Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Beszereztem egy tvtunert (Winfast 2000 Expert) amit beraktam a gépbe, a gyári drivereket feltettem, és az alábbit tapasztaltam: A kép nagy nezezen bejött, de a hang nagyon zajos, és nagyon halk (hangos zaj, erősítővel hallatszik csak mögötte az adás) Szobaantennával próbálkoztam. Tudnátok segíteni, hogy a hang jó legyen?
Csak simán beraktad a tunert vagy a hangkábelt is bedugtad mit nem biztos,hogy odaadtak?
Működött az a kábel maár másik gépben?Mert nem biztos,hogy jól van kötve én jártam így nem is régen!Másik eset szerintem a hangnorma nem jól van beállítva a tuneren!
Próbáld ki másik cstatlakozóba, vagy más konfig néven.Nálam pl a Cd In csatin működik. Amit hallasz az valószínűleg áthallás.
Álltalában csak azon megy úgy,hogy mi a cd vagy dvd -re megy azt ki kell venni belőle!
abban is próbáltam, de nem műxik így sem
Na azt még nem néztem...
Remélem, hogy csak azzal van baj. Alapesetben nincs letiltva ugye?
Akkor mára ennyi, ha nem műxik még jövök holnap
Holnap délután leszek de biztos segít más is!
Ha a kép tökéletes, akkor talán nem a megfelelő hangnorma van kiválasztva a soknormás tunerben.
A nálunk leggyakrabban használt: PAL B/G Amúgy szobaantennával felejtős.
Nekem is ilyen kártyám van. Próbáltam szobaantennával is, kábellel is, tetőantennával is. Mindhárommal tökéletes (max a vétel szar de az nem a tuner hibája).
tipp: töltsd le a PVR2-t (újabb program), de a régi driverekkel, amit a CD-n adtak! Nekem az új driverekkel nem ment. De a program az tuti!! Csak kiválasztod rajta h Magyarország és nem kell pöcsölni a 20 hangnormával. ftp://www.leadtek.nl/mirror/tv_tuner/WinFastPVR2/122506/WinFastPVR2...11.zip Hang.: nézd meg, hogy ahová bedugod az audiokábelt a hangkártyán, mi van melléírva. Pl. lehet több bemenete is (mint nekem: CD audio, AUX) és aképp állítsd a programban, valamint ne felejtsd belőni a hangerőszabályozót(vezérlőpult) sem! Ja és ha nem jó próbáld megfordítani a kábelt (nem a két végét ) mert lehet hogy fordíta dugtad be. Ha a hangkártya alaplapi, akkor nézd meg, hogy nincs-e letiltva. Másnak van hangja?
Cím javítva.
Előre is kösz a sok infót. Tegnap a BIOS-t reseteltem de nem jártam sikerrel. A progit megnézem, remélem sikerül. Találtam újabb drivert ami műxik. A hangkábelt már több variációban próbáltam, de nem jött össze.
Ha fordítva van bedugva akkoris ugyanúgy szól csak a jobb és bal csatorna cserélődik fel!A két szélső tüske a jobb bal oldal hang a középső egy vagy két tüske a gnd.
A progi hatott köszönöm.
Az ország kiválasztásánál az Ausztrál volt a nyerő. Hogy miért azt nem tudom Mégegyszer kösz.
nem mert 4 pólusú a csati, a kábel meg 3 eres és a két szélső a L-R, de egy ér szabad és ha fordítva dugod akkor nincs gnd. De lehet h én tudom rosszul nekem fordítva nem volt jó...
Tudja valaki, hogy mitől lehet az, hogy a kép nem szinesen jön be, hanem majdnemhogy fekete-fehéren, valami szint lehet előcsikarni belőle a videókártya állítgatásával, de messze van a szinestől, és még az oprendszer újratelepítése sem oldotta meg a gondod, a boltban viszont azt mondták, hogy tökéletesen működik, mert tesztelték, csak nálam nem megy
a beállításoknál nézd meg a színtelítettséget, próbáld állítani. Meg a többi képbeállítást is (kontraszt stb).
Valamint nézd meg, hogy PAL B-e a norma.
Szasztok!
Szereztem egy, Leadtek Winfast TV 2000 XP, FM tuner-es tv tunert, gépbe beraktam, chipje forró (878-as), win nem látja! Driver (kézi)telepítéskor nem talál HW-t. Szerintetek? (elszállt?) Üdv
Biosban látja?Eszközkezelő látja?Melyik foglalatban van??
Idézet: „Eszközkezelő látja” nem Másik pci-ban is ugyan ez van
azzal a gonddal fordulok felétek, hogy szereztem 1
Win/TV-PCI PAL B/G 60124 rev c1v hauppauge márkájú tuner kártyát csak az a baj hogy 1 alkatrész letört a nyáklapról beírtam a google-ba hogy wintv-pci 60124 ,rákerestem a képekre és szerencsére megtaláltam az alkatrészt és rájötem hogy az 1 kristály de sajnos azt hogy milyen azt nemtudom szval azt kéne kideríteni , ha tud valaki driver-t feltenni azt nagyon megköszönném mert lehet hogy a kristály miatt nem talál hozzá a windows eszközkezelő a képen bekarikáztam painttal azt az alkatrészt ami nekem kéne (a képet netről szedtem) |
Bejelentkezés
Hirdetés |