Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » PC-s TV tuner hiba

Témaindító: norbu82, idő: Jan 11, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 3
(#) norbu82 hozzászólása Jan 11, 2007 /

Sziasztok!

Beszereztem egy tvtunert (Winfast 2000 Expert) amit beraktam a gépbe, a gyári drivereket feltettem, és az alábbit tapasztaltam:
A kép nagy nezezen bejött, de a hang nagyon zajos, és nagyon halk (hangos zaj, erősítővel hallatszik csak mögötte az adás)
Szobaantennával próbálkoztam.
Tudnátok segíteni, hogy a hang jó legyen?
(#) patexati válasza norbu82 hozzászólására (») Jan 11, 2007 /

Csak simán beraktad a tunert vagy a hangkábelt is bedugtad mit nem biztos,hogy odaadtak?
(#) norbu82 válasza patexati hozzászólására (») Jan 11, 2007 /

Az megtörtént. Így szólt csúnyán

Működött az a kábel maár másik gépben?Mert nem biztos,hogy jól van kötve én jártam így nem is régen!Másik eset szerintem a hangnorma nem jól van beállítva a tuneren!
(#) (Felhasználó 1542) hozzászólása Jan 11, 2007 /

Próbáld ki másik cstatlakozóba, vagy más konfig néven.Nálam pl a Cd In csatin működik. Amit hallasz az valószínűleg áthallás.
(#) patexati válasza (Felhasználó 1542) hozzászólására (») Jan 11, 2007 /

Álltalában csak azon megy úgy,hogy mi a cd vagy dvd -re megy azt ki kell venni belőle!
(#) norbu82 válasza (Felhasználó 1542) hozzászólására (») Jan 11, 2007 /

abban is próbáltam, de nem műxik így sem

Esetleg biosban tiltva az audió

Na azt még nem néztem...
Remélem, hogy csak azzal van baj.
Alapesetben nincs letiltva ugye?

Álltalában nincs!Resetej egyet!

Akkor mára ennyi, ha nem műxik még jövök holnap

Holnap délután leszek de biztos segít más is!
(#) Sebi válasza patexati hozzászólására (») Jan 11, 2007 /

Ha a kép tökéletes, akkor talán nem a megfelelő hangnorma van kiválasztva a soknormás tunerben.

A nálunk leggyakrabban használt: PAL B/G

Amúgy szobaantennával felejtős.
(#) Hurka válasza Sebi hozzászólására (») Jan 11, 2007 /

vagy kell utána erősítő...
(#) csaadaam hozzászólása Jan 11, 2007 / 4

Nekem is ilyen kártyám van. Próbáltam szobaantennával is, kábellel is, tetőantennával is. Mindhárommal tökéletes (max a vétel szar de az nem a tuner hibája).

tipp: töltsd le a PVR2-t (újabb program), de a régi driverekkel, amit a CD-n adtak! Nekem az új driverekkel nem ment. De a program az tuti!! Csak kiválasztod rajta h Magyarország és nem kell pöcsölni a 20 hangnormával.
ftp://www.leadtek.nl/mirror/tv_tuner/WinFastPVR2/122506/WinFastPVR2...11.zip

Hang.: nézd meg, hogy ahová bedugod az audiokábelt a hangkártyán, mi van melléírva. Pl. lehet több bemenete is (mint nekem: CD audio, AUX) és aképp állítsd a programban, valamint ne felejtsd belőni a hangerőszabályozót(vezérlőpult) sem! Ja és ha nem jó próbáld megfordítani a kábelt (nem a két végét ) mert lehet hogy fordíta dugtad be.
Ha a hangkártya alaplapi, akkor nézd meg, hogy nincs-e letiltva.

Másnak van hangja?

(#) Moderátor hozzászólása Jan 11, 2007

Cím javítva.
(#) norbu82 válasza csaadaam hozzászólására (») Jan 12, 2007 /

Előre is kösz a sok infót. Tegnap a BIOS-t reseteltem de nem jártam sikerrel. A progit megnézem, remélem sikerül. Találtam újabb drivert ami műxik. A hangkábelt már több variációban próbáltam, de nem jött össze.
(#) patexati válasza csaadaam hozzászólására (») Jan 13, 2007 /

Ha fordítva van bedugva akkoris ugyanúgy szól csak a jobb és bal csatorna cserélődik fel!A két szélső tüske a jobb bal oldal hang a középső egy vagy két tüske a gnd.
(#) norbu82 hozzászólása Jan 15, 2007 /

A progi hatott köszönöm.
Az ország kiválasztásánál az Ausztrál volt a nyerő.
Hogy miért azt nem tudom
Mégegyszer kösz.
(#) csaadaam válasza patexati hozzászólására (») Jan 15, 2007 /

nem mert 4 pólusú a csati, a kábel meg 3 eres és a két szélső a L-R, de egy ér szabad és ha fordítva dugod akkor nincs gnd. De lehet h én tudom rosszul nekem fordítva nem volt jó...
(#) csaadaam válasza norbu82 hozzászólására (») Jan 15, 2007 /

Nagyon szívesen. Kapok pontot?
(#) miklosch hozzászólása Jan 15, 2007 /

Tudja valaki, hogy mitől lehet az, hogy a kép nem szinesen jön be, hanem majdnemhogy fekete-fehéren, valami szint lehet előcsikarni belőle a videókártya állítgatásával, de messze van a szinestől, és még az oprendszer újratelepítése sem oldotta meg a gondod, a boltban viszont azt mondták, hogy tökéletesen működik, mert tesztelték, csak nálam nem megy
(#) csaadaam válasza miklosch hozzászólására (») Jan 15, 2007 /

a beállításoknál nézd meg a színtelítettséget, próbáld állítani. Meg a többi képbeállítást is (kontraszt stb).
Valamint nézd meg, hogy PAL B-e a norma.
(#) szabi83 hozzászólása Ápr 7, 2008 /

Szasztok!

Szereztem egy, Leadtek Winfast TV 2000 XP, FM tuner-es tv tunert, gépbe beraktam, chipje forró (878-as), win nem látja! Driver (kézi)telepítéskor nem talál HW-t.

Szerintetek? (elszállt?)

Üdv
(#) patexati válasza szabi83 hozzászólására (») Ápr 7, 2008 /

Biosban látja?Eszközkezelő látja?Melyik foglalatban van??
(#) szabi83 válasza patexati hozzászólására (») Ápr 7, 2008 /

Idézet:
„Eszközkezelő látja”

nem

Másik pci-ban is ugyan ez van
(#) patexati válasza szabi83 hozzászólására (») Ápr 7, 2008 /

Akkor sajna nagy rá az esély,hogy
(#) mefi01 hozzászólása Júl 21, 2008 /

azzal a gonddal fordulok felétek, hogy szereztem 1
Win/TV-PCI
PAL B/G
60124 rev c1v
hauppauge márkájú tuner kártyát csak az a baj hogy 1 alkatrész letört a nyáklapról
beírtam a google-ba hogy wintv-pci 60124 ,rákerestem a képekre és szerencsére megtaláltam az alkatrészt és rájötem hogy az 1 kristály
de sajnos azt hogy milyen azt nemtudom szval azt kéne kideríteni , ha tud valaki driver-t feltenni azt nagyon megköszönném mert lehet hogy a kristály miatt nem talál hozzá a windows eszközkezelő
a képen bekarikáztam painttal azt az alkatrészt ami nekem kéne (a képet netről szedtem)
(#) Georgee válasza mefi01 hozzászólására (») Júl 21, 2008 /

klikk szerintem itt találsz hozzá
(#) mefi01 válasza Georgee hozzászólására (») Júl 21, 2008 /

ott nem találtam hozzá drivert, de azt kerem hogyha valakinek iylen tunerkártyája van az pls tegye fel a driverét a a kártyának és mondja mg pls hogy mi az y7 es alkatrész
Következő: »»   1 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem