Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez azért lehet, mert a hó, jó hőszigetelő, és nem engedi a föld hőjét feltörni, továbbá a fénysugarak sem tudnak bejutni a földbe és hővé alakulni.
AltGr+5 (nem a numerikus 5, hanem a sima) = °
Ja, és ütni kell utána mégegy gombot (praktikusan a C-t), mert magától nem ír ki semmit.
Szerintem vagy Székesfehérvár, vagy baja.
Tudja fejből az ASCII táblát. Tudja és tudja és tudja...
Köszi!
Nekem ez, hogy nem esett le.. (?) Azt hittem, hogy erre is vannak tagek.
Majdnem nyert, de akár Balatonakarattya is lehetne... Éppenséggel Székesfehérvár.
Az nem logikus, akkor hogyan mennél iskolába? Főleg ilyen időben.
Legközelebb január 12-én
Felületes megfigyelő vagy. Már korábbi hsz-omban is így van írva a hőmérséklet. Különben német kiosztású billentyűzetről gépelek, és nincs magyarra matricázva, szóval ha valami spéci kell, azt mindig végigpróbálgatom.
Nem pontosan, hanem erre: Most 17,2C° -van.
Még a "°" szimbólum is ott volt a szemem előtt.
Pedig ott van.
Az R,T felett az 5%° gomb az. Ctrl+Alt+5 kombináció hozza elő(az 5 -öst kétszer kell megnyomni, miközben lenyomva tartod a Ctrl+Alt gombokat). Szerk.: na végre.
Igen ezért voltam én is kíváncsi rá, mert ha baján, akkor örülök neki, mert legalább tudom milyen idő van ott.
Értem már.
Azért még haza húz a szívem, ami nem csoda, pestről szerintem mindenkinek elhúz a szíve.
Aláírom. ..főleg ha a Balaton partjáról költöztél fel oda.
Zolikám, a szíved és viselkedésed igazi bajai emberhez méltó...
Ezt most töltöttem ki: Bővebben: Link
35 perc alatt, a rendelkezésre álló 45-ből, és még pisilni is voltam közben . Ez szerint 126-os az IQ-m. Próbáljátok meg ti is kitölteni. Bocs 32 perc alatt.
Nekem ez érdekes, mert JUDO-zok, talán nektek is. Bővebben: Link
Szép a technikája, és látszik, hogy nem most mutatták meg neki először, meg az is egy két dobásnál, hogy a partner túlzottan segített őt. Azon gondolkoztam, amikor a nálánál 2X akkora embert dobálta, hogy vajon a gépfegyveres emberek ott várhatták őt a kamerán kívül, vagy csak a fülébe súgta, hogy "Akarsz-e életed végéig a tundrán bolyongani?"
Na hozzánk ne gyertek mert még a varjú is lepereg a fáról a hidegtől. A hűtőházban az emberek inkább bemennek melegedni....
Nem photoshop! Alig hittem a szememnek, holnap újra kitöltöm, remélem rosszabb eredményeket kapok...
Nemsemmi vagy Matyikém, holnap én is nekiesek,csak azért is.
Megjegyzem, egyáltalán nem csodálkozom rajtad. Pörög az agyad mint a nem normális, főleg horkolás közben. Bocsi, de tényleg! Nem tudtam, nem kihagyni...
Én is kitöltöttem, nekem az idő 21022539 ? perc az IQ 150
60 kérdésből 46 jó.
Szerintem nem ad túl valós képet ez a teszt. Ha valaki tudja a választ a csatolt 3 kérdésre, és meg is tudja indokolni, az ne fogja vissza magát.
Komáromban most 15,5C° 0.51 perckor.
Reggelig, tele offoljuk meteorológiai mérési eredményekkel az off -ot, akkor végén nyitnak nekünk egy Milyen az idő odakinn? topicot.
Ha jól emlékszem legutóbb 120volt, de akkor az életkort is meg kellett adni. Mindenesetre játéknak - agytornának jó.
Azta. Ez nem semmi. Te aztán észnél vagy.
He nekem ennyi IQ -lenne.... Szerk.: Egyszerre több kérdésem lenne: Hogyan működik a nő? Miért olyan bonyolult, és egyszerre egyszerű algoritmus alapján működnek? ?... Ne haragudj, fáradt vagyok, akkor dől belőlem a hülyeség.
Én már elég fáradt vagyok, de azért nem rossz. Holnap amikor fitt vagyok ismét megnézem
Annyira nem lett rossz, egy fárasztó műszak után. Bár nemhiszem, hogy objektiv....
|
Bejelentkezés
Hirdetés |