Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én "TÉZA" kétoldalú ragasztót használok sokminden márkát végig próbáltam, nekem akkor mozdult el, amikor rosszul ragaszottam oda. A többi kétoldalú ragasztó semmit nem ér, ez legalább ragad, párat végig próbáltam, előre szólok, hogy drága. A szigetelőszalagra is igazak a fent leírtak. Van egy két éves guriga, és még mindig tökéletesen ragad, ha újat vágok le belőle. Gyógyszertári sebbenzinnel vagy sima autóbenzinnel lemosható, kipróbáltam. Semmi érdekem nincs, hogy reklámozzam, én is sokat szenvedtem. Nálam lépcső feljáróban kell, ahol igencsak ki van téve a nyíró-csavaró igénybevételnek.
Köszönöm,de nem tudom hogy a TÉZA melyik márkát takarja.
ui:már megvan °°)
A Terézia rövid változata A HE-n nem lehet reklámozni, úgyhogy csak utalhattam rá.
Szia!
Én is telepítettem már! Mire lennél kíváncsi?
Szia!
A kocsi alapja nem üvegszálas nyák?
Próbáld meg Palmatex ragasztóval, nálam hasonló célra bevált. Nem hagy nyomot a parkettán (ha majd felszeded) Annál jobb, minél simább a parketta. Úgy használd, ahogy a dobozán írva vagyon... Ha még el is engedné idővel, nem fog csúszni a szőnyeg, mert a "gumi" amely keletkezik továbbra is tapad a parkettához.
Most láttam az adatlapodon hogy orvoselektronikai technikus vagy.Tudnál néhány sort mondani nekem az orvosi eszközökről?Gondolok itt azokra amikkel pl a csontot vágják,vagy a lézeres dolgok,milyen feszültséggel működnek,milyen a csapágyazása(mert ugye sterilnek kell lennie a műtőben).Szóval hogyan oldják meg hogy az olaj vagy a gépzsír ne csöpögjön a betegbe?Ja és általában milyen motorok vannak az ilyen szerszámokban,vagy ugyanolyan mint a barkács dolgok csak hermetikusan le vannak zárva?
(Most kapcsolok hogy ez OFF topic,de már mindegy) Köszönöm Jossz.A másik ötletem az hogy gumibelső darabokat varrok az aljára.
És ha mindemellé Mátyás be is mutatná önmagán ezen eszközök használatát! :hehe:
Matyikém! A bordaterpeszt a csontfűrész után kell használni!
Egy kérésem lenne. A nőgyógyászati "kacsa" használatát rajtam kerüljük, a többi jöhet
Bocsi hogy csak most írok
Szóval arra lennék kíváncsi hogy SATA-s winyó van-e a laptopban és ha igen akkor azt felismerte-e a win7 telepítő? (mert ugye az XP nem ismeri föl...)
Szia!
Nekem egy régi épem volt, ebben IDE-s vinyó volt, így gond nélkül felkúszott a WIN7... Nem tudom, hogy Tomi20-nak milyen a vinyója, majd megmondja!
Nézzétek, úgy gondolom, hogy mindenképp IDE vinyó legyen benne, máskülönben a a gép IDEológiai zavarban szenved, és ha ez bekövetkezik, a gazdája IDÉtlen röhögésben fog kitörni, mert azt mondja: ezt a winchestert IDE tettem a gépbe bele, miért nem működik? Végső esetben IDEgosztályra fog kerülni a tulaj, ami kerülendő.
Majd' elfelejtettem: A "nem oda Buda" szólásmondásnak nyelvészek szerint a mai változata: nem IDE, SATA!
Szia!
Én már telepítettem! És el is csesztem,hogy letöröltem és helyette Windows XP-t tettem fel. Ugyan is Win 7-tel 30%-on járt a processzor,Windows XP-vel pedig 100%-on jár a processzorom. Vissza is fogom rakni rá a windows 7-et,szerintem sokkal kevésbé nyüstöli a gépet mint bármely más operációs rendszerek!
Hopp! A szakadt szmájli az én szövegem volt!
Nekem majdnem kifogástalanul működött. Egyetlen hibája az volt, amit nem értettem, hogy második telepítés után már nem játszott le normálisan filmeket, csak szaggatva, míg legelőször minden tökéletes volt. Illetve egyetlen CS játékom nem ment rajta, mert integrált 64 megás vidikari van a laptopban, ami ráadásul a rendszermemóriából táplálkozik, így 486MB RAM van a gépemben, és ez a kompozíció nem tetszett WIN7-nek a játékhoz. Ezen kívül meg voltam vele elégedve. Mostani XP bosszant rendesen, mert gondol egyet, és elmegy a hang a gépemen, emellett a hálózat is megbolondul! De két különböző XP is ezt teszi a laposommal! Kipróbáltam az Ubuntut is, azzal sincs semmi gondom, sőt! Egyetlen bibi, ami miatt nem tudom használni, az a nyomtatóm, nem találtam hozzá drivert, így ha printelnem kell, húzhatok vissza XP-re!
Ott valami alapvető probléma van, ha egy magára hagyott operációs rendszer ennyi erőforrást kíván, elindított programok nélkül.
Valószínűleg az ikszpé működési elve hasonlatos a párhuzamos (sönt-) stabilizátorokéhoz, ugyanis annak akkor a legnagyobb a disszipációja, amikor nincs a sarkán terhelés Az XP akkor foglalja le a legjoban a rendszert, amikor üresjáratban van. Biztos jól értelmezi a kedves ifjú kolléga a rendszererőforrás-monitort?
Természetesen ez már alapból látja a Sata vinyót, nem kell bajlódni vele. Én visszaraktam az XP-t, mert nem ment rendesen a Win7 Érdekes, mert a gépemben egy 1,6Ghz-es Dual-Core van, 2giga rammal, és nagyon lassú volt. Zolee gépe sokkal gyorsabb volt a majdnem 512 ramjával. Nem értem én ezt...
Előre hangsúlyozom, szoftverben nem vagyok járatos csak alkamazás szinten ami nekem a napi munkámhoz kell.Közel egy hónapja kaptam a feleségemtől egy USB stick-et. A szolgáltatót nem írom de azért egyen elgondolkoztam: ez van a haszn. ut.-ban. Windows Xp SP2 v, vagy Sp4.. Az én WINDOWS-om vásárolt HOME EDITON. Na jött a meglepi mert az én jól bevált PIII-nak csak azt üzengette a progi, hogy nem ismeri fel a sticket. Vagy tízszer telepítettem és telefonálgattam jobbra balra végül egy Win7 segített ki és ezzel mint most látszik hiba nélkül megy....
Ma szívtam a szomszéd ugyan ilyen usb-s cuccával, annyira unintelligens a telepítóprogram hogy a szolgáltatótól kapott másik sticket felismerte de ezköz nem található hibajelzést adott, a telepítőprogram közben elindult, itt meg is lepődtem picit. Így sem éledt azonban fel a cucc. A végén egy óra telefonálás után jött a válasz az alkalmazás kétszer van fenn és törüljem mindkettőt majd telepítsem fel és a kézi beállítását is lediktálta legalább. A cserekészülék azóta megy, nem hiszem ha ilyen hibával küzd egy szolgáltató akkor nem lehet fél perces emailben az összes boltnak leírni hogy ha a szerencsétlen felhasználó készüléke rossz és ad egy újat nem fogja felülírni magát ugyan az az sw hanem kétszer fog szerepelni, persze ha fennvan a másik sw is akkor nem fog menni.
Ha választanom kellene a bordaterpesz és a kacsa között, akkor inkább a kacsa... :yes:
Igen,mert Zoly15 barátunknak emlegettem ezt a "szakadt szmájli" szöveget
Tuti hogy van!
Fenn van a NOD32,tuti hogy azt is kikerüli 1-2 vírus. Szerintem az terheli a háttérben. Valamikor majd visszarakom rá a Win7-et. Nekem az tovább bírta VÍRUSÍRTÓ NÉLKÜL!!
Hohó!
Ezek szerint vezeték nélküli (wifi) internetet használsz... A hang nálam is elmegy,sőt,elég sokszor a hálózat is. Sokszor sík ideg vagyok,már a térdemen törném ketté a billentyűzetet,mire végre visszajön,ez általában csak újraindítás után szokott megtörténni. Van hogy bekapcsolom a forrasztópákámat,és lecsatlakoztatja a billentyűzetemet,vagy az egeret Van hogy rendszermemória miatt kékhalállal kidob és egyéb más dolgok amivel a rendszergazdák/felhasználók agyát lehet nyúzni.
Szia!
Itthon wifi-t használok, de Pesten a koliban madzagon csorognak a bitek... Szerintem ez ettől független. Frissen telepített gépen nem jelentkezik egy ideig, de nem tudok rájönni, mit telepíthetek fel, ami ezt műveli. Legelső "megfigyelt" alkalommal úgy tűnt, hogy Topi USB-s AVR programozója okozza a galibát. Vinyó formáz, programozó drivert nem telepítek, majd egy idő után ismét szívózik a gép... És nekem is csak a restart megoldás a probléma pillanatnyi orvoslására. Filmet olyan nagyon sokat nem nézek, hogy emiatt zavarjon az újraindítás. Viszont a nyomtatóm meg van osztva, hogy ne kelljen huzigálni a betelepített lapost az asztalon. De ha nem működik a hálózat, szobatársak nem tudnak nyomtatni. Ez többnyire akkor fordul elő, amikor bele vagyok sülve az elektronikába, vagy a programozásba. Vagyis vagy a gépem pozícióján, és a csatlakoztatott eszközökön kell variálnom, vagy újraindítom a gépem. Ubuntumnak egyetlen gondja a hiányzó nyomtatódriver, még a játékot is képes leszimulálni wine-nal! De ez van, egyenlőre ezt kell szeressem!
Meg még egy gondolat, hogy összeakadt a hangkártyával amire még a praxisomban nem volt példa. Az audióadaptert le kellett tiltani hozzá, hogy ez a sz@r működjön.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |