Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jajj, nincs semmi gond, csak egyáltalán nem tudtam, mit akar jelenteni így a mondat, vagy esetleg elírtad...
![]()
Tényleg kidobtátok? Én etetem a madarakat télen, most is nyolc etető van kint. És a madaraim imádják a diót, például a szegény cinke nagyon meg dolgozik egy szem napraforgóval. Egyébként 10- 12 kg napraforgot veszek nekik évente.Ezért ha van diód ki ne dobd inkább elmegyek érte.
Hát nem aranyosak?
Madáretetőm nekem is van kint, de ezek a kényelmes pesti madarak 1 év alatt egyszer sem látogatták még meg...
most már csak azért hagyom kint mert szép és tetszik nekem. A kaja benne még érintetlen. Talán nem mernek bele menni, vagy mit tudom én. Bővebben: Link
Szerintem csak túl bonyolult, és ugy vannak vele, hogy nincs annyi összegük, hogy egy normális étteremben egyenek, a félbevágott flakon viszont nyerő
![]()
Vagy már Pesten nincs énekes madár. Nálam is évről évre kevesebb a kosztos. Pár éve 2002-ben annyi madár volt, hogy ki kellett tenni a nagy kerti asztalt és azt szórtam tele maggal mert olyan harc volt az etetőknél. Volt olyan nap amikor kb száz madár volt egyszerre a kertemben. Szép az etetőd tudom,hogy saját készítményed de itt nálunk a kaján van a hangsúly az etető az mindegy, őket nem érdekli a "dizájn"
Vagy megijednek a mérettől...ez 80cm magas.
Egyébként valóban alig van madár errefelé. Galambok lézengenek, néha-néha szarka, és még ritkábban varjú. Nagyon nagyon ritkán látok cinkét, és fekete rigó is szokott az udvarunkban járni. Bár valószínű bármelyik szemeteseben sokkal több kajához jutnak mint itt nálam. Magukra vessenek, be nem szedem a kaját, csak ha elköltözök innen. ![]()
Akkor minek idetenni? Pocsék bőven van mindenhol...
A PIC- Miértek, hogyanok...-ba jobban illene esetleg?
![]() Azért tettem fel, mert érdekes, hogy mennyire nézett videó.
Szerintem egy hónapon belül lesz az 1000 is. Figyelem egy ideje, elég hirtelen növekedésnek indult. Szerintem elértünk egy kritikus tömeget és most gyors növekedés lesz, ha a hardver bírja szusszal. Persze csak amíg el nem érjük azt, hogy minden elektronika után érdeklődő magyar ember itt legyen az oldalon. Onnantól egy kicsit lelassul, mert a kínaiak lassan tanulnak meg magyarul.
![]()
Jó regglet mindenkinek.
Most látom csak, hogy mi volt a börze utáni elfoglaltság! ![]() Matyikém, amikor betöltődtél nagy méretben, megijedtem egy kicsit. ![]()
Már most is 248 -an olvassák, pedig ilyenkor ~150 körül szokott lenni, az is csak délelőtt, 9 után.
Pont erről beszélek én is. Kíváncsi ennék hányan vagyunk regisztrálva. Mert abból láthatnánk hány % aktív reg van.
Persze, hogy nézett, ha mindenhova felteszik. Egyébként sosem jutott volna eszembe belenézni.
![]()
Az igaz, hogy például én is kétszer vagyok regisztrálva, de ennek valami máig tisztázatlan technikai oka van. A régi nickemen nem tudtam bejelentkezni. Annak idején Topi felajánlotta, hogy vissza adja azt a nicket, (zolika59) de akkor már úgy gondoltam jó lesz ez is. Azt viszont nem gondolnám, hogy sokan volnának egyszerre több nickel fent, mert az volna az igazi skizofrénia.
![]() ![]()
Csak egy kérdésem van. Ki az aki ismeri a zenegépek szoftverét mert most szólt egy barátom, hogy meg kéne javítani. Halvány lövésem sincs ,hogy akkor ez DOS Windows vagy akármi. A hiba hardveres lásd monitor be@rt. De viszont ha a vinyó elszállt akkor nekem kakukk.
![]() ![]() ![]()
A Csúcsfejek nekem is nagyon tettszik.
![]() ![]() ![]()
Igen, azért rendesen duplázódik.
![]()
Próbálok segíteni, de egy kicsit részletesebben írd le, mi a hibajelenség, és mit mókoltál, mert így nem kicsit zavaros.
![]()
Ebben egyetértek én is, és amit nem értek, hogy miért nem lehet jobban beazonosítani felhasználót, ami még törvényes keretek között történhetnek.
Pl böngésző típusa, operációs rendszer, és valami azonosító. Van olyan weboldal, ahol ha letiltanak, semmit nem tudsz tenni, mert beazonosít, nem tudsz egy új niknévvel regisztrálni, nem úgy mint pl itt.
Kérlek szépen leült a monitor ez eddig jó mert azt kijavítom, csak attól tartok ha a vinyó elszált, mert ez egy őskövület gép. Magyarán ha nem fogom tudni feltenni a gépet akkor ez pedig ez nekem nagy égés volna..
![]() ![]()
Ha elszállt a merevlemez az miért, az miért lenne a te hibád?
Amúgy a rendszer az önteszt során ( BIOS POST ), nem látja, amikor bekapcsolod a géped, kilistázza mi van a vasban, és teszteli a memóriákat stb.
Nap mint nap irogatok amikor van szabadidőm. DE tudtommal mindekinek van egy IP cime amit simán lehet azonosítani akár az enyémet is. Ha más nem ezzel kilehetne szürni azokat akik nem idevalók. Mióta megint aktív vagyok ezen az oldalon is megtudnám számolni a kezemen hány értelmes ember van aki nem szakbarbár. Olvastam múltkor is olyan figurát az On-Line listán, hogy "szaroska97". No comment..
![]()
Idézet: Szerintem azért ez nem baj. Például én sem lehetnék itt, ha nem így volna, pedig semmi szabálytalan dolgot sem csináltam. Egyszerűen az én gépemen lévő kőkorszaki programok valahogy összevesztek az itteni rendszerrel. Erről Deguss tudna sokat mesélni, mert az ő oldalán meg ugyanekkor moderátor lettem egy kis időre, mindkettőnk szándékától függetlenül. „Van olyan weboldal, ahol ha letiltanak, semmit nem tudsz tenni, mert beazonosít, nem tudsz egy új niknévvel regisztrálni, nem úgy mint pl itt.”
Nagyon szépen köszönöm az infót!
![]() ![]() ![]()
Akkor átfogalmazom a korábbi kijelentésem:
Arra akartam reflektálni, ha a moderátor letilt, akkor, egyáltalán ne tudj regisztrálni, amit persze fel lehet oldani. |
Bejelentkezés
Hirdetés |