Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hát, szokott szerelni, persze játékból, amikor látja hogy apa csavarhúzózik, akkor előveszi az övét és megszereli a motorját, kisautóját ,amit talál, a baba nem nagyon érdekli ám.
Topi, van egy olvasatlan privátod (ha nézed ezt a témát).
Szia, te az a shalafi vagy aki subvoice honlapján.....?
Nem tudhatom ki mit és hogyan gondol. Én nem vagyok gondolatolvasó szerencsére.
Hát magyarföldön ahogy tudom két shalafi nevű lény mászkál a neten, az egyik én vagyok, a másik nem foglalkozik hangszórókkal.
Szóval igen.
A végén még majd lekörözi az apját. Vagy a végén még műszaki pályán fog tanulni.
Azért az nem semmi, hogy a valaha regisztrált felhasználók 1%-a átlagban minden nap itt van. Most is 593-an vagyunk. No meg, hogy minden regisztráltra több mint tíz hozzászólás jut. Még arra is kíváncsi lennék, mennyi ebből az aktív reg. (mondjuk legalább egyszer bejelentkezett egy éven belül.)
Nem az a gondom, hogy nem látja, hanem az, h. nem olvassa. Én ezt tettem szóvá emlékeim szerint.
Ja mondjuk az lehet, mert nekünk csak 2 Acer van, tehát nem tudok más márkáról nyilatkozni, szóval lehet tényleg van olyan ami eléggé zavaró. Most nézem, nálam még az akkumulátor adatok is ott vannak, bár nem a leghitelesebbek az biztos Most vetem észre, nem nagyon szereti a Vistás gépem ez a program, össze-vissza vannak az értékek, pl mi az hogy min. 40°C az most meg azt írja hogy 35°C
Ilyen jellegű adatai csak Topinak vannak. De van pár vissza-visszatérő, többször reggelt, egy probléma miatt idetévedt, megharagudott, eltévedt, stb. felhasználó.
Ahogy minden más helyen is. Ez olyan gyűjtőfórum-féle ide vándoroltak akik régebben a terminálon keresték volna a megoldásaik pl. és sok az átfedés más hasonló témájú fórumokkal is.
Nekem egy adat van, ami valótlannak néz ki. Kicsit érdekes, hogy 85°C-nak írja. A többi viszont nagyjából stimmel. De hogy a proci két magjának hogy lehet eltérő hőmérséklete, maikor egy tokon belül vannak...
Mi az a terminál?
Véletlenül sem az első link, amit a google ad....
terminal.hu Nagyon jó fóruma volt elektronika témában.
Semmi baj nincsen vele, az a legalacsonyabb hőmérsékletet jelenti, a max meg a legnagyobbat.
eeez nagyon jó volt még most is mosolygok rajta. Szerencsére nem babázik, így nem tudod megvásárolni.
Adjál akkor neki cserébe valami másik csövet.
Jó estét mindenkinek, nem tudom mi van velem, de nagyon álmosnak érzem magam, úgy hogy lefekszem.
Jóéjt. :peace:
Mindenki megdűlt mint a rohadt mák ebben az álmosító időben: :gumicsirke: :nemtudom:
Most olvastam.. Tehát a régi jelzőglimmek vannak meg talán még van un. kosaras is E-27-es foglalattal.
Képzelj egy villanykörtét amiben egy drótspirál van természtesen két db. és köztük világít a gáz pirosas szinben..
Mostmár elég ritka darab..
Szénszálas nem kéne?
Ha jót nem tudsz írni akkor mi a f@t agyaskodol amikor azt sem tudod mi a glimm..
Miért miért??? ver a jó isten olyan emberekkel aki nem tud válaszolni egy nyomorult PŰ-re??? Pénzbe kerül? Fáj a használata? Korlátozott a használata? Egyszerűen nem értem a dolgot. Érdeklődik hogy xy alkatrész mibe kerül? Mondom ennyi vagy mondjál árat. Ez szerintem így elég korrekt a részemről. és nem veszik a fáradságot hogy vissza jelezzenek hogy bocsi mégsem kell, vagy én ennyit gondoltam árnak. Egyszerűen inkább sunyítanak meg lógva hagyják a dolgot. Amit itt az oldalon hirdetek alkatrészeket szinte az összes lóg a levegőben mert nem írnak vissza hogy kell vagy nem. Agyam eldobom az ilyeneken. Vagy ez a korral jár? ennyire öregszem??
Ez mi volt?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |