Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mobiltelefon hiba

Témaindító: nagysusu, idő: Júl 12, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   9 / 92
(#) édeség55 hozzászólása Jan 17, 2010 /

ÜDV!

BEKAPCSOLÁS UTÁN KÉRI A PIN-KÓDOT BEÍROM EL IS FOGADJA. EZUTÁN ÍRJA KI,HOGY [b]SIM-KÁRTYA ZÁR JELSZÓ. HA BEÜTÖM AZ [b]12345-ÖT A TELEFON BEENGED, DE Pl: a gyári beállítást nem engedi visszaállítani.
(#) ferzoo válasza édeség55 hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

A sim kártya kéri a pin kódot,a telefon pedig a biztonsági kódot.Ha nem engedi visszaállítani akkor valaki +változtatta az eredeti gyári 12345 beállítást.
eeprom-ból vagy ram-ból kilehet olvasni,lásd gsm szerviz.
(#) ferzoo válasza pucuka hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

A pin kód kérést ki-be kapcsolni csak akkor tudja az ember ha ismeri a pin kódot,/eredetit/is.Nem úgy van kitalálva,hogy bármelyik gyerek +változtatja azt hülyeségből.
(#) proba válasza édeség55 hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Szerintem ha a teló beenged akkor valamit nem jól csinálsz.
(#) lanti válasza édeség55 hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

Egy mobilboltban ingyen megcsinálják neked és nem kell 8 kört futnod.Segíts magadon! :yes:
(#) Sera26 hozzászólása Jan 21, 2010 /

Sziasztok!

Egy Sony Ericsson P1i-vel lenne problémám.
Jó párszor elejtettem már a telót, de sosem volt vele semmi gond, egészen a tegnap történt zuhanásig. A háttérvilágítás felkapcsol, a hangokat produkálja,de kép nincs. A szoftver engedi frissíteni, ha nyomogatom a képernyőt, akkor a szokásos hangok megvannak, kivéve a képet. Ha "bekapcsolva" összedugom a PC-vel,akkor a memóriakártya tartalma is gond nélkül kezelhető.
Sajna, már nem garis, így meg sem próbáltam a szervízt. Szétszedtem darabokra, de látszólag minden része sérülésmentes. Mi lehet a gond? Alaplap? Kijelző?
Ha alaplap hiba, akkor miért frissíthető? Miért olvassa a memóriakártyát? Ha kijelző, akkor miért nincs rajta semmi látható sérülés?
(#) Ricsi89 válasza Sera26 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Kijelző hiba ez egyértelmű. Az, hogy nem látszik semmi, az nem jelenti azt, hogy sértetlen. Nekem egy v630-al van ilyen gondom. Fastport csatit cseréltem, szakszerűen kijelző ki, majd munkám végeztével vissza és utána csak fehér kép, de a telefon működik. Kijelzőn semmi nyoma sérülésnek, kábel is tökéletes mégsem jó. Csere segít csak rajta.
(#) Sera26 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Nagyon köszönöm a gyors választ!
És hol lehet jó áron ilyen kijelzőt venni?
Akár használt, bontott is megtenné. Ha jól értem,akkor te mobil szaki vagy?
Neked nincsenek ilyen alkatrészeid?

Nem olcsó dolog egy kijelző bele. Régebben vaterán volt 10-12 ezer környékén új, de szétnézek neked, hátha találok olcsóbban, mert most konkrétan sehol nem látok. Rákérdezek majd ismerősnél is, ha fent lesz msn-en, mert tőle szoktam venni a cuccokat. Ő ebay-ről rendeli, ahol olcsóbbak, mint kis hazánkban.
Szoktam mobilokkal foglalkozni, ha találok valami kihagyhatatlan ajánlatot, akkor lecsapok rá, de amúgy nem nagyon szoktam itthon alkatrészeket tartani, pár roncs telefon van csak most, de ha kell valami, akkor venni szoktam. Ja és fontos, hogy az érintős telefonokhoz sokszor csak magát a kijelzőt adják és az érintőfóliát nem. Ezt is érdemes megvenni hozzá, mert nem biztos, hogy sérülésmentesen levehető a régiről és átrakható, hogy jó is legyen.
(#) lanti válasza Sera26 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

18-19 e Ft érintő felülettel együttesen. Ahonnan én veszem. De az elég drága cserében hamar megvan.
(#) lanti válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Szia! Érdekelne engem is valami alternatív beszerzési forrás LCD és szervízalkatrész +minden féle. Esetleg tudnánk egyeztetni valahogyan?
(#) Sera26 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Hát nagyon megköszönném, ha segítenél
(#) Sera26 válasza lanti hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Szia!

