Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sajnos itt is találni szánalomra méltó hirdetést:
http://www.hobbielektronika.hu/apro/hirdetes_13454.html Miután többen jeleztük neki, hogy ez ingyen letölthető, átírta a hirdetés szövegét 50000-ről 49999-re hátha így nem találja meg más a neten
Megmondom őszintén nekem a gyerekkorom jut eszembe, de nem tudom biztosan hogy jól emlékszem-e, mintha lett volna ebből olyan változat is (persze nem a szenesre, hanem a glimmre gondolok), ahol egy Vuk, vagyis a rajzfilmróka izzott vörösen. Végülis nem lehetetlen, csak egy kivágószerszám kérdése.
Áááh ezaz. ilyenkor érzem, hogy nem vagyok egyedül. Köszönöm Istenem. Halleluja testvéreim.
Idézet: „mi a f@t agyaskodol” Csak mert te tungsram vagy, azért megengedhetsz ilyet? Ez valami kiváltság? :gun:
Először is, meg kell védjem tungsram kollégát, mert egyrészt nézz a delikvens adatlapjára és meglátod, milyen "jeles" tagja a fórumnak!
Idézet: „Személyes adatok Bemutatkozás: =shalafi66 pl13 szergey, össz: 3051 hsz (RIP). Figyelmeztette: szabi83 szamóca Topi Frankye és még sokan mások (kivétel deguss).” Másrészt ez egy bunkó beszólás volt, mert egész végig nem szólt a témához, majd benyög egy hozzászólást, hogy: Idézet: „szénszálas nem kéne?” Ezek után, én sem tudtam volna költőibben megfogalmazni. Személyesen nem ismerem Tungsram kollégát, de ha te sem tudsz mást írni, akkor ne írj semmit.
Akkor sincs joga itt ilyet írni, ha maga Lucifer váltotta volna ki ezt belőle.
Másrészt erre való a privát, ha már végképp nem tudja kontrolálni az érzéseit.
Na! Veszekedjünk egy kicsit! Gyertek ki a kultúr elé! :boxer:
Ismertérek azt a mondást: Ha Te Tungsz rám, akkor én Vil rád! ?
Drága Csöves Köbüki Zoli Barátom!
E jeles nap alkalmából, hogy betöltötted hatodik X-ed, kívánok szívből Neked és Családodnak is minden szépet, jót, és hogy a Jóisten éltessen erőben, egészségben, boldogságban, békességben, gazdagságban, és mindenféle földi jóban még legalább kétszer ennyiig! :integet2:
Megvirradt a nagy nap,
A trafók is hallgatnak. Elektroncső fénye pislog, A szemében könnycsepp csillog. Magas számhoz ért a kora, Ő az elektronok nagy tudora. Sokat segített minékünk, Tudása a menedékünk. Köszöntsük hát illőképpen, 57 évének dicsfényében. Köbükunokai fokon, Még ha nem is vér szerinti rokon. Versikémet meg nem bánva, Még sok boldog születésnapot kívánva, Isten éltesse KöbZolit, Még vagy hatvan esztendeig.
Igen. Ezért nem tudta leírni a 77-es számot.
Bár én már elvesztettem a fonalat, hogy most akkor 57, vagy 60, vagy 67, vagy 77, vagy ... de mindegy. A lényeg, Isten éltesen sokáig, ahányadik is!
Szegény Zoli összecserélte a számokat. 57 helyett 75 (Isten éltessen addig, illetve remélhetőleg még tovább)!
Isten éltessen Köbüki a a 10 a mínusz 57 -edik szülinapodon!
Na most hallom a hírt, amit csak a bennfentesek tudhatnak...így az Isten éltessen addig míg szeretnéd, és úgy ahogy szeretnéd!
Engedd meg, hogy én is gratuláljak, eme jeles napon!
Gondolom, ha nem szombatra esne, munkaszüneti napnak kéne nyilvánítani! (Sőt itt a fórumon se dolgozzék senki, ma ünneplünk! )
Most olvastam "valahol", hogy forgatnak egy filmet "The real köbüki" címmel, ahova Einstein kinézetű embereket keresnek, szerintem nevezzük erre a címre születésnapja alkalmából a mi köbzolinkat. Ő a valódi köbüki, talán a Mézga család szereplőjét is róla mintázták már.
Idézet: „Először is, meg kell védjem tungsram kollégát, mert egyrészt nézz a delikvens adatlapjára és meglátod, milyen "jeles" tagja a fórumnak!” Mire is gondolsz konkrétan? Arra, hogy olyan tagja vagyok a fórumnak, aki valahol 3000 fölötti hozzászólást pötyögött már ide be, és kb. a 92%-át nem az offba, hanem hangsugárzókészítés témában? Hogy számtalan fórumozónak tudtam segíteni egy linkkel, vagy hangolással, vagy számolással, stb. És hogy léteznek olyanok akik a "most megyek és kitiltatlak" szöveggel reagálnak egy vitára? Hogy vannak olyan MOD-ok, akik hallgatnak a suttogásra, és meg is teszik; megengedik hogy engem lehülyézzenek, de ha én írok erre válaszként egy erősebb poént, az már fagyasztással jár... Ezt jelenti a bemutatkozóm idézett része. Meg azt, hogy vannak olyan felhasználók, akik annak ellenére (sőt attól talán még inkább) vitatkoznak, hogy nem, vagy hibásan tudják az adott választ. Idézet: „Másrészt ez egy bunkó beszólás volt, mert egész végig nem szólt a témához, majd benyög egy hozzászólást, hogy: Idézet: „szénszálas nem kéne?” Ezek után, én sem tudtam volna költőibben megfogalmazni. Személyesen nem ismerem Tungsram kollégát, de ha te sem tudsz mást írni, akkor ne írj semmit.” Hm, a szénszálas poén szmájlival ellátva bunkóság, de hallgatásra inteni egy másik fórumozót, elküldeni engem a 3,14csába nem az? hogy vannak nálad a szintek belőve? Mellesleg csak a valóság kedvéért nem nektek (ampvadász és tungsram), szólt a hozzászólásom, akinek címeztem, az értette, és jól értette hogy nincsenek általad feltételezett szándékaim, és csak a vicc kedvéért adnám Edison izzóját a kezébe. Ha nem így lett volna, akkor is tőle kérnék elnézést és neki adnék magyarázatot.
Hm, azért Te sem voltál teljesen korrekt, kiemelted a nem túl barátságos ugratást, de a smile-t már nem raktad mellé, pedig eredetileg az is ott volt, ugye? Illik pontosnak lenni, ha idézel valakit, akár pozitív, akár negatív véleményed van róla.
Persze, ha ott a smile, akkor nincs létjogosultsága a hsz-ednek, mert simán látszik, hogy csak vicc volt... Az meg szimpla előítélet, hogy ha már mindenki figyelmeztette szinte, akkor Vele szemben megengedhetők az ilyen reagálások. Csak mert vicces akart lenni. Csak nem úgy sült el, na bumm, nem halt bele senki. Meg persze lehet érdeklődni a mai fiataloknál, vajon 10-ből hány tudja, hogy régen szénből volt az izzószál a villanykörtékben? Nem akarok védeni senkit, de intelligens felnőttek vagyunk, nem pedig "beszólok Neki, úgyis rossz volt, biztos rossz lesz még..."-szindrómában szenvedők...
Hm, egyre gondoltunk, csak Te gyorsabb voltál...
Boldog születésnapot...20 év múlva utolérlek, de akkora már stimmelni fog a 77...
Idézet: „Hm, azért Te sem voltál teljesen korrekt, kiemelted a nem túl barátságos ugratást, de a smile-t már nem raktad mellé, pedig eredetileg az is ott volt, ugye?” Szia! Ha "kopi-pészt" módszerrel csinálod, akkor a smájlit nem szúrja be! Független véleményként! szerk.: A kép miért nem méreteződött át? Nem állítottam át...
Zolikám, örömmel látom, hogy ubuntud van. Jó kis OP az. Sprint megy alatta? Nekem ment.
Sikerült majdnem bezárnom a hozzászólás küldése ablakodat.
Most megint ubit nyomok, mert meghalt a win...
Van egy 80GB-os vinyóm, ezen volt két OP, az Ubi, illetve az XP. Egyszer fogta magát az Ubuntu, és nem indult el. Bebootol, majd valamit hiányol, és ott megáll. Lényegében konzol szinten működött, de semmi több. Néhány napja bementem suliba, azelőtt ment a gépem, indulás előtt kikapcsoltam, kihúztam belőle mindent. Mire visszaértem, meghalt a win is... Boot után kap egy pillanatnyi kék halált és azzal a lendülettel újraindul a gép. Nekem gépre volt szükségem akkor. Nah, egye fene, akkor visszateszem a WIN7-et, igaz, azon nem tudok filmet nézni, de most amúgy sem az volt a célom. Nem akarta beolvasni a DVD-t! Akkor Ubi CD-t betettem, az elindult. Így az Ubuntus partíciót most újratelepítettem.
No igen, az ablakos képek engem is megtévesztenek, 90%-ban ilyenkor a hamis bezárás gombra kattintok!
Ez nagyon érdekes, mert nekem annó ugyanezt csinálta az ubi, meg hol ment hol nem a NET , és őszintén szólva tökfej vagyok a linuxhoz, amit kattingatással meg lehet oldani, azt megcsinálom, de parancssorokat nem tudok irni, a konzol sose ment, egyébként nagyon tetszik. Pláne a program Add-onn lehetősége, csak kiválasztod és használod, felteszi magától, na az óriási.
Tudom, hogy azzal csinálta, erre céloztam is a hsz-ben, figyeld csak: "kiemelted" - itt a copy-ra gondoltam, "de a smile-t már nem raktad mellé" - itt pedig arra, hogy azt külön kell beszúrni, mert tudom, hogy a sima copy/paste nem másolja át. Figyelek ám, nem tudsz megvezetni...
Én azért elgondolkodnék a már számtalanszor feltett kérdésen.
Miért mindig ott alakul ki nézeteltérés ahol felbukkansz? És erre nem válasz az hogy a többiekben van a hiba, mert nem viselik el az igazat. |
Bejelentkezés
Hirdetés |