Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Nem tudom, hogy mennyire lenne igény rá, de... Elég sok kezdő bajlódik a NYÁK készítéssel, mert adottságai, eszközei nincsenek hozzá, vagy túl finom a rajzolat, vagy a két oldalas nem jön össze...
Ezért arra gondoltam, hogy mi lenne, ha lenne a HESTORE-nak egy nyákgyártás szolgáltatása is. Valamilyen megkötött formátumokban kéne elektronikusan beküldeni a tervet. Lehetne választani, hogy legyen-e védőlakkozás, beültetési rajz, illetve ki legyenek-e fúrva a furatok. Ez utóbbit már szinte mindenki megtudná otthon oldani. Csináltam már jópár nyákott annó, de most hogy újra hobbizgatok, már jóval igényesebbet szeretnék mint a kézi rajzolás (ha elsajátítanám a fotózásost, talán nem lenne szükségem a gyártatásra), viszont, egy egy nagyobb projektemhez sok-sok egyforma kisszériás nyákra lenne szükségem. Szóval, mi a véleményetek, lenne-e igény? Illetve, Topi, mit szólsz hozzá?
Ezt az ötletet én is támogatnám!
Láttam Topi mester paneljait, mostanában csak gyáriak vannak. Egyszóval: én örülnék neki!
Rendben! Felvetem az ötletet a megfelelő személyeknek
Ez szerintem is jó ötlet!
Szerintem sokan élnének a lehetőséggel (ha lenne testközelben és elérhető áron). Vannak olyanok akik sokat utaznak, vagy munkájuk, vagy az időhiány miatt nem tudnak hobbijuknak élni. Ez megoldást jelentene mindenki számára, aki gyári minőségben szeretne nyákokat készíteni.
Annyit már biztos tudok mondani, hogy a megkötött formátum az gerber. És minden nyák fúrt.
Probléma lenne csak abból, amikor összekeveredik, hogy hiába van fúrófájl a gyártási doksiban, mégsem kell fúrni. Rengeteg gond lenne csak belőle. Mindig fúrt, és a formátum gerber. Idézet: „Mindig fúrt” No nem baj, majd valami máson kiéljük a fúrási, fúrótörési vágyainkat. Idézet: „a formátum gerber.” Gondolom erre a legtöbb nyáktervező képes exportálni, ha meg valakinek nem, annak valaki, valamelyik topikban csak meg csinálja. Idézet: „Gondolom erre a legtöbb nyáktervező képes exportálni, ha meg valakinek nem, annak valaki, valamelyik topikban csak meg csinálja.” Amit én használok, Sprint Layout 5, az tud szabványos gerbert. Egyszerű, de szerintem nagyszerű program. Azzal viszont gondba lennék, ha nem tudna gerbert, de le szeretnék gyártatni egy nyákot. Nem szívesen kérnék meg mást, hogy készítse el helyettem a panelt, s kétszer sem biztos, hogy hibátlanul reprodukálja nekem. Óhatatlanul is becsúszhat valami, vagyis kimarad inkább, és szerintem azt egyikünk sem venné a szívére! Ha hibás a nyák, az legyen azért az, mert én vétettem...
Néha annak is örülnék! Sőt, a panel legyen annyi rétegű, hogy már az oldalára is lehessen tervezni!
Én arra lennék kíváncsi, hogy ehhez az RCA aljzathoz milyen előlapi kivágás szükséges? Nekem olyan aljzat kellene, ami nem tud megforogni. A XIII. kerületben egy cég forgalmaz olyat, aminek a menetes része egy átmérővel párhuzamosan két oldalról le van csapva (azaz két oldalról csapott kör kivágás jó hozzá), de az ára meglehetősen borsos. (Egyébként viszont tökéletes a feladatra.)
PCB-Cube? Bővebben: Link
Vagy rugós alátét, vagy nekiállsz, s lereszeled laposra.
Kösz, de 50 darabnál inkább nem. Bár még így is kb. 200-250 Ft-tal lenne olcsóbb a HEStore változat, mint az eddigi, méghozzá darabonként. Ennyi pénzért már megérné vesződni vele (köszörű, kis flex vagy hasonló szerszámmal, nem kézzel), úgyhogy lehet ez lesz a vége. Csak keresem a "kisebb ellenállást", mint a természet. A rugós alátét meg kevés, szinte ipari felhasználásnak lesz kitéve.
Kis köszörű lapos oldalaán, a dugaljba dugott dugóval még könnyebb. Max egy óra alatt megvagy az 50db-bal, s kerestél minimum 10000Ft-ot. Nem is rossz órabér!
Észrevettem egy apróbb hibát az ehhez a fúróhoz való ajánlott termékek listáján. A fúró adataihoz az van írva, hogy minimum 1A-es tápegység kell hozzá, de az ajánlott tápegység csak 500mA-os.
Ezt mintha már én is felvetettem volna... Ha tudnám, hogyan keressek rá magamra ebben a topikban, akkor belinkelném!
Bocsánat, akkor tárgytalan. Rendszeresen szoktam olvasni a témát, de nem találkoztam ezzel, így mertem felvetni!
Hogy választ kaptam-e rá, azt nem tudom, így aktuális lehet a kérdésed!
szerk.: Meglett! Bővebben: Link
Kapható 16 bites, bipoláris A/D a HEStore-ban? (Sajnos nem sikerül sehogy sem rákeresni vagy szűrni.)
Mindegy, csak 8000-10000Ft alatt legyen.
Eddig ezeket nézegettem: MAX195, AD7701. (A kérdésem igazából arra irányult, hogy néhány termékcsoporton belül nagyon jó lenne ha lehetne szűrni, és nem csak lábszámra.)
Feketetest-sugárzás mérőt lehet kérni? Bővebben: Link
Ilyen van az infra hőmérőkben. Ezzel lehetne érintés nélkül hőmérsékletet mérni. :yes:
Perkin Elmer-t látok itt beszállítóknál... TPS széria.
Szia Topi!
Ezzel a hangszin szabályzóval, mi a helyzet, lehet majd egyszer még rendelni, vagy lesz helyette majd másik? Köszönöm a választ: Müszi
Sziasztok!
Megkérdezném az illetékesektől, hogy MJL21194 kapható lesz-e valamikor a közeljövőben a HEStore-nál? A választ előre is köszönöm.
Parancsolj: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |