Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   943 / 3611
(#) Doncso válasza szamóca hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

dee, pont arra
(#) Doncso válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Hát, szokott szerelni, persze játékból, amikor látja hogy apa csavarhúzózik, akkor előveszi az övét és megszereli a motorját, kisautóját ,amit talál, a baba nem nagyon érdekli ám.
(#) shalafi.66 hozzászólása Jan 15, 2010 /

Topi, van egy olvasatlan privátod (ha nézed ezt a témát).
(#) Doncso válasza shalafi.66 hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Szia, te az a shalafi vagy aki subvoice honlapján.....?
(#) shalafi.66 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Nem tudhatom ki mit és hogyan gondol. Én nem vagyok gondolatolvasó szerencsére.
(#) shalafi.66 válasza Doncso hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Hát magyarföldön ahogy tudom két shalafi nevű lény mászkál a neten, az egyik én vagyok, a másik nem foglalkozik hangszórókkal.
Szóval igen.
(#) Ricsi89 válasza Doncso hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

A végén még majd lekörözi az apját. Vagy a végén még műszaki pályán fog tanulni.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Azért az nem semmi, hogy a valaha regisztrált felhasználók 1%-a átlagban minden nap itt van. Most is 593-an vagyunk. No meg, hogy minden regisztráltra több mint tíz hozzászólás jut. Még arra is kíváncsi lennék, mennyi ebből az aktív reg. (mondjuk legalább egyszer bejelentkezett egy éven belül.)

Nem az a gondom, hogy nem látja, hanem az, h. nem olvassa. Én ezt tettem szóvá emlékeim szerint.
(#) sprofan válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Ja mondjuk az lehet, mert nekünk csak 2 Acer van, tehát nem tudok más márkáról nyilatkozni, szóval lehet tényleg van olyan ami eléggé zavaró. Most nézem, nálam még az akkumulátor adatok is ott vannak, bár nem a leghitelesebbek az biztos Most vetem észre, nem nagyon szereti a Vistás gépem ez a program, össze-vissza vannak az értékek, pl mi az hogy min. 40°C az most meg azt írja hogy 35°C

prtsc.jpg

(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Ilyen jellegű adatai csak Topinak vannak. De van pár vissza-visszatérő, többször reggelt, egy probléma miatt idetévedt, megharagudott, eltévedt, stb. felhasználó.
(#) shalafi.66 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Ahogy minden más helyen is. Ez olyan gyűjtőfórum-féle ide vándoroltak akik régebben a terminálon keresték volna a megoldásaik pl. és sok az átfedés más hasonló témájú fórumokkal is.
(#) Ricsi89 válasza sprofan hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Nekem egy adat van, ami valótlannak néz ki. Kicsit érdekes, hogy 85°C-nak írja. A többi viszont nagyjából stimmel. De hogy a proci két magjának hogy lehet eltérő hőmérséklete, maikor egy tokon belül vannak...

cpuid.JPG

(#) llaci56 válasza shalafi.66 hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Mi az a terminál?

Véletlenül sem az első link, amit a google ad....
terminal.hu

Nagyon jó fóruma volt elektronika témában.
(#) _ampervadasz_ válasza sprofan hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Semmi baj nincsen vele, az a legalacsonyabb hőmérsékletet jelenti, a max meg a legnagyobbat.
(#) Doncso válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

eeez nagyon jó volt még most is mosolygok rajta. Szerencsére nem babázik, így nem tudod megvásárolni.
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Adjál akkor neki cserébe valami másik csövet.
(#) Doncso válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Hamarabb odaadná.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Jan 15, 2010 /

Jó estét mindenkinek, nem tudom mi van velem, de nagyon álmosnak érzem magam, úgy hogy lefekszem.

Jóéjt. :peace:
(#) tungsram hozzászólása Jan 15, 2010 /

Mindenki megdűlt mint a rohadt mák ebben az álmosító időben: :gumicsirke: :nemtudom:
(#) tungsram válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Igyekszem..
(#) tungsram válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Most olvastam.. Tehát a régi jelzőglimmek vannak meg talán még van un. kosaras is E-27-es foglalattal.

Képzelj egy villanykörtét amiben egy drótspirál van természtesen két db. és köztük világít a gáz pirosas szinben..

Mostmár elég ritka darab..
(#) shalafi.66 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Szénszálas nem kéne?
(#) SALáta hozzászólása Jan 15, 2010 /

Gyertek römizni! Skypeon írjatok rám.
(#) tungsram válasza shalafi.66 hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Ha jót nem tudsz írni akkor mi a f@t agyaskodol amikor azt sem tudod mi a glimm..
(#) Sergei hozzászólása Jan 15, 2010 /

Miért miért??? ver a jó isten olyan emberekkel aki nem tud válaszolni egy nyomorult PŰ-re??? Pénzbe kerül? Fáj a használata? Korlátozott a használata? Egyszerűen nem értem a dolgot. Érdeklődik hogy xy alkatrész mibe kerül? Mondom ennyi vagy mondjál árat. Ez szerintem így elég korrekt a részemről. és nem veszik a fáradságot hogy vissza jelezzenek hogy bocsi mégsem kell, vagy én ennyit gondoltam árnak. Egyszerűen inkább sunyítanak meg lógva hagyják a dolgot. Amit itt az oldalon hirdetek alkatrészeket szinte az összes lóg a levegőben mert nem írnak vissza hogy kell vagy nem. Agyam eldobom az ilyeneken. Vagy ez a korral jár? ennyire öregszem??
(#) shalafi.66 válasza tungsram hozzászólására (») Jan 15, 2010 /

Ez mi volt?
Következő: »»   943 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem