Fórum témák
» Több friss téma |
![]() Igen én se szeretném egy zónára felfűzni a 3 infrát, de "muszáj". Olyan jó ára van most a 1616-nak, hogy nem tudtam otthagyni a boltban. Így viszont 6 zóna van 2 nyitásérzékelőre, 7 infrára és a szirénára. ![]() ![]()
Nekem a 1864-re esett a választás pont amiatt, hogy a relatív sok zónát külön-külön kötöm be, és amikor lesz egy kis rávalóm akkor még teszek üvegtörés és tűz és füstérzékelőt meg mikrokapcsolókat az ablakora meg amit még kitalálok. A választásomnál fontos volt a jövőbeli lehetőség, hogy minél kevesebb kompromisszumot kelljen kötni.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Szerintem tedd a 3 infrát egy zónára, de a javaslatom alapján. A központ zóna bemeneténél legyen a három infra zónavezetéke. Miért? Azért, mert így hiba esetén a központot így is úgy is leállítod és ha a központnál rámérsz egy multiméterrel a szétkötött com és Z1, com és Z2 vagy com és Z3 ellenállásra perceken kiderül melyik a problémás darab (szakadt, nyitott, hibás ..) Ha nincs ellenállásmérőd vagy rossz akkor, ha egyenként kötöd a központba akkor az is megmondja, hogy melyik a kakukktojás.
JAVÍTOK !!!
A három R EREDŐJE NEM LESZ 5600 Ohm a központnál mérve! SZERINTEM NEM KEZELI LE A KÖZPONT. BOCSÁNAT A GYORSASÁGOMÉRT
Köszi, de nekem ez most nem riasztóba kellett volna. Ezért akarttam az NO-t használni (ami egy nagyon elavult módszer és senki se használja már tudtommal). De már megoldódott a dolog (lereléztem).
Üdv,azt szeretném megkérdezni,hogy 2-vagy három alaphelyzetben zárt mozgásérzékelőt hogyan lehet 1 zónára kötni.(DSC 1616)Rajz érdekelne.Köszönettel.
![]()
Szia!
Rajz nélkül: Egyszerűen sorba kötöd a zónákat és az egyik infrába beteszel 1 ellenállást. Ugyan úgy felfűzöd mint a tampert szokás.
Szia turkf.Köszi a választ.Két képet találtam a felfüzéssel kapcsolatban,szerinted mindkettő jó?Elnézést,de még amatőr vagyok.
sziasztok
volt már valakinek dolga fbii omni400 központtal? kéne nekem leírás vagy bármi amit tudtok róla előre is köszönöm
Szia,véletlenül ugyanazt küldtem el kétszer most küldöm mindkettőt mégegyszer.
![]() ![]()
Itt egy dokumentum hozzá! Remélem hasznát veszed!
Szia.
A Bentel Omnia8-as központokhoz, hogy géppel tudjam programozni milyen eszközök illetve program kell?
köszi szépen csak az a baj h dsc hez vagyok szokva nem nagyon értem azért kérdeztem h tapasztalata van e valakinek de köszi megpróbálok rájönni mi micsoda
üdv.
A segítségeteket szeretném kérni. A netről rendeltem egy Micron típusú komplett riasztó rendszert amihez egy solo kültéri szirénát küldtek. A probléma az lenne hogy a központ szirénakimenete 12v max1500mA, a szirénára pedig 2,4 A áramfelvétel van írva. Ilyenkor milyen bekötést szoktak alkalmazni, vagy az megfelelő-e ha a sziréna tápellátását a központ akksijára kötöm és a szirénakimnetről csak az indítójelet veszem le? A válaszokat előre is köszönöm.
Bentel Security Suite program.
ÉS egy soros kábel, RS232 anya-anya csatlakozó, amin az rx-tx az egyik csatliban fel van cserálve (null modem kábel)
Sziasztok
mobilt szeretnék felhívatni a 18964-el nem megy a 301,302 szekcióban a telefoszám hogyan jó D0620999999FFFFFFFFF sok F vagy 0620999999FFFFFFFF sok F 304, 311,320, 380 ba mit kell írni (kell-e valamit)? Melyiket kell beállítani még? 350 ben Privatelinet szertnék használn
310 opciót ki kell tölteni, pl 111111
311 szintén, 320 opciót ki kell tölteni, pl 11, 11, 11 .... 380 opció 1, 5, 6, bekapcs. 301, 303 opciónál nem kell a D-t beírni, csak a tel számot.
Sziasztok!
Szeretném cserélni a PC 585 riasztómban és a kültéri szirénában is az akksikat. Valaki le tudná írni a csere menetét. Előre is, köszi, a segítséget
Hali
Beírtam nem megy. De hallom, hogy zónasértéskor kattan a központ majd egy pár perc múlva megint. 350 09,09 351 1,3 359 1,3 320 11,11,11,11.......... 328 31 a 302 is írtam tel számot
Elvileg mind 2 használható. Bár Én nem vagyok a híve a GND és a zóna összekötésének. (igaz Én a Tampert se szoktam összehozni a zónával) de persze használható így is.
SZia!
Ugyan a Micron kp-val csak távolról ismerjük egymást, de a működési elve szerintem ott is azonos. Az áramfelvételtől nagyon nem kell tartani, mert a solo tápelvételre indul (vagyis a nagy áramot a saját akkuról veszi le). Ha nem teljesen lemerült akkut teszel bele nem hiszem, hogy baj lenne. Ha nagyon nem akarod arra tenni akkor esetleg egy PGM-re is lehet.
Tamper zóna áthidal (ha rendszer tamperröl megy,ha nem füldugó bedug
![]() ![]()
Akkor sorban...
301: 06305555555F (a hívandó tel. szám) 302: szintén tel. szám, ha kell 303: tel. szám 310: 1111FF 311: 1111 320: 11 11 11 11 11 11 11 11 Ha akarsz kezelői pánik riasztást, ill. tamper riasztást is fogadni, akkor ezek üzenetkódjaiba is be kell írni valamilyen számot, A privatline hívás funkció szerintem fölösleges, használd helyette a residential-t, az biztosan megy. 350: 06 06 351: 1,2,8 380: 1,5,6
*2 kommunikációs hiba
a vezetékes telefonom működik és el is veszi a kp a vonalat
Komunikációs hiba megszűnt a kp teljes áramtalanítása után
![]() hívni még nem tudott.
Bejövő tel. vonal a ring-tip, az elmenő, az R1-T1 kapcsokon van?
Köszi az infót turkf.
Még egy kérdésem lenne: a központban lévő akku cserénél mi a csere pontos sorrendje |
Bejelentkezés
Hirdetés |