Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na ebben is van igazság, bár szerintem a pénzverés még mindég kissebb bűn a bűnök között.. Lásd többnejűség.. Nekem még egy is sok..Ezt is elég hallgatni hát még..
A királyi 1-esen lesz 0:20-kor egy film a videojátékok hatásáról. Ha most nem is nézem meg, felveszem, mert kíváncsi vagyok, van-e benne valami értelmes gondolat.
Idézet: „van-e benne valami értelmes gondolat” Szerintem annyi, mint egy videojátékban. Na jó, én legutóbb AY-3-8500-al játszottam.
Linket javítom: Öngyújtó.com
Talán mert a 911-et hívogatod? Boldog 2000.-et!
Jó reggelt mindenkinek.
Teljes mértékben igazad van, elnézésed kérem, és azokét akiket megbántottam, mostanában én sem vagyok formában ( idegileg ), ezért hallgatok mostanában és inkább nem írok semmit. Most a változások időszakát kezdem élni, és lehet egy "szakasz" zárulhat le az életemben, addig meg a teljes bizonytalanság... Szép napot mindenkinek.
Pedig nem jó magadba zárni a problémákat. Remélem, van kinek elmondani őket.
Különben meg majdcsak lesz valahogy. Mert az még sosem fordult elő, hogy valahogy ne lett volna.
Szia.
Köszönöm az együttérzést, remélem majd csak lesz valahogy. Persze van kivel megbeszélni a dolgokat, az némileg segít, csak most nagyon összejött minden, és ez így nagyon sok nekem.
Tessék mondani! Ez a Phenő Pá(lin)kások topik? És tessék mondani! A "kakaó biztos" az olyan, mint a rend biztos, csak barna? És ez biztos?
(Ennyi baromságot régen olvastam, mint itt fentebb.. )
Az éremnek három oldala van. A te véleményed, az enyém, és a tények.
Igen, és szippantós kocsin jár.
Amúgy jó reggelt!
Remélem, kialudtátok Matyikémet!
(Nem baj, ha most kitombolja magát, legalább 24 -én oda tudunk figyelni a börzére is.)
Én a soha ki nem fogyó szövegláda vagyok. Próbálkoztak hasonlót létrehozni étellel is : terulj-terülj asztalkám a neve. A prototípus a lejegyzett források szerint működik, de senkinek sem sikerült reprodukálnia, tehát valószínű fikció. Hasonló gondolatmenettel meg kellene kisérelni a soha ki nem fogyó pénzesláda elkészítését. Az elődök egy evolúciós zsákutcát már kijártak - kommunizmus címszó alatt. Sajnos nem pénzesláda, sokkal inkább pénznyelő volt, hiába látszott annak. Reméljük, hogy jelenlegi kutatásaink hosszú távon meghozzák eredményüket. A tudomány mai álláspontja szerint a soha ki nem fogyó pénzesláda csak egyesek számára elérhető. Ezeknek neve: bankár, tőkés, gyárigazgató. A társadalom létszámához képest csak elhanyagolhatóan kis hányadot képviselnek, a cél: mindenki számára legyen elérheő az, ami nekik is.
Bíztató kisérletek folynak a témában, mert "malacpersely" és " újra töltődő bankszámla" néven már jelentős eredmények születtek. Az első esetben három bökkenő van: soha ki nem fogy a persely, ha a tulajdonos mindig annyit tesz bele, mint amennyit kivett. Emellett akkor sem fogy ki, ha soha nem nyúl hozzá. Második probléma: a malacperselynek kell némi kezdőtőke, azaz fel kell tölteni. Harmadik probléma: ha a tulajdonos egyszerre nagyobb tőkéhez akar hozzájutni, akkor csak fizikai megsemmisítéssel teheti meg (összetöri minden csontját). A második projekt sajnos ennél is nagyobb bukkanókat rejt. Csak akkor töltődik újra a bankszámla, ha munkaegyenérték, azaz pénz érkezik rá. Amennyiben engedélyezve van az, hogy a munkaegyenértéknél többet emeljünk le róla, akkor egyrészt annyival (illetve pluszban jelentősen többel - melynek neve kamat) kevesebb lesz jövő tárgyidőszakra eső - havi keretünk. Emellett díjat kell fizetnünk - nem is keveset azért, hogy legyen egy ilyen terülj-terülj asztalkámnak látszó tárgyunk. Végkövetkeztetésképp: A fenti fáradságos kutatásokban való részvétel helyett kényelmesebb, ha megelégedtek a jelenleg rendelkezésre álló eredménnyel: a soha ki nem fogyó szövegládával, azaz velem. Én nem csapok be senkit, nem számolok fel kamatot a kimondott szavaim után. Furamód a törzstőke mégis exponenciálisan növekszik. Na ezt csinálja utánam bármelyik közgazdász! :hide:
A földrajztanárom annó azt mondta: Magyarországon vékony a földkéreg - ezért sok hévíz forrás van nálunk, DE az ország egy hatalmas gránittömbön fekszik, ami nem darabolódik. Földrengés szinten a leg biztonságosabb, azaz: minket nem fenyegetnek nagy földrengések.
Egy kicsit félrevezető a cikk, mert bizonyára igaz, hogy nagy földrengések utóhatásaként máshol is lehetnek földrengések, de ez nem azt jelenti, hogy reng az egész föld mindenhol. :boxer:
(Egyébként tuti, hogy a következő lépés, hogy speciális vitaminokat kell szedni, illetve adagolni a földköpeny-meggyengülés ellen. Sőt én már készítem a földköpenyerősítő készülékemet)
Földköpenyerősítő készülék építésénél ügyelni kell a fázis-, és impedancia viszonyokra. A kis kimenő impedancia is követelmény, mert az tud csak megfelelően nagy csúcs magáramokat adni, melyek stabilzálják az örvénymagáramot, különban nagy lesz a magörvényveszteség, és a Föld folyékony magja kitör. Ekkor lesz a világ legnagyobb magömlése. Fentiekből is látszik, hogy csak szakemberek fogjanak hozzá az erősítőépítéshez, akik jártasak az elektroncső-, félvezető-, és atommagtechnikában.
A poén az lenne, ha irnának egy cikket, Forog a Föld néven.
Most találtam vakerán: 27 db pic Ilyen típusokról még nem is hallottam.
Oké oké, leállok, mielőtt katasztrófát okozok. Majd nem ugrálok a telken, meg óvatosan lépünk, amíg ez az egész el nem múlik
Csákány!! Azért azt tudni kell, hogy Magyarország gyakorlatilag földrengésmentes..Egy nagyról tudok ami 1956-ban volt Dunaharasztiban 5.6-es ami komoly károkat is okozott. Nálunk miért is volna hiszen a Duna Tisza köze nem tudom milyen vastag homokos talaj márpedig ez a rezgéseket igen hatásosan csillapítja. Bár nálunk is vagy egy törésvonal de most nem jut eszembe. Viszont Paks alatt megy le az Adriáig..
Na látod, ezt nem figyeltem. Amugy egy gyors kérdés, a falban alu vezeték megy, ha az adott szakaszt rézre cserélem, akkor az egész lakást át kell kábelezni? Vagy csak az adott szakaszt? ha jól tudom a kismegszakítón még a konyha van. gondolom ugy se jó ha a réz vezeték mellé megy az aluminium.
A villanyszerelős topicban szerintem több segítséget kapsz mint itt. Sőt néhány dologra egy kis keresés után talán választ is.
Üdv!
Elvielg az egész lakást át kellene. Nem is egészséges, annó mindenhol csak egy 6 amperes diazed volt. Erre mi történik? Kicserélik 10 amperes kismegszakítóra. Oké, hoyg a lakás áramigénye 2-3 szorosára nőtt (régen nem volt sem PC, sem ennyi TV, sem mikró, sem grill sütő). A kábel kerezstmetszete meg nem nőtt meg.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |