Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   872 / 3609
(#) Stadi válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Akkor azt se titkold el előlünk, hogy ezt hány jó válasszal sikerült elérni. Mert ha jól látom, már 46-ra >160-as IQ-t ad.
(#) bankimajki válasza Stadi hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Az iq 30 as kép ott az e a jó válasz, mert a 3db háromszög úgy visz. a 3 vonalhoz, mint az 5 kör az 5 négyzethez. iq 37 ott meg az órás csavarhúzó, mert a többit kézzel fogod, míg azt csak újjal. Szerintem ez a magyarázat.
(#) zolee1209 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Aranyosak a cocák! Látom nem mindig adsz megfelelő amplitúdójú trigger- jelet a coc-generátor indításához!
Tavaly volt egyik ismerősömnek a koliban tengeri malaca, aranyos kis jószág, kis dögönyözni való!
(#) bankimajki válasza Stadi hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Ja az lemaradt nekem csak 45 jó lett Amúgy nekem a számok elég nehezen mentek most. Már rég tanultam matekot. (kb 1 éve )
(#) _ampervadasz_ válasza zolee1209 hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Cocc generátor... Ez nagyon jó volt!

A jel megfelelő volt, csak begerjedt állandóan, mert hosszúra hagytam a kivezetéseket.
(#) Norberto válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Szerintetek mennyire vagyok édesszájú, ha először porcukornak olvastam a perckor szót?
(#) _ampervadasz_ válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Idézet:
„iq 37 ott meg az órás csavarhúzó, mert a többit kézzel fogod, míg azt csak újjal.”

Szerintem meg, farkasfogú fűrész, és azért mert az jobban meg tud sebezni.

A 30-asnál azt húztam be, amit írtál, mert én sem találtam más közös dolgot. Viszont a 37-esre most, hogy írod ezt a "mivel fogom" dolgot, leesett, hogy miért a hólapát a jó (véletlenül azt is jelöltem be). Az összes többi egykezes szerszám, míg ez kétkezes!

Matek, ami van ezekben, az általános iskolás anyag. De én is csigalassan számolok fejben. Leginkább azért, mert legalább 3x át szoktam számolni.
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Idézet:
„Ha nekem ennyi IQ-m lenne...”

Na, akkor mi lenne?

Elmondhatnád magadról, hogy Stadi-hoz hasonlóan magas az IQ értéked. NAÉS?

Az általatok leírt eredmények után úgy gondolom, én inkább nem töltöm ki a tesztet, mert túlcsordulna a rendszer számlálója. Meg amúgy sincs ilyenre időm (fölösleges 35-45 perc).
(#) bankimajki hozzászólása Dec 21, 2009 /

Mondjuk ezt az IQ tesztet megcsinálnák a plázák eladóival ill. az ott lófráló emberekkel kíváncsi lennék milyen átlagot kapnánk
(#) bankimajki válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Azért egy hólapáttal is lehet szépen sebezni, ha valakit pofon cserdítenek vele
(#) _ampervadasz_ válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Ha mindnek az élét vesszük... (?)

Én a fejvadász cégek HR-eseit ültetném le elé. :hide:
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Idézet:
„Na, akkor mi lenne?”

Ha nőm lenne, akkor megérteném, és irányításba tudnám venni, továbbá meggazdagodnék, mert ezt a szörnyű nagy titkot, csak sok rugóért adnám tovább, és most nem a Lada nívára gondoltam, hanem zöldhasúra, nem a béka, hanem sok lepődre, nem az igazira, hanem a milkára, nem a csoki!!! Mégis csak édesszájú vagy!

Semennyire!

Szerintem csak nőre gondolhatsz, mint aszociácóra, mert ha szép formás, akkor elnyalogatnád, mint a tejszínhabos tortát, egy meggyel tetején. :hehe:
(#) sándor válasza Stadi hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

A teszt a végeredményének kiszámolásakor számolja a helyes válaszokon kívül az eltelt időt, és az életkort is!Innen-től kezdjetek hozzá!
(#) _ampervadasz_ válasza sándor hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Reggel után nekiesek, mert nekem most jelenleg elfogyott a műveleti memóriám.
(#) bankimajki válasza sándor hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Hamar kikaptam
(#) sándor válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Mármint hogy sakk-ot kaptál? (Én úgy értettem hogy a bal oldali menüből kiválasztva indítsátok el az iq tesztet mivel itt az első oldalán kéri az életkort...)

Idézet:
„Semennyire!”

Ha ismernél, tudnád, hogy ez egyáltalán nem lehet rám igaz.
(#) Stadi válasza sándor hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Az életkort számolja bele valószínűleg. Mivel a válaszok nagy többségére emlékeztem, 13 perc alatt töltöttem ki újra. Ugyanúgy 55 lett jó a 60 kérdésből és így 146-ra értékelte az IQ-mat.
(#) Stadi válasza Norberto hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

A tejszínhabos tortát vagy a meggyet utálod?

Idézet:
„Ha ismernél, tudnád, hogy ez egyáltalán nem lehet rám igaz.”

Ha nem értelmezem rosszul, és figyelembe veszem a hsz -emben leirtakat, akkor ezek szerint, te nem szereted a nőket. :hehe:

Ezt nem tudtam kihagyni. Ha kérhetem ne adj vörös csillagot
(#) bankimajki hozzászólása Dec 21, 2009 /

Én lépek aludni, jó éjt minden ékszakai bagolynak

Az édesszájúság és a nők szeretetének mértéke között nálam a korreláció értéke 0.

Lábjegyzet:

* korreláció = két valószínűségi változó esetében annak mértéke, hogy az egyik változó megváltozása mennyire mutat összefüggést a másik változó megváltozásával

Ezt jól kimagyaráztad.

A katódfűtés legyen veletek!
Megyek feltöltődöm, mert mindjárt fenékzárlatos leszek.
(#) Stadi válasza Norberto hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Látom, tanult itt valaki statisztikát. Azt is tudod, mi az a blackwellizálás?

Egyébként nem úgy volt, hogy tilos káromkodni itt a fórumon?

Áh, szóval egy kis tudományozkozódással ilyen könnyen le lehet rázni ampit? Hehe...
(#) Norberto válasza Stadi hozzászólására (») Dec 21, 2009 /

Nem tanultam statisztikát (vagy csak nem emlékszem rá ). Minőségbiztosítást azt tanultam (jókedvből), az tetszett is, jófej tanárnő tartotta, abban is néha előjött ez a fogalom, illetve méréstechnikából is volt szerencsém alkalmazni ezt a fogalmat (ezt a tárgyat viszont már kevésbe szerettem, de végülis megérte, mert legalább találkozhattam életemben akkor először áramváltóval ).

Egyébként, nem tudom, mit jelent az a feketehullámosítás, de nem is nézek utána. Majd valahonnan egyszer megtudom úgyis. :yes:

Persze, ha a telefonos segítséget kérsz, úgy könnyű.
Következő: »»   872 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem