Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm!
Újonnan csak kijelző van ami 8000Ft :no:
Sziasztok. Lenne egy nokia 5200-ám. Ami ha rájön nem találja a sim-et.volt szerelőnél aki azt mondta h a szervizes srác nemem talált hibát. Szerinitek mi lehet a gubanc??
Sziasztok! van egy k750i sony ericssonom ezt a készüléket cseréltem és amikor szétszedtem darabokra mert nem működött a kamera része olyan hibára bukkantam hogy félig el van szakadva az a csatlakozós hajlékony összekötő vezeték ami a panel és a kamera részt köti össze. sikerült összekötnöm azokat a pontokat ami be volt szakadva egy ponttal nem boldogulok mégpedig:az objektív takarónak a az érzékelő mikrokapcsolójával mert ez sajnos hiányzott a készülékből és nem enged kamerázni ha valaki meg tudná mondani hogy a csatlakozó résznél mely pontokra kéne forrasztanom a mikrokapcsolót mert ezt a részt sehogy sem tudtam követni és kimérni.
Szia!
Az objektívtakarónak egy egyszerű kis kapcsolója van. Nem mértem ki, de ha objektív nyitott állapotban van, és akkor a kapcsoló is nyitva van, ez esetben egyszerűen nem forrasztod be, igaz, ekkor a fedél elhúzásakor nem indul a kamera... A másik megoldás, hogy veszel hozzá aukciós portálon vezetéket a telóhoz. Bővebben: Link
Van egy icipici okos megoldás, amivel általában a törött mikrokapcsolót szokták kiiktatni. Szóval meg kell picit buherálni a telefont szoftverét és ezáltal nem veszi figyelembe a mikrokapcsoló helyzetét. Bár a legjobb megoldás egy új kábel lenne. És a legérdekesebb, amin múltkor ismerősömmel gondolkoztunk, hogy ha a fedő nyitott állapotában a kapcsoló nyitott állapotban van, akkor ha eltörik a kapcsoló, akkor miért kell ez a kis módosítás, amikor elvileg azt érzékeli állandóan, hogy nyitva van az objektív, de mégis azt írja ki a telefon ,amikor belépnék a kamerába, hogy nincs nyitva az objektív, amikor elvileg a kapcsoló nyitott állapotban kell, hogy legyen.
Itt van a "trükk", lehet, hogy a kapcsoló záró érintkezős!
De a lényeg,hogy a kapcsoló alap helyzetben a belső rugója miatt nyitott hátlap helyzetben van és amikor bezárom a fedelet akkor nyomja meg. Szóval ha letörik a kis pöcök, akkor elvileg a rugó ellenében nyitott állapotban kellene maradnia. Szóval mintha a védő el lenne húzva. Ezért nem is értem a dolgot a mai napig. A k800 esetében pont fordított a helyzet, mert ott akkor nyomja meg a kapcsolót a fedő, amikor kinyitom. ennél érthető is lenne, ha esetleg ilyen gond adódna. de itt...
Szia!
Egyszerűbb volt gyors megmérni! A kapcsoló nyitott fedél mellett zárt! Ha a kapcsolót lenyomjuk (fedél zárt), akkor nyit, és egy PN átmenet mérhető rajta úgy, hogy az anódja a kamera felé néző érintkezőn van!
A kettőből talán össze tudod hozni...Az egyik védett de attól használható.Az alkatrészek nevére lehet keresni nem kell bogarászni hozzá.
kösz az infót de nagyon szeretek javítani buherálni épp ezért forrasztottam hajszálvékony lakkozott vezetékeket a csatlakozókra 6db és jó is lett nagyon kicsi forrasztási pontokon kellett szenvednem elektronikai mikroszkóp alatt.mondjuk a szakadt szalagkábel kimérése 4 órát vett igénybe ugyanis 2 tűvel kellett dolgoznom mert sajna nem lehet követni a nem átlátszó helyeken az áramköröket ráadásul 2 rétegű ezért is kérdeztem hogy nekem úgy volt logikus hogy 2 ponton kellene összezárni a telefon felé a csatlakozó forrasztásainál. mert ahogy olvasgattam ha rossz akkor nem érzékeli a zablak nyitott állapotát és ez csak úgy lehet hogy nyitott állapotban zár.
de tényleg köszi a segítséget rendes vagy!
Szia! oké most már csak egy kölcsön telefont kell szereznem amin kimérhetem ezt a 2 pontot "lehetetlen"kösz hogy kimérted!
Szia!
Nincs mit! Ha most otthon lennék, akkor a kapcsoló másik két pontját is kimérném... A telómat már nem szeretném ennyire szétbontani, mert már sokszor háborgattam és féltem az LCD...
meglett az a két pont rövidre zártam most már működik!
Sziasztok!
Van egy gondom, remélem tudtok segíteni soft problémával kapcsolatban is. Szóval van egy Motorola E398 telefonom, amire tegnap próbáltam skineket feltelepíteni, mert már meguntam a régi menükinézetet. Skin managert használtam, felraktam egy pár skint, de a témák menüben nem jelent meg egyik sem. Ezután csináltam egy baromságot, mert a skin manager látta a skineket a telefonon, és egyiket aktivnak tettem, majd újraindítottam a telót, de nem indul el, megjelenik a boot screen és azután csak villog a kijelzô, indul újra folyton... gondolom nem találja a skint. Gondoltam ha újraflashelem helyrejön, a flashelés sikerült, de továbbra sem indul el... Mit lehet tenni?
Sziasztok!
Van egy kis probléma a Sony Ericsson w910i telefonommal. Az mp4 videók szaggatnak rajta. Alig észrevehető, de emiatt nincs szinkronban a hang és a videó. Videófelvétel indításakor hol csippan hol nem. Vannak még más egyéb szoftveres problémái is. Próbáltam frissíteni a SEUS-al, de szerinte naprakész. Az XS++ 3.2 nem boldogul vele: Sorry, your phone is NOT SUPPORTED. A fájlnevek: W910_R1FA035_MAIN_GENERIC_SH_RED52.mbn W910i_R1FA035_FS_CENTRAL-EUROPE_CID52.fsm Sofia_i_CDF1201_0116_3_R7A_GENERIC_CENTRAL_EUROPE Tud valaki segíteni, hogy tudom rátölteni? Előre is köszönöm!
A2Uploadert neki.! Erre keress rá és ezzel a programmal próbálkozzál. Az XS az újabb telókat már nem kezeli.
Sziasztok!
Sony Ericsson P1i okos telefonom van.És ha bekapcsolom, akkor bejön a Vodafone logója.Kéne lenni egy kis csíknak is,aminek töltenie kéne..de a csík sem jön be. Csak a Vodafone logó meg a hang és ennyi Próbáltam azt is, hogy úgy hagytam..hátha egyszer csak betölt..de nem..semmi. SEGÍTSÉÉÉÉG!
Hali!
Szerintem próbáld meg frissíteni a szoftverét. Szerintem ott lesz a gubanc. A SE honlapjáról le lehet tölteni a programot. Minden a telefonon lévő adat el fog veszni sajnos a frissítés alkalmával. Ha ezután sem megy, akkor nagyobb a baj.
Helló!
Az a baj hogy semmire nem reagál.Még a töltésre sem. Ha összedugom a számítógéppel akkor is csak a logó jön be,igy sajna nem tudok frissíteni. Ha bekapcsolom ugyan ez a helyzet. ja és kikapcsolni sem lehet.
Nem kell bekapcsolni a frissítéshez. kikapcsolt állapotban kell csinálni, a frissítő majd írja mit kell csinálni. :yes:
Ha összecsatlakoztatjuk a számítógéppel, akkor automatikusan bekapcsol.Viszont a gép nem ismeri fel.
Kipróbáltuk egy másik se telefonnal, azt felismeri.
De nem kell rádugni sem ameddig a szoftverfrissítő program nem kéri. Ott sem simán kell rádugni, hanem a C gomb nyomása közben. Így a telefon nem kapcsol be, hanem bootloader módba kapcsol. Így lehet a szoftvert frissíteni. Ha leszedted volna a frissítő programot és elindítottad volna, akkor már nem agyalnál a dolgon, hanem lehet, hogy pakolnád visszafelé a dolgaidat a működő telefonra.
Helló urak!
Érdeklődnek ki szerint melyik a legmegbízhatóbb /web/áruház mobilteló alkatrészek tartozékok beszerzéséhez! A gigatel és speedshop cégeket inkább mellőzném mert nem csak drágák de a minőség is hanyatlásnak indult náluk!
Helló mindenki.
EGY OLYAN PROBLÉMÁM VAN, HOGY VAN EGY SAMSUNG SGH C-260 -AS MOBILOM. KÖLCSÖNADTAM AZ EGYIK ISMERŐSÖMNEK, AKI VALAMI KÓDOT RAKOTT RÁ, DE A KÓDOT Ő SEM TUDJA. A TELEFON EZT ÍRJA KI: SIM-KÁRTYA ZÁR JELSZÓT KÉR. MIT LEHET TENNI ILYENKOR?
Üdv!
Elhiszem, hogy ideges vagy, de ne kiabálj. (a nagybetűs írás azt jelenti) Üsd be a PIN kódot, mikor kéri. Ha háromnál többször próbálkoztál, akkor a PUK kóddal tudod visszaállítani azt az állapotot, hogy elfogadja a PIN kódot. Ha már ez sem működik, akkor a szolgáltatótól SIM kártya cserét kell kérni. Ezek a kódok a SIM kártyához mellékelt borítéban vannak. Mielőtt a kódokat használod, azonosítsd a SIM számát a borítékon levővel. Ismerősöd csak nyomkodta a gombokat, jó magyar szokás szerint, és a menüben bekapcsolta a PIN kód kérést. |
Bejelentkezés
Hirdetés |