Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   950 / 3610
(#) tungsram válasza szamóca hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Most fejeztem be a bojlerünk javítását és gondoltam kinézek.Vesztemre...
(#) tatabike válasza tungsram hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Most akkor Te megvesztél?
(#) szamóca hozzászólása Jan 17, 2010 /

Srácok ez a Gaga jány tényleg fiú?
(#) tungsram válasza tatabike hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Nem lehetetlen mert ezen neven szereplek negyven rengeteg esztendje. Ezt lesd meg szerkezeteden:mely helyen lehet nevem..melyre lehet szeszelnem kedvesemmel egyetemben..
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Ha meg nehezen formálja a szavakat akkor mondatfoszlány
(#) szamóca válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

És ha lányod lesz egyszer akkor az lesz aztán a dumatylány.
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Pontosan. Lesz még Dumatyné is, ha asors is úgy akarja.
(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Szerintem meg fog őrülni, ha majd túldumálja az ifjonc. És akkor majd fogja mondani a magáét, hogy kitől örökölhette ezt az "áldást".
(#) DuMatyi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Ott a pont!
(#) Stadi válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Nehéz lesz olyan asszonyt találni, aki eltűri, hogy az ura többet beszéljen nála... :hide:
(#) DuMatyi válasza Stadi hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

A dolog ott kezdődik, hogy nehéz lesz normális asszonyt találni a mai felhozatalból, akiből jó anya lesz.
(#) tungsram válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

No de azért lehet lőni a helyi búcsún . Ha nem egy pálcikán akkor kettőn. Bár engem lelőttek
(#) tungsram válasza Stadi hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Ezt aláírom mert én még csendes nővel nem találkoztam illetve aki nem velem él. Nálunk pedig ketten vannak anya és lánya..No Comment..
(#) mizsei.robi válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Kösz a segitséget , de nem ez a baj.A pendrájvon már van op.rendszer és a laptopon elindul elsöre.
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Szóval neked nincs csendestársad...
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Anya, lánya, és anyós. Az anyós is beleszövegel mindenbe.
(#) tatabike válasza tungsram hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Nem bírom követni...
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Mert rosszul csináltad. Nekem nincs baj az anyóssal, sőt...
(#) tatabike válasza mizsei.robi hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Nem mindegy, hogyan van megformázva a pendrive. Bootolhatóra kell formázni, van egy direkt erre való formattáló progi. Meg mi is van azon a pendrive-on?

A hibaüzenet meg azt jelenti, hogy valami SPD adatok egy része vagy az egész hiányzik.
Nem lehet, hogy mivel régi a lap (P3), az 1.1-es USB nem boldogul a 8 gigás pendrive-val?
Szerintem meg kellene próbálnod egy kisebb pendrive-val, mondjuk egy 2 gigással. És az is lehet probléma, hogy mikor én is csináltam bootolható pendrive-ot, felhívták a figyelmemet, hogy nem mindegyik pendrive tudja ezt bármely géppel, néha a szerencsén múlik, hogy hajlandó-e x gép az y pendrive-ról bebootolni, mert lehet, hogy egy z kell neki. Szóval van pár buktató, kísérletezni kell...
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Na ennyit arról, hogy mire valók a szabványok, és ki tartja be őket...
(#) hapro válasza tatabike hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Az anyósra igaz nálam, hogy legalább olyan messze lakjak tőle, hogy papucsban ne tudjon átjönni hozzám. Ez most hála Istennek megvan, de sajnos így is túl sűrűn látom, pedig szegény úgy erőlködik, hogy jó anyós legyen, de én meg :action: : a rosszindulatú malacka beesett a gödörbe, arra megy valaki, és kérdi tőle, kihúzzalak? NEM KELL!
Senki sem tökéletes és belőlem is hiányzik a hiba típus lehetek. :pirul: :whistle:
(#) mizsei.robi válasza tatabike hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

A Pendrive-on Ubuntu van.
Holnap megpróbálom 2 gigással is.
Kösz a segítséget !
Üdv!
(#) Ricsi89 válasza mizsei.robi hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Pendrive-ról én Dos-t próbáltam indítani sikertelenül, majd próbáltam linuxot is ugyanilyen eredménnyel. Úgy tudom ,hogy valami bott szektort kell valami programmal ráírni és így tudsz csak boot-olni róla. Nekem is látta a gép a biosban, de boot-olni nem tudott róla.

Hm, nem tudom, USB-ről akarod feltelepíteni? CD-ről nem megy?
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Tudod, valaki kitalálta, hogy a szabványok valamiféle irányelvek, és ezt nagyon tág határok között értelmezik a gyártók. Fateroméknak volt Thomson tévéje még régebben, a videós korszakban. Gondolták, vesznek hozzá egy videomagnót, és hát márkahűségből vettek egy Thomson videót. Mikor videokazettáról néztek filmet, az MTV2-es csatorna belezavart az AV csatornába, mikor sötét volt éppen a kép, halványan látszódtak is az MTV2 adásának szellemképei, meg nagyon halkan a hang. Mindent kipróbáltam vele, és nem tudtam megszüntetni a hibát. Más tévével jó volt, vagy a Thomson tévé más videóval szintén. De a kettő együtt csapnivaló, egy márkán belül ráadásul...
(#) tatabike válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Persze, mert van egy progi, ami úgy formázza meg a pendrive-ot, hogy bootolható legyen. Végülis átveri a gépet, hogy CD-nek lássa. Nekem van ilyen progim, működik is, egy 1 gigás Kingston áll készenlétben a fiókban, bootolhatóra formázva, mindenféle adatmentő és HDD-kezelő progikkal, meg egy mini XP-vel, ha valami gond lenne...
(#) tatabike válasza hapro hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Az én anyósomnak három lánya van, én a legídősebbet vettem el, viszont én vagyok a családban a legújabb vő, mert a két húga már régebben házas. Ennek oka, hogy én a feleségem második férje vagyok. Szóval oda akarok kilyukadni, hogy engem csipáz a legjobban az anyósom, nekem minden családi összeröffenésre külön főz, amit szeretek, és az apósom is nagyon csíp, segít bármiben, ugrik első szóra, de sosem volt olyan, hogy kéretlenül nyomultak volna. Szóval nekem olyanok, mintha a szüleim lennének, nagyon jóban vagyok Velük...
(#) tatabike válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Mert ugye az USB-ről bootolás lehetőségét mikor egy gyártó alkalmazza az alaplapján, elsősorban USB-csatlakozású külső HDD-re vagy ODD-re gondol, semmi esetre sem pendrive-ra. Ezért kell trükközni...
(#) vicsys hozzászólása Jan 17, 2010 /

Sziasztok!
Tisztelettel kérnék egy-két vállalkozsó kedvű fórumozót, hogy tesztelje az RSS-t az oldalamon, hogy működik-e? Most lámáskodtam és kíváncsi vagyok... Előre is köszi a visszajelzéseket! (jöhet emailra, vagy privibe is, hogy ne szemeteljünk.)
Következő: »»   950 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem