Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   938 / 3611
(#) sound.man válasza tungsram hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Nem tudok róla, nem hiszem. 3 tűzoltóautó van kint.
(#) DuMatyi válasza sound.man hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Szörnyű! Egy élet munkája veszett oda.
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Ha csak nem volt biztosítva.
(#) tungsram válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

A nejem mondja, hogy én NET-függő vagyok csak valójában a kinti világ k.. nem érdekel és nem azért mert bunkó vagyok. Egyszerűen ez a társadalom kirekeszti azt az embert aki "másképp" próbál élni vagy nem fogadja el az ő általuk elvárt "NORMÁKAT"...
(#) sound.man válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Nem égett le a ház, még időbe észrevették. Hátul gyúlt ki valami, de már kezdett terjedni át a házra mert már füstölt elöl a tető.
(#) tungsram válasza sound.man hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Végeztek már??
(#) sound.man válasza tungsram hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Szerintem lassan igen mert már nem füstöl.
(#) tungsram válasza sound.man hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

No Hál Istennek.
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Ismerős... Anyum szerint ez az én "kábítószerem". Azóta hátrált az agarakkal, amióta látta, hogy hány barátságra tettem szert (fényképek, stb.), és amióta visszakérdeztem, hogy értem én, hogy fáj a hátad, de miért is kell naponta 2-3 órát bámulni a TV-t? Nekem mindegy, hogy mit néz, de ilyen alapon mindenre ráhúzhatjuk, hogy függünk tőle. Olyan ez, mint az autizmus. Ha egy kicsit is beleolvas az ember a szakirodalmába, rájön, hogy minden második emberre találóak a tünetek. Nekem semelyik idióta pszichológus ne magyarázza meg, hogy a társadalom fele beteg. Erre a válasz: vannak fokozatok az egészen enyhe tünetektől a súlyosig. Maximum az ő érdekeiket szolgálja (gyógyszerek eladása, és még egy embert "meggyógyítottunk" látszata).
(#) _ampervadasz_ válasza Georgee hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Erre, már semmit nem tudok, mondani, mert ez annyira gyakori "jelenség", hogy ezen már meg sem lepődök.

Azért ez "bemegy a volt kijön a volt" azért engem rendesen földhöz vágott, és jól ki is égett a 20A -esem.
(#) _ampervadasz_ válasza tungsram hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Ezzel a NET függéssel, engem is megbélyegeztek.

Voltaképp csak a külvilággal való kommunikációra használom elsősorban, mert itt a környéken ( ez alatt értek 20km sugarú kört) nem sok ember van akivel egyáltalán tudtam is volna normális barátságok kialakítani, és önmagam adni!

Sajnos az az életmód amit élek, és ami stílust követek, arra a "normális" azt hogy mondja, hogy bolond vagyok, szép szóval.

Ez alatt azt értem, hogy fuj diszkó cigi alkohol tv műsor, inkább műveltebb zene hallgatás, egy két film megnézése (az internetről letöltöttet), és maximum a autonomián megnézem a mindentudás egyetemét, meg az m1, m2 -őt szoktam ritkán nézni, nagyrészt meg veletek kommunikálok, ez vagy itt a fórumon, vagy Skypon, MSN -en, szokott történni.
(#) SALáta hozzászólása Jan 14, 2010 /

Most dobtunk ki egy nagy zsák diót. Jövőre meghirdetem itt a hirdetések között a dióbelet októberbe frissen pucolva. Úgyis lassan egy nagy család leszünk és legalább a városiak kapnak jó terméket és nem fog a nyakunkon maradni és megdohosodni. Lelki szemeim előtt látom hogy lehet majd mindent venni szeptember környékén. Talán még jó szilvóriumot is hoz majd nekem a posta .
(#) DuMatyi válasza SALáta hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Úgy tudom, hogy a diót nem szabad frissen pucolni, hagyni kell a héjában érni 1-2 hónapot. Frissen a héja kesernyés és fehér - tapasztalat.
(#) SALáta válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Igen hagytuk mi is, bő 1 hónapot. A gond inkább az az átok bagó, már nincs bentdohányzás....
(#) zolika60 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Ez csak addig igaz amíg a külső héja zöld és nem vált le. októberben már ilyen gond nincs. Nekem is van minden évben eladó első osztályú pucolt dióm.
(#) DuMatyi válasza SALáta hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Sőt én azt javasolom: nincs dohányzás. Nem kell a bagó. Azt szoktam mondani, hogy minden bagós gyűjtse egy hónapig a cigarettás dobozait. Meg fog lepődni mennyi lesz darabra, és , azoknak az árát összeadva kijön x összeg. Na azt másra is költheted.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Rosszul vigyázta, mert megkörnyékeztem no nem a macskát.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Látom a kép abban a pillanatban készült amikor ráordít a dió felé settenkedőre.
(#) SALáta hozzászólása Jan 14, 2010 /

A kutyánk tegnap takarított a macskánk után...
(#) tungsram válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Most mondaná a nejem, most nincs itt, hogy ti mi a S@rról birtok itt gépelni meg "Pofázni". Csak egy a gond szerintem , hogy minden embernek más az indittatása. Én spec. szeretem a jó bort és sajnos dohányzom is de ez nem jelenti, azt hogy lealjasodjak addig....Tehát egyet értek veled ..

Matyi! Tudod miért jó a dohányzás? A sok szívástól a tüdő megerősödik...

Köszönöm az egyetértést, ennek örülök én is, persze annak ellenére, hogy a dohányzást utálom, az csak a cigire vonatkozik, az arc ami mögötte van és szívja, azt nem utálom.

Csak azért mondom, ne hogy félreértés legyen, amúgy a rendes dohány még jó illatú is, ja meg drága , nem úgy mint ez az aszfalt temető.
Azon csodálkozom, hogy nem fekete az egész cigi, vagy fordítva, az aszfalt lenne fehér, de most komolyan.

Megszívtam már, cigi nélkül is, de a tüdőm nem lett erősebb ígysem.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

A fotóművész engedélyét a szabad publikálásra, ha kérhetném....
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Te fényképezted...
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Azé kérem.
Rólad is van egy jó fotóm.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Melyik?

Igaz.. tünetek. Nekem semelyik idióta pszichológus ne magyarázza meg, hogy a társadalom fele beteg. Erre a válasz: vannak fokozatok az egészen enyhe tünetektől a súlyosig. Maximum az ő érdekeiket szolgálja (gyógyszerek eladása, és még egy embert "meggyógyítottunk" látszata).Na ebben is egyetértünk.. Elmennek ők a bús "alvégre" csak ők ezzel nincsennek tisztában, bocsi de még nem tanultam meg idézni...
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Voilá.
(#) zolee1209 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 14, 2010 /

Na, azért Norbi is érdekes pillanatában lett lekapva! Én meg jó 10 évet híztam...
Következő: »»   938 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem