Fórum témák
» Több friss téma |
Mutasd azt az mt4-et.
Üdv! Valahol megvan a terve is, most nem keresem: Electro-Voice MT4
Valahol már kitárgyalták, hogy az mt4 neten keringő rajza hibás!!! Tehát szerintem felejtős. Ha megnézed az mt2-es rajzát akkor valóban kiderül, hogy nem jó a 4-esnek a rajza!
Üdv!
Egy jó mélyládát szeretnék belőle Valami ütőset
Szerintetek mibe szólna legjobban?
Hogy miben szólna a legjobban,hát van egy jó fajta ládikó amit én már megépítettem és nagyon megvagyok elégedve vele,ha kihasználod a teljes hangerőt azon a handszórón akkor jó gyomorrázós lesz!
Épísd meg ezt a fajtát!
Ez a FS Audio EW-18H nagyon tökéletes lenne bele ebben a hangfalban,de ha visszaolvasol az 59.oldalra a Tujminak is írtam véleményt arról a hangfalról!
Üdv!
Köszi kipróbálom!
Neked is ez a hangszóró van benne? Amúgy én egy T-amp E-800-asról fogom hajtani és csak egy darab lesz belőle.
Ha ütős kell, építsd azt amit javasoltak. Hallgathatatlan, de ütős. Ez biztos.
Szia!
Nekem nem FS Audio EW-18H hangszóró van benne,hanem egy EVM hangszóró,de majdnem egy színten van azzal az FS Audioval! T-amp E-800-asról fogod hajtani? Hát szerintem kevés lesz a két hangfalnak! Mi egy Cascone 1600-al nyomtuk!
Vagy netalántán 2 db T-amp E-800-asról fogod nyomni?
Mert úgy akkor jó!
Most módosítottam csak egy lesz belőle
Módosíthattál volna valami más márkára is.
Értem,hát akkor sok sikert hozzá!
Sound.man, Buck Miklós pl.: milyen márkára módosíthatott volna?
shalafi.66, te milyen ládát ajánlanál hozzá, ami hallgatható és ütős is?
Akkor fogd be a füled, vagy a szád. Vagy mind a kettőt.
A HA31-es reflexben, biztos leszólná ugye..
Juuuj ez durva volt!
Naaa sound.man nemááá csak segítséget kért! HA31-es reflexben biztos nem!
Ne csináld Gábor! Nem ér annyit!
Pedig igazad van!
Nem fog neked ajánlani semmit se mert VT párti.
De vannak itt sokkal segítőkészebb emberek pl.: sound man Tőle több hasznos infót hallhatsz. Sajnos Shalafi téged csak TS és más dolgokkal fog az őrületbe kergetni! Üdv!
Le. Csak a követelményeken kell változtatni. Nem mindegy ugyanis, hogy mi számít.
Ha az "ütős" és "hangos" jelzőket pontos-jó mélyátvitelű, érzékeny, és jó középtartományúra cseréljük. Akkor biztosan.
Igaza van, ha bármivel tudja bizonyítani, amit ír. Egyébként a hangsugárzók működése nem a Hit-től függ, pontos szabályrendszere van, aminek bizony része a T-S model is.
Nem is azzal van baj amit te tudsz! Ezt ne is értsd félre. Nem megbántásképp írok de te nem segítesz senkinek hanem csak elrettented az építéstől. Túl sok ez egy kezdőnek. Az lenne a legegyszerűbb ha valaki kérdezi tőled pl az eminence kappa hsz-hez mit javasolsz te rámondanád, hogy ekkora meg ekkora dobozt ilyen méretű reflex csővel.
Milyen szép lenne így. Ezt hívják segítségnek. De nem kell felkapni a vizet. Nem bántásképp írtam. Ha nincs igazam kérem a többiek ezt cáfolják meg!
Nem vagy abban a helyzetben, hogy ezt eldönthesd. És ha egy mód van rá, ne írj hülyeségeket, úgy, hogy semmiféle alapod nincs rá.
Nem igaz. Én csak azt írom, amire számíthat. Arról nem tehetek, hogy ez egy olyan haladónak is "sok", mint Te.
Én nem vagyok haladó sőt ezen a téren szerintem a tudásod poros nyomába se érek. De! Meg kell hagyni az amatőröknek kezdőknek a lehetőséget és nem lerombolni az álmaikat egyből.
Ha azt tudod mi miért nem jó akkor légyszíves azt is tedd hozzá, hogy hogy is lenne az jó! Szerintem ez így a jó!
Volt rá időm?
És talán úgy Jobb, ha az álmok csak később, már a megépítés után dőlnek meg? Szerinted így a Jó?
Nekem jobban esett amikor elmondtam a problémám és azt kellett kijavítani!
Ez is egy kihívás. Szerintem te is tudod, hogy amatőröknek csak nagyon nehezen sikerül igazi jó hangfalat /ha sikerül/ csinálni. Mérések pontatlansága és egyéb felszereltségi hiány miatt is. De szerintem ezt neked nem kell elmagyarázni mert tudod a folyamatát. Olyan ez mint a tda7294. Senkinek se sikerül elsőre pedig milyen egyszerű
Ez nem válasz.
Idézet: Ez igaz nekem is igy volt :yes: „Olyan ez mint a tda7294. Senkinek se sikerül elsőre pedig milyen egyszerű” |
Bejelentkezés
Hirdetés |