Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Real booty babes mixben megvan ha érdekel
Fiókom? Címét? Nincs messze a fiók, odatalálok... (Mellesleg nem értem..., de komolyan!)
Ha Te is kölcsönadsz egy pár milliót 25 évre, természetesen neked fizetek.
Zoli! Csak nem bankot akarsz nyitni.. Nekünk is csak 2 kiló kellenne visszanemtérintendő hozzájárulásképpen a nejem szerint, aki most is árgus szemekkel nézi a gépelésemet.
Zoli már nyitott bankot. Hipersilbankot.
Hol lesz ez a börze és mikor?
Én ismertem valakit, aki nyitott már bankot. Most meg ül...
Mégis jobb mint abban a bizonyos műintézményben..
Hiba!
@ Georgee: nekem csak ez a verzió kell
Remélhetőleg megint egy mikro EHET lesz.
Matyi ezzel a Hipersilbankkal csak egy baj van, hogy ott van konkurenciának a toroidnagyhatalom!
Ott a pont, ráadásul ha nem fér el tőlük, a Toroidnagyhatalom el sem tudja rejteni előlünk, mivel a tartószerkezetnek nincs akkora teherbírása. Ha máshova nem, talán az erdei-gyümölcsös joghurtjába.
Aha. Ha otthon lennék, mennék vissza aludni.
Amúgy jó reggelt. :ásító szmájli:
Tegnap intéztem egy LCD-monitort IBM-et és már most hála Istennek ki-be kapcsol. Találkozott valaki hasonló hibával mielőtt szétszedném..
...Olyannal már igen, ami be sem kapcsolt.
A mai ájbíem már közel sem az, mint a régi. Főleg amióta megjelent a lenovó változata, ami nekem egy kicsit ironikus, mert ezt tisztára úgytűnik mintha levonó nevet akarták volna neki adni.
Nagyon jó!
Ettől, majdnem a falnak szaladtam.
Hali! Milyen az új képem az adatlapomon? Hogy ne kelljen odáig elmászni, ide is kiteszem. Üdv! googa
ui.: A V2.0 majd jobb lesz...
Nagyon jó!
Én csak letettem az asztalra hagy beszéljen. Valamiből a szolgátatónak is élni kell. :yes:
Persze ezt a pénzt is valaki kifizeti. Ki is?
Ahogy a mai híreket hallom valószínűleg az SZDSZ a tőlünk lopott pénzből. De ez már nagyon politika szagú, tehát hagyjuk.
Ezen besz4rtam...
De majd jövök vissza!
Majd nézd meg a számládat, nehogy Te álld a hívást!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |