Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mármint GYőriKaPu?
Voltam az Avason is, ott jobb idő volt.
Persze, csak én itt lakok a volt üveggyár mellett, tehát földik vagyunk .Hétfőn irány bontani a PÁLMÁT
Szia Zoli! Csak most értesültem róla, hogy milyen nagy napra ébredtél ma. Születésnapod alkalmából azt kívánom, hogy élj túl mindenkit akit csak lehet erőben egészségben. A kezemben az ágyas szilvórium és koccintásra emelem. Kedves egészségedre!
Na, velem nem is koccintottál...
A jól megformált kép hátterében tökéletes helyen található a Videoton televízióból származó modul. Nyugalmat és megbízhatósgot és harmóniát sugároz a néző felé, már amikor amikor nincs adászünet. Látszik a művészi kompozíció előkészítésén a sokéves szakmai tapasztalat. A kép fókuszában egy kis orvosi pohárban lévő vizeletminta található, mely emlékeztet mindannyiónkat az egészség megőrzés fontosságára, mely a hosszú élet titka.
Ahogy a képet néztem egyet nyeltem én is igaz de borból. Az aszonynak küldjetek már valami okosságot amitől csendben volna.Azt sem bánnám ha minden szülinapja volna. Zoli meg ne haragudj!!
Úúúú, Te bolond vagy!
Vizelet minta, mi?
Pár oldallal elébb látható a Nejemút című agymenésem is.
Szeretnél villamosszékbe ültetni, mi? :shocking:
Gubán Gábor tanúsíthatja: nekem semmit nem kell szednem, hogy dőljön belőlem a hülyeség. Egy dolog szükségeltetik: egy jó társaság.
Inkább inna! Akkor nem jönne itt mindenféle egészségmegőrzéssel
Én mióta ismerlek antimatyarint szedek, de mióta személyesen is, azóta antimatyarin fortét.
Na ezért nem engedem a sárkányt gépközelbe.. Még tanulna ami a vesztemet jelentené!?
Szerintem én is megkóstolok egy pálinkát, csak nem tudom eldönteni, hogy szilva vagy barack legyen. Na majdcsak megoldom valahogy...
Hogy a kakaó dőlne a billentyűzetedbe...
Nem nyert. Leselejtezték az évvekkel ezelőtt iskolák által vásárolt kakaóbiztos számítógépeket, jelenleg én használom a billentyűzetet...
Ne próbáld meg őket integrálni, csak fele-fele majd bent elbeszélgetnek.Csak arra vigyázz meg ne nézzék ki a gazdájuk...
Kakaóbiztos. Bővebben: Link
Mindjárt gondoltam. De jól feladtam a labdát, nem?
Action2k: Nekem is van ilyen. Bár nem kényelmes rajta gépelni.
De legalább ihatsz kakaót. Nem jársz úgy, mint Simpi a quadjával.
Hát ez az apósomtól van
Maradtam a szilvánál, egészségetekre! (Ugye este 10 után lehet felnőtt témákról is beszélgetni, mint a pálinka? Nyugtassatok meg, hogy pálinkáért nem jár warn)
USB/PS2 portra csatlakozó összehajtható, kakaóbiztos billentyűzet
Vízálló Működési hőmérséklet: -40 °C - +80 °C Alkohollal tisztítható!!! Na ez a lényeg mert így mindég van kifogás miért mész le a boltba..
Szerintem nem kéne ügyet csinálni a pálinkából mert mit jelent: Pá Linka.
Sziasztok fórumlakók!
Egy olyan kérdésem volna, hogy ismeri-e valaki Zippo-ék Hand Warmer-ét (kézmelegítő). Ha valaki tudja esetleg hogy Magyarországon beszerezhető-e és ha igen hol, megköszönném ha megosztaná velem! A www.ongyujto.com-on nem találtam fenn. Előre is köszi! radiomano
Nos A legújjabb kutatások szerint a pénz tényleg beszél, amellett, hogy a kutya ugat. A második évezredek óta használja a vau vau vokális jelzést, de kevésbé köztudott, hogy a pénz is tud beszélni. Azt mondja: Pá!
Sziasztok!
Egy p3-as alaplapot (Int@l d815eea2) hogyan leht rábírni hogy hajlandó legyen indulni a pendrájvról(king$ton dt 101 8gb) ? az alaplap támogatja au USB röl bootolást és a biosban is kiirja a pendrájv nevét .Amielött kiirná hogy nem bir indulni ezt irja: SPD data missing or inclusive. Szerintetek hogy lehet megoldani? |
Bejelentkezés
Hirdetés |