Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Beszereztem egy tvtunert (Winfast 2000 Expert) amit beraktam a gépbe, a gyári drivereket feltettem, és az alábbit tapasztaltam: A kép nagy nezezen bejött, de a hang nagyon zajos, és nagyon halk (hangos zaj, erősítővel hallatszik csak mögötte az adás) Szobaantennával próbálkoztam. Tudnátok segíteni, hogy a hang jó legyen?
Csak simán beraktad a tunert vagy a hangkábelt is bedugtad mit nem biztos,hogy odaadtak?
![]()
Működött az a kábel maár másik gépben?Mert nem biztos,hogy jól van kötve én jártam így nem is régen!Másik eset szerintem a hangnorma nem jól van beállítva a tuneren!
Próbáld ki másik cstatlakozóba, vagy más konfig néven.Nálam pl a Cd In csatin működik. Amit hallasz az valószínűleg áthallás.
Álltalában csak azon megy úgy,hogy mi a cd vagy dvd -re megy azt ki kell venni belőle!
abban is próbáltam, de nem műxik így sem
Na azt még nem néztem...
![]() Remélem, hogy csak azzal van baj. Alapesetben nincs letiltva ugye?
Akkor mára ennyi, ha nem műxik még jövök holnap
Holnap délután leszek de biztos segít más is!
![]()
Ha a kép tökéletes, akkor talán nem a megfelelő hangnorma van kiválasztva a soknormás tunerben.
A nálunk leggyakrabban használt: PAL B/G Amúgy szobaantennával felejtős.
Nekem is ilyen kártyám van. Próbáltam szobaantennával is, kábellel is, tetőantennával is. Mindhárommal tökéletes (max a vétel szar de az nem a tuner hibája).
tipp: töltsd le a PVR2-t (újabb program), de a régi driverekkel, amit a CD-n adtak! Nekem az új driverekkel nem ment. De a program az tuti!! Csak kiválasztod rajta h Magyarország és nem kell pöcsölni a 20 hangnormával. ftp://www.leadtek.nl/mirror/tv_tuner/WinFastPVR2/122506/WinFastPVR2...11.zip Hang.: nézd meg, hogy ahová bedugod az audiokábelt a hangkártyán, mi van melléírva. Pl. lehet több bemenete is (mint nekem: CD audio, AUX) és aképp állítsd a programban, valamint ne felejtsd belőni a hangerőszabályozót(vezérlőpult) sem! Ja és ha nem jó próbáld megfordítani a kábelt (nem a két végét ![]() Ha a hangkártya alaplapi, akkor nézd meg, hogy nincs-e letiltva. Másnak van hangja? ![]()
Cím javítva.
Előre is kösz a sok infót. Tegnap a BIOS-t reseteltem de nem jártam sikerrel. A progit megnézem, remélem sikerül. Találtam újabb drivert ami műxik. A hangkábelt
![]()
Ha fordítva van bedugva akkoris ugyanúgy szól
![]()
A progi hatott köszönöm.
Az ország kiválasztásánál az Ausztrál volt a nyerő. ![]() Hogy miért azt nem tudom ![]() Mégegyszer kösz.
nem mert 4 pólusú a csati, a kábel meg 3 eres és a két szélső a L-R, de egy ér szabad és ha fordítva dugod akkor nincs gnd. De lehet h én tudom rosszul nekem fordítva nem volt jó...
Tudja valaki, hogy mitől lehet az, hogy a kép nem szinesen jön be, hanem majdnemhogy fekete-fehéren, valami szint lehet előcsikarni belőle a videókártya állítgatásával, de messze van a szinestől, és még az oprendszer újratelepítése sem oldotta meg a gondod, a boltban viszont azt mondták, hogy tökéletesen működik, mert tesztelték, csak nálam nem megy
![]()
a beállításoknál nézd meg a színtelítettséget, próbáld állítani. Meg a többi képbeállítást is (kontraszt stb).
Valamint nézd meg, hogy PAL B-e a norma.
Szasztok!
Szereztem egy, Leadtek Winfast TV 2000 XP, FM tuner-es tv tunert, gépbe beraktam, chipje forró (878-as), win nem látja! Driver (kézi)telepítéskor nem talál HW-t. Szerintetek? (elszállt?) Üdv ![]() ![]()
Biosban látja?Eszközkezelő látja?Melyik foglalatban van??
Idézet: „Eszközkezelő látja” nem ![]() Másik pci-ban is ugyan ez van ![]()
azzal a gonddal fordulok felétek, hogy szereztem 1
Win/TV-PCI PAL B/G 60124 rev c1v hauppauge márkájú tuner kártyát csak az a baj hogy 1 alkatrész letört a nyáklapról beírtam a google-ba hogy wintv-pci 60124 ,rákerestem a képekre és szerencsére megtaláltam az alkatrészt és rájötem hogy az 1 kristály de sajnos azt hogy milyen azt nemtudom szval azt kéne kideríteni , ha tud valaki driver-t feltenni azt nagyon megköszönném mert lehet hogy a kristály miatt nem talál hozzá a windows eszközkezelő a képen bekarikáztam painttal azt az alkatrészt ami nekem kéne (a képet netről szedtem) |
Bejelentkezés
Hirdetés |