Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   879 / 3607
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Ez inkább megszúrta a témát.
Viccen kívül, menj dokihoz hogy adjon egy tetanuszt.
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Ezt nem tudhatod (még), amíg nem ír megint, nagy hoho.
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Most már 13 perce nem írt, ez nem véletlen, és még ki sem jelentkezett.
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Csak azért mondtam, mert direkt a csöves topikban szerettem volna ezt leírni, és a szép karácsonyfa dísz miatt tettem volna oda a jókívánságomat, de oda is betettem azért a képet Totál leállt az agyam, mindjárt becsapok egy felest Azért ilyenkor nem is szoktam semmi szakmait csinálni, mert annak úgyse lenne jó vége Erre mondják, hogy amihez ilyenkor nyúlok -> kuka…
(#) sándor válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Hogy van a kezed? Remélem hamarosan rendbejön!
Ki fogja így elkészíteni a karácsonyi halacskát?
(#) SALáta válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Vigyázz jobban hoho!!! Tényleg átnyomtad a kezeden? Úr Isten, nem hiszem el.
(#) nagy hoho hozzászólása Dec 22, 2009 /

Na itt vagyok. Most vagy megmaradok vagy lesz valami de az biztos. Átmentem a szomszéd asszonyhoz mert emlékeim szerint volt köze valamikor az egészségügyhöz. Azt mondta, hogy ki kellene szívni. Ebbe benne lettem volna , csak nem egyre gondoltunk.
Amikor a csavarhúzót kihúztam a tenyeremből akkor a hús kitüremkedett a lyukon de vissza nyomogattam.Végül is szívtam, szilva pálesszal lekezeltem, de nem sokáig vérzett. Szerencsémre izmot, inat nem sértett mozognak az újaim. Tulajdonképpen ott ahol kiakart jönni a csavarhúzó, a másik oldalon ott fáj jobban.

lyuk.jpg

(#) hapro válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Namost nem mindegy, milyen köze volt az egészségügyhöz...
Így ránézésre megmaradsz! De szép nagy lukad lett. Az a fontos, hogy mozognak az ujjaid.
(#) szamóca válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Már van egy csillagkezű horgászunk, ha már nincs csillagszemű juhászunk.
(#) DuMatyi válasza hapro hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Multkor Ampikémnek sérült meg a keze. Georgee mondta, hoyg az utolsó csavar átka. Lehet, hogy van benne valami.
(#) hapro hozzászólása Dec 22, 2009 /

Ja és még egy dolog eszembe jutott. Örülhetsz is ennek, mert bele tudod állítani majd a csillagszórót, nem kell fogni.
(#) _ampervadasz_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Nem tudom, hogy csak az optika torzít e, de eléggé feldagadtan néz ki a kezed.

Ha gennyedzik, az biztos, hogy bakteriális fertőzés is szóba jöhet. Vízzel még véletlenül sem szabad tisztítani, mert azzal csak jobban belemosod a baktériumokat.
Egy tetanusz oltásra(ha már régen volt), és egy kezelésre, mindenképp menjél be az ügyeletre.

Remélem mimnél előbb rendbe jössz.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Az semmi volt ehhez képest, sőt bármihez képest.

Egy apró sérülés, rossz helyen, és máris megszűnt a kontrol (mozgatni tudtam, de nem éreztem semmit).
Egy hónap alatt viszont szép lassan rendbe jött.
(#) sándor válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Most már értem miért írtál ilyen sokára vissza nekünk (a szomszédasszony...)Már a legrosszabbakra gondoltunk itt a fórumtársakkal! Még egy dolgot tisztázzunk: a szilvalevet külsőleg vagy belsőleg alkalmaztad?
(#) nagy hoho hozzászólása Dec 22, 2009 /

Köszönöm, hogy aggódtok értem. Nagyon jól esik! Egyre kevésbé fáj egy kicsit meg van dagadva, holnap meglátom mi lesz.
(#) nagy hoho válasza sándor hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

A szomszéd asszony özvegy. A szilva levét először belsőleg, majd külsőleg alkalmaztam. Van belőle bőven, most főzettem 43 litert,és vettem még 13.5 liter körtét. Jönnek az ünnepek aztán gondoskodtam róla, nehogy váratlanul ki foggyon.

Csak természetes!

Egy kezelésre mindenképp menj el.

Nekem a talpamba fúródott egy műanyag darab, amikor ráléptem, és nagyon nehéz volt kiszedni.
Ezután elkezdett abbamaradni a fájdalom, viszont pár nap múlva elkezdett nagyon fájni, gennyedzeni. Tudtam hogy elfertőződött, továbbá éreztem egy idegen gócot a talpamban.
Mint kiderült, nem hibába, és sikerült megtalálnom az idegenkedő darabkát, ami keresztben el volt akadva.
Mind ezt egy csepp érzéstelenítés, fertőtlenítés nélkül.
Ezután már rohamosan kezdett rendbe jönni, és 6 -7 nap után már rá is tudtam nagy nehezen állni, de ahhoz hogy járni is tudjak vele rendesen, ahhoz kellett egy hónap.
Természetesen nem csak ez az egy sztorim van, de ez nem a hogyan korbonckodjunk, avagy hogyan tehetünk magunban kárt topik.
(#) sándor válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Idézet:
„ez nem a hogyan korbonckodjunk, avagy hogyan tehetünk magunban kárt topik.”

Hello! Ígérd meg hogy nem sértődsz meg a linkelt topikon! (Még mielőtt valaki megszól- én szoktam olvasgatni...) Bővebben: Link
Van benne néhány hozzászólás a komolyak mellet ami a vicces témába való ..
(#) _ampervadasz_ válasza sándor hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Az utolsó hozzászólás elnézve, már értem mire gondoltál.
Szerencsére itthon nem tartok hugit.

Voltaképp nem elektrós baleseteim voltak, legalább is nekem nem sokat jelent ha egy dip16 -os IC -be lépek bele, mert fájni fáj, de kihúztam és kész.

Ha leírnám (ami persze régen történt már), kihullana a hajatok, másrészt el sem hinnétek.
Annyit mondok, hogy a körzeti orvosnál törzsvendég voltam.
(#) nagy hoho válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Komolyan vettem amit mondtál és megismételtem a kezelést kívül- belül. Majd leragasztottam. Feleségem megkérdezte mit matatok a bárszekrénybe. Ő nem tudja mi történt. Nagyon sajnálom a Veled történt balesetet, szerintem a Tied komolyabb volt. mint az enyém.

Így utólag már semmiség, ez is jó régen volt már, amikor még általános iskolába jártam, és a felfedező ösztönöm is aktív volt még.

Annyira súlyos nem volt, mert nem fúrta át, csak benne maradt az az abrakadarabka ami a későbbi bajt okozta.

Idézet:
„Ha leírnám (ami persze régen történt már), kihullana a hajatok,”

Nem is tudom melyik a jobb így fiatalon: a kopasz fej vagy a fehér hajszálak ?( az enyém a kettő közt van ,mármint hogy rövid hajnál nem olyan feltűnőek a "világos hajszálak").

Nem vagyok divatdiktátor, így erre már tényleg nem tudok részletgazdag kielégítő választ adni.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Nem lehet, hogy csak siet az órád? Mondtam hogy nem kell rugóját feltúrbózni. :hehe: :hide:

Szerk.: esetleg az időkibővítődben gerjed néhány cső.

Az időről jutott eszembe,és átnéztem ide, egy kicsit durvának találom így karácsony előtt néhány nappal, éjjel 11:00-h.környékén a Dombóvári +8 ,Győri,Pápai +9 °C-t!
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Nálam a kopaszodás gyorsult fel, amióta ismerlek - kitépem a hajaaaam, no meg a termikus torzitás. Bizonyíték a nálad készült fényképek.

....ééééés vasárnap mcsak -17C° környékén szaladgált a hőmérséklet.

Egyszóval azért elképesztő.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Ezt a termikus torzítást írd le bővebben, ami benned megvalósul.
Ha felmelegedsz, akkor többet beszélsz, vagy változik a karakterszita jellege a hangodnak?
Esetleg át üt a katódod? :hide:
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Dec 22, 2009 /

Jóéjt mindenkinek, mára tente. :integet2:

Az anódáram legyen veletek...
(#) tungsram válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 22, 2009 /

Mára én is elemmittálok katódilag .
Következő: »»   879 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem