Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   870 / 3607
(#) beton cipő válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Eddig mi is abból toltuk, de gondoltuk meg kéne már adni neki a módját
(#) DuMatyi válasza beton cipő hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Javasolnám a hobbielektronikás ragtapaszt is, elvégre mindannyian megsérülünk munka közben.
(#) sándor hozzászólása Dec 20, 2009 /

Sziasztok! Üdv. a hóhányóknak (is..) Készítitek már a korcsolyákat karácsonyra? (Ahogy nézem az Időképet,pénteken megolvad-szombaton ha nincs szerencsénk az az 1fok mínuszban lessz..úgyhogy csúszkálni fogunk!) Mi ez az új népi játék: Három a magyar igaz smile...?
(#) tungsram válasza sándor hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Csak te is úgy ne járj mint a házmesterünk tavaly. Este megivott egy liter vodkát és reggel havat hányt...
(#) tungsram válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

No ez f....
(#) nagy hoho hozzászólása Dec 20, 2009 /

Szó esett a hidegről a havazásról. Amint látom mindenki a meleg szobából szemléli ezt a kemény telet.Én a Tisza-tó mellett lakom és a mai nappal bezárt a csónakkikötő. Ezt meg előzően már hétfő óta reggel 8 órától este 5-ig egy héten keresztül szállítottuk a csónakokat, kajakokat, lakókocsikat és reggelig sorolhatnám a listát, hogy mi minden téli tárolásra. Mert a téli hónapokban nincs őrzés így muszáj védett helyre tárolni, mert a "mozdonyszőkék" néhány napon belül meglovasítanának mindent. Tehát én a szabadból szemléltem a telet. És ez nagyon egészséges!
(#) bankimajki válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Keddtől én sem leszek a fórum aktív tagja, akkor beindul a buli ezerrel (Csak már otthonlennék )
(#) nagy hoho válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Most felcsigáztál és úgy hagysz?
Milyen buli???
(#) Rober_4 válasza tungsram hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Szerintem, meg abszolut nem vicces, ez a szmájli dolog.
Na ez hány szmájli?
:dumcsi: :hamm: :love11:
(#) bankimajki válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Kell az izgalom Milyen buli?! Motorozás a hóban haverokkal hócsata stb. Amit fiatalok télen leökörködnek, persze mi néha eléggé elvetjük a súlykot. pl.: Tavaly hóban, éjszaka erdőben egy simsonnal 3 srác. Na az poén volt, meg hogy defektet kaptunk és kb 5km-t sétáltunk haza félhomályban az erdőben. Marhák vagyunk de legalább vannak jó emlékeink.
(#) Ricsi89 hozzászólása Dec 20, 2009 /

Most jöttem haza, közben egy marha szembejövő autós letörte a visszapillantó tükröt az autóról. Szépen eltört a burkolat is, meg a tükörlap is kiesett. A burkolatot vissza lehetett pattintani, de a széléből letört egy darab, plusz az állítórésze is megszorult. Most szerezhetek rá komplett tükröt.
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Rendszám? Esetleg feljelentés?
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Sötétben, lakott területen kívül? Csak abban bízok, hogy neki valami jó drága autója volt és legalább ekkora kár lett neki is. Mert mi megússzuk 5ezerből, de egy új autóra 50 ezer is lehet akár.
(#) nagy hoho válasza bankimajki hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Én azt mondom minden szabad a mi nem tilos! Használjátok ki fiatalságotok minden pillanatát. Tíz-húsz év úgy elrepül, hogy észre sem veszed. Tehát mindent bele!
(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Én a boldog nyugdíjas éveimre vágyom meleg szobában unokákkal... NYUGALOMBAN. Az élet túl stresszes nekem...
(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Egyet értek Veled! Nekem is sok volt a stresszből, és 7 évvel ezelőtt ezért feladtam az addigi életemet és elköltöztem egy csendes vidéki községbe, Poroszlóra. És most megfordul a világ. Jövőre indul egy 2 milliárdos beruházás,nálunk építik meg Uniós támogatással Európa legnagyobb édesvízi akváriumát valamint épül egy öko centrum, még nem tudni ezmit takar. A felmérések szerint éves szinten 200000 látogató lesz. Lehet, hogy megint költözöm? Meg látjuk. Amúgy boldog nyugdíjas volnák.

Neked megadatott, a mi generációnknak nem fog. Előre jelzések szerint akármennyit is fizetünk be TB-, ilyen-olyan nyugdíjjárulék címén, akkor is az állami nyugdíjunk csupán a mai értékben számolva maximum 25-30.000 Ft lesz. Szakemberek mondják, halkan, éjjeli, esti vitaműsorokban évente maximum 2-3 alkalommal, hogy minél kevesebben hallják és értsék meg, de ez vár ránk.
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Egy árverési portálon akadtam rá. Zsír új állapotban. Egy közepes árfekvésű, márkás szabadidőcipő árának kb. feléért.
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

A mondat másik fele lemaradt: Árának a feléért, de 5 szabadidő cipő rongyosra kopik, mire a surranó talpát sarkallni kell, és ez a lényeg.
(#) Stadi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Nem értem, miért nem lehet minden autóra behajtható tükröt tenni. A legjobb az, amelyik előrefelé is teljesen párhuzamosra kihajlik, nemcsak hátra. Onnan tudom, hogy van ilyen, mert én is csaptam már le egyet.
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Minek tettem volna hozzá? Látom, hogy úgyis tudod.
(#) Ricsi89 válasza Stadi hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

A miénk csak kiakadt, de tört is a burkolat, plusz a tükörlap is kiesett. De ilyen marhát, hogy jeges úton, ahol semmit nem lehet látni megy 50-60-al. De még szerencse, hogy nem jött közelebb, mert akkor pukk lett volna a vége. 10 centi és elkapja az autó oldalát. A jeges úton meg meg se lehetett volna fogni, bele a szalagkorlátba.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Dec 20, 2009 /

Engedjétek, meg hogy megtörjem a témát, egy picit:
A tengeri malacaim átmentek oszcillátorba.
(#) nagy hoho válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Meg szívattál! Nézem a malacaidat és hallom,hogy a skype szignálja szól. Lázasan keresem a hívó felet, össze vissza klikkelek de nem találok semmit. Vissza játszom a videót és újra szól a szignál.Se baj ne vedd zokon!
(#) _ampervadasz_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Nem, nem vettem zokon.

Matyi kémékkel konferenciáztam, aztán hol hanggal volt probléma, hol a mikrofonnal, aztán hívott mindenki mindenkit összevissza.
Ekkor állítottam meg a videót, és utána adtam a malackáknak kaját.
(#) nagy hoho hozzászólása Dec 20, 2009 /

Nálunk kezd komolyra fordulni a hőmérséklet: - 14 celziusz van

Itt -17 . Az előbb minusz 19 volt...
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Itt -15 fok van. Javítok -17,2!

Hogyan kell beírni a celsius fokot, hogy azt rendesen kiírja C betűvel és kis indexbe a kört.
(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Úgy látom a mi tavunkon nincs olyan hideg.
(#) hapro válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 20, 2009 /

Hol van az az itt?
Következő: »»   870 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem