Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   877 / 3607
(#) mineral válasza mineral hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Szóval ebből csak azt akartam kihozni, hogy occó az a kínai termék. Csak ki kell érte menni a Jocó-ra. (Bp. VIII.-ker ha jól tudom).

Ott kapnál 3000 forintért bambusz vágódeszkát egy Raklappal.
(#) DuMatyi válasza mineral hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Nos ha logikusan gondolkodunk, az Akció -17 % az pont áremelést jelent. Ugye a kettős tagadás az állítás... Hasonló logikával az "Elveszett a cica, jutalom ellenében hívja a számot..." azt takarja: fizessek (jutalom ellenében), hogy megmondhassam hol láttam az elveszett macskát...
(#) Ricsi89 válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Nem fog, hanem már rá van!. Haverom mondta, hogy több helyen is észrevette, amikor majdnem elesett az úton. A kínai dolgokra meg: Nekünk volt egy olcsó fúrógépünk, kb 1 évig bírta ledarálta a fogaskerékről a fogakat egy helyen és kuka. Apám nemrég hozott egy Bosch fúrót, ami több, mint 10 éves, kapott rendesen mindent, beton, tégla, vas, stb. Annyi hibája van, hogy meg kellene csapágyazni, mert kicsit rossz hangja van, meg picit már kotyog is. Ezen kívül semmi hibája. A szivattyúnkba a gyári szénkefe bírt kb 10 évet, azóta évente tavasszal üzemkezdés előtt mindig cserélni kell, mert elkoptatja egy év alatt.
(#) DuMatyi válasza mineral hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Az az occó az nagyon drága, ugyanis hiába szállnak ki a VPOP-Rendőrség-APEH szerelmi háromszög kommandósai, pár árust tudnak csak megfogni, mert a többi elszelel. Ha rajtam múlna, elárasztanám civil ruhás rendőrökkel a piacot, de úgy, hoyg minden bódéra jusson. Két évvel ezelőtti eredmények: Egy munkás sem volt bejelentve - ez a legkisebb gond. Egy termék eredetét sem tudták igazolni, tehát csempészett volt, és egyzser sem adtak számlát. Az ott áruló bűnözők )mert azok) TB-jét az adózó állampolgárok fizetik - ez a legkisebb gond, eltörpül a többi mellett. Emellett a többé-kevésbé tisztességesen adózó magyar kereskedelmi egységeket, ahol legalább minimálbérre be van jelentve az ott dolgozó alkalmazott viszik csődbe, növelve ezzel a munkanélküliséget, arról nem beszélve, hogy a vámot megkerülve és mindenféle érintésvédelmi és egyéb ellenőrzést elmulasztva kerülnek be az országba az áruk. Az első az gyakorlatilag elenyésző utolsó kettő által okozott társadalmi károkhoz képest.
(#) mineral válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Ez mind így is van. Teljesen egyetértek. Mert ha: Adóznának, vámot fizetnének stb. Lehet hogy piciny országunk fellélegezne és nem szorongatná annyira a honpolgárokat. Ami hozná magával, hogy megtehetné, hogy nem ott vásárol. De... És innen nem is folytatnám.
(#) SALáta válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Okozott már tüzet egy volt munkatársamnál a bevizsgált hosszabbító is. Nem értettem két 100 W lámpát se bírt el. Szoval a gond még itt a lefizetés is. Az asszony karácsonyi égőjét meglátva a tűzbe landolt, azért mert kb 2 szál drót volt benne.
(#) sándor válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Idézet:
„tisztességesen adózó magyar kereskedelmi egységeket”

Igen de ezen kereskedők sokszor 5-10 szeres áron árulják a portékáikat (néhány esetben ugyanazt/ a minőséget mint amit megveszel a kínaitól a piacon). A kispénzű embert nem az adózás érdekli, hanem hogy egyik hónapról a másikra megéljen, és ott szerzi be a portékát ahol a legolcsóbb, különben vagy a számlákat nem fizeti be, vagy nem marad ennivalóra! (Ugyanez a helyzet a fejlődő/Afrikai országokkal :Vagy kivágják az őserdőket hogy termeszteni tudjanak a multiknak fillérekért,környezetszennyező gyárakat építenek, vagy a maradék kis pénzüket katonaságra rendőrségre költik hogy fenntartsák a rendet.)"Ez a való világ.."
De hagyjuk ezt a témát mert ez már politika aminek Itt az oldalon semmi keresnivalója! off-vége
Viszont az ócska életveszélyes ,"termékek"miatt én is dühös vagyok!
(#) Action2K válasza vicsys hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Na ennyiért, mármint normál áron, én is megpakolnám a platómat. Tegnap a madaras teszkóban olyant láttam Vitrinben kiállítva digitális fotokeretek, erre az egyiken a felirat: ANALÓG képkeret, 7" LCD, felbontás 800*600 pixel. Nagyon érthetett hozzá az aki feliratozta.
(#) highand hozzászólása Dec 22, 2009 /

Egy kis rövidtávú memória teszt. Érdemes megpróbálni.

Bővebben: Link
(#) highand hozzászólása Dec 22, 2009 /

És most, miután megpróbáltad, nézd meg mire képes egy 7 éves csimpánz...

Bővebben: Link

Ne csalj, előbb próbáld meg az előző linket.
(#) Action2K válasza highand hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Ez brutális! Még a perifériás látás is kicsi hozzá. Na azért egyszer már sikerült a nyolcból.
(#) hapro válasza highand hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Ez tetszik. Elsőre 7 hibátlan. Első hármat rontottam el, aztán ráállt a szemem és az agyam.
(#) Norberto válasza highand hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Idézet:
„mire képes egy 7 éves csimpánz...”

Na igen... de forrasztani nem tud egyik se!

És nem tudják, merre van a Lomex.

Meg mi nem vagyunk rákényszerítve, hogy ilyeneket oldjunk meg, míg őket hetekig tanítgatják erre a "kísérletre". Ha nem oldják meg jól, akkor az a következménye, hogy nem kap finom ennivalót... mi meg, ha megunjuk, akkor kikapcsolódásképpen kimegyünk a konyhába és eszünk valami jóságosat, esetleg utána vagy folytatjuk a játékot, vagy kikapcsoljuk az egészet!

Nem hiszem el, hogy a csimpánz számára ne lenne fontosabb az eredeti élőhelye és környezete, csak hát ugye ellene tenni nem tud semmit. Ha jól viselkedik, sok okosságot mutat a kísérletek alatt, megdicsérik és kap sok finom eledelt... (és ha tényleg van esze, akkor még talán reménykedik is titkon, hogy egyszer az lesz a jutalma, hogy visszamehet a "haverjai közé a fára", ahol nem adnak neki ilyen számolgatós feladatokat. Vagy éppen ezzel fog felvágni az ismerősi körében: Hé, figyu, milyen durva gyorsmemóriám van!)
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Az a jó! Mit csinálnánk, ha mindent megtennének helyettünk. Amúgy nem olyan robotmaki volt, mint az első sakkgép? Tudjátok... a Farkasé.
(#) highand válasza hapro hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Az nem kis mutatvány.
(#) 7805 hozzászólása Dec 22, 2009 /

Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy nincs e-elfekvőben valakinek ***** kijelzőJe mihamarabb szóljon köszi.. (megvenném)
(#) _ampervadasz_ válasza 7805 hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Inkább tedd fel az apróhirdetésekbe, mert a modik harapnak ezért.
(#) Moderátor hozzászólása _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 22, 2009

Harapnak, bizony! Meg a "kijelzőlye"-re is!
(#) 7805 válasza (») Dec 22, 2009 /

Bocsi
(#) Gafly hozzászólása Dec 22, 2009 /

Életem során sokfélekeppen jártam már pórul, de így még most elsőként:
Tegnap kimegyek a műhelybe behozni a majdnem teli üveg (bocsánat nem üveg hanem gyári műanyag palack) nitróhígítót.
Ahogy megmarkolom, a hüvelykem egyszerűen egy halk és diszkrét reccsenés után behatolt a palackba...
Azt már hallottam hogy olyan hideg van hogy "a rénszarvas csak szívatóval indul", azt is hogy "kanyarban eltörik a macska" de az új hogy "olyan hideg van hogy Gafly kezében szétmegy a hígítós palack" azt még nem.
Vagy a hígítós müanyag palack gyártója menjen a...?
(#) szamóca hozzászólása Dec 22, 2009 /

Látta már valamelyikőtök a filmet?
Azt mondják nagyon jól sikerült.
(#) hapro válasza szamóca hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Én csak majdnem... Leszedtem, megláttam, hogy több mint 2:30 perc és azzal a lendülettel töröltem is.
Csak egyszer ültem végig ennyit a gyűrűk urát, és valószínű azt is csak egyszer néztem meg. Nekem a 2 órás film is hosszú már.
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

A hét végén megnéztük (családilag), igaz, nem 3D-ben, de egészen jó volt. Kicsit limonádé történet (manapság melyik film nem az?), de élvezhető.
(#) szamóca válasza hapro hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Csak a hossza miatt?
Hú, pedig a jelenetek biztos jók lehetnek.
(#) szamóca válasza Frankye hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Frankye! Hol lehet 3D-ben megnézni? West End?
(#) hapro válasza szamóca hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Igen a hossza miatt, és azért mert bele tekertem, és nem volt elsőre szimpatikus.
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

A West End-ben nem tudom, adják-e 3D-ben, de az Arénában biztosan. (Én a szemüvegem miatt nem nagyon csípem a 3D "előtétet", meg folyvást csupa dzsuvásak, maszatosak, ujjnyomosak, úgyhogy egy fél órát csak a lencséket tisztítgatom, de akkor meg kiderül, hogy csupa karc, és akkor jön az, hogy: "Áh, fene vigye, így élvezhetetlen...")
(#) szamóca válasza Frankye hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Utána néztem, adják a W.E.-ben.
Még nem láttam három dimenziós filmet, pedig 42-szer értem meg a nagy krumplikapálást.
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Hagyd rá Zoli, még kölök... :hehe:
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Nálad csak hiperszilt lehet aratni, mert vasmagot vetettél.
Egyébként Te nem tudod mi a krompé, mert tekercselt huzal levesen, és csőmetélten élsz már évek óta.
Következő: »»   877 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem