Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez azért lehet, mert a hó, jó hőszigetelő, és nem engedi a föld hőjét feltörni, továbbá a fénysugarak sem tudnak bejutni a földbe és hővé alakulni.
![]()
AltGr+5 (nem a numerikus 5, hanem a sima) = °
Ja, és ütni kell utána mégegy gombot (praktikusan a C-t), mert magától nem ír ki semmit.
Szerintem vagy Székesfehérvár, vagy baja.
![]()
Tudja fejből az ASCII táblát. Tudja és tudja és tudja...
![]()
Köszi!
![]() Nekem ez, hogy nem esett le.. (?) ![]() Azt hittem, hogy erre is vannak tagek. ![]()
Majdnem nyert, de akár Balatonakarattya is lehetne...
![]()
Az nem logikus, akkor hogyan mennél iskolába? Főleg ilyen időben.
![]()
Legközelebb január 12-én
![]()
Felületes megfigyelő vagy.
![]()
Nem pontosan, hanem erre: Most 17,2C° -van.
![]() Még a "°" szimbólum is ott volt a szemem előtt. ![]()
Pedig ott van.
![]() Az R,T felett az 5%° gomb az. ![]() Ctrl+Alt+5 kombináció hozza elő(az 5 -öst kétszer kell megnyomni, miközben lenyomva tartod a Ctrl+Alt gombokat). Szerk.: na végre. ![]()
Igen ezért voltam én is kíváncsi rá, mert ha baján, akkor örülök neki, mert legalább tudom milyen idő van ott.
Értem már.
![]()
Azért még haza húz a szívem, ami nem csoda, pestről szerintem mindenkinek elhúz a szíve.
Aláírom.
![]()
Zolikám, a szíved és viselkedésed igazi bajai emberhez méltó...
Ezt most töltöttem ki: Bővebben: Link
35 perc alatt, a rendelkezésre álló 45-ből, és még pisilni is voltam közben ![]() Próbáljátok meg ti is kitölteni. Bocs 32 perc alatt.
Nekem ez érdekes, mert JUDO-zok, talán nektek is. Bővebben: Link
Szép a technikája, és látszik, hogy nem most mutatták meg neki először, meg az is egy két dobásnál, hogy a partner túlzottan segített őt. Azon gondolkoztam, amikor a nálánál 2X akkora embert dobálta, hogy vajon a gépfegyveres emberek ott várhatták őt a kamerán kívül, vagy csak a fülébe súgta, hogy "Akarsz-e életed végéig a tundrán bolyongani?"
Na hozzánk ne gyertek mert még a varjú is lepereg a fáról a hidegtől. A hűtőházban az emberek inkább bemennek melegedni....
![]() ![]()
Nem photoshop! Alig hittem a szememnek, holnap újra kitöltöm, remélem rosszabb eredményeket kapok...
Nemsemmi vagy Matyikém, holnap én is nekiesek,csak azért is.
Megjegyzem, egyáltalán nem csodálkozom rajtad. Pörög az agyad mint a nem normális, főleg horkolás közben. ![]() ![]() ![]() Bocsi, de tényleg! Nem tudtam, nem kihagyni...
Én is kitöltöttem, nekem az idő 21022539 ? perc az IQ 150
60 kérdésből 46 jó.
Szerintem nem ad túl valós képet ez a teszt. Ha valaki tudja a választ a csatolt 3 kérdésre, és meg is tudja indokolni, az ne fogja vissza magát.
Komáromban most 15,5C° 0.51 perckor.
![]() Reggelig, tele offoljuk meteorológiai mérési eredményekkel az off -ot, akkor végén nyitnak nekünk egy Milyen az idő odakinn? topicot. ![]()
Ha jól emlékszem legutóbb 120volt, de akkor az életkort is meg kellett adni. Mindenesetre játéknak - agytornának jó.
Azta. Ez nem semmi.
![]() ![]() He nekem ennyi IQ -lenne.... Szerk.: Egyszerre több kérdésem lenne: Hogyan működik a nő? Miért olyan bonyolult, és egyszerre egyszerű algoritmus alapján működnek? ?... Ne haragudj, fáradt vagyok, akkor dől belőlem a hülyeség. ![]()
Én már elég fáradt vagyok, de azért nem rossz. Holnap amikor fitt vagyok ismét megnézem
![]()
Annyira nem lett rossz, egy fárasztó műszak után. Bár nemhiszem, hogy objektiv....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |