepe
Szia!
Ha beírtam volna a ET keresőjébe, akkor nyertem volna. A Google nem mindig pontos. |
Bejelentkezés
Hirdetés |