Hát ez tényleg húzós. Őszintén szólva nem sürgősen létszükséglet, mivel van már helyette egy Omnia, csak nem akartam ezt sem veszni hagyni, mivel imádtam ezt a típust.
Ha jó áron lenne kijelző,akkor beruháznék, de ennyit nem ér, mert ennél jobb állapotú készülék, minden tartozékkal van 25-ért.
Mindenesetre köszönöm hogy válaszoltál!
(#) Ricsi89 válasza lanti hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Mint írtam én is egy ismerősömtől szoktam venni, aki pedig az ebay-en veszi. Én is megvehetném, mert ugyanannyiba kerülne, csak még nem vagyok járatos az ebay-en, meg azért a pár darabért ,ami néha kell, nem akarok szórakozni. Ha szétnézel az ebay-en, akkor átszámítva sokkal olcsóbban van minden alkatrész, mint itthon.

Hát igen, elég húzós az az ár. Ennyit nem nagyon ér a csere. Nekem is P1 van, lassan már 1 éve és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Mindent tud, amire nekem szükségem van. Vettem nemrég egy HTC telót, de túl is adtam rajta, mert nekem sok volt a tudása. A P1-től viszont képtelenség megszabadulni. Ismerősöm is adná el, új házzal, minden tartozékkal és 25-ért a kutyának sem kell, pedig az már szinte ingyen van.
(#) lanti válasza Sera26 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Ha eladnád keress privátban!
(#) szaky27 hozzászólása Feb 1, 2010 /

Sziasztok!

Haverom sony k800i-je rejtélyes módon megadta magát.
Nem kapcsol be csak az infra világít rajta ha megpróbálja bekapcsolni. Töltésre se reagál. Szervizbe volt de a javításért elég horibilis összeget kértek volna. Szerzett egy nokia E51 es készüléket, ami szintén megadta magát. Az se kapcsol be ha rádugja töltőre akkor kis ideig fehéren világít a kijelző aztán semmi. Ez ügyben szeretnék segítséget kérni tőletek hátha ti tudjátok h mi bajuk lehet.

A segítséget előre is köszi!!

üdv
szaky27

(#) Ricsi89 válasza szaky27 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Helló!
A k800-as hibája lehet aksi hiba is. Úgy tudom akkor szokott világítani az infránál, ha esetleg aksi nélkül, töltőre dugva próbálod bekapcsolni, vagy fullra le van merülve. Ki kellene próbálni egy másik aksival. Ha azután is világít akkor szoftver hiba lesz, de ez csak szervízbox-al javítható. Bár szoftverhibánál inkább villog párat...
A nokiára is rá kellene ereszteni egy szoftverfrissítő programot. Nem tudom, hogy hogy van itt, de általában ezt kikapcsolt állapotban kell, szóval van esély, hogy elindul a frissítés. Egyenlőre ennyi jut eszembe.
(#) paprikascs hozzászólása Feb 1, 2010 /

Szia. Elöször is mérd ki az akkut ha nem stimm vagy kevés a cool benne akkor kicsit bikázd meg és tedd vissza a telóba és egyből dugd töltőre.Ha ez nem segít akkor adj neki egy új Erom ot majd flasheld újra és lábra fog állni.most csináltam egyet a napokban.az akkuval kezd mert ha nincs benne feszkó akkor felesleges akár a flashel is próbálkozni mert nemtudsz szinkronizálni a géppel.de szerintem ilyenkor egy friss erom és flash nem árt neki.ha akkuval nemtudod akkor tedd külső tápra és próbáld úgy tuti menni fog.sok sikert
Üdv
(#) paprikascs válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Megy sima adatkábelell is minden.Üdv
(#) paprikascs válasza szaky27 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Az e 51 valszeg szoftver lesz igen bár szerintem ehhez nincs online frissítés amikor töltőre teszed és nem kapcsolod be akkor jelzi a töltést?vagy egyből felvillan és fehéren világít?csak mert nem mind1 az egyik hardveres gond a másik szoftveres.
(#) szaky27 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Köszi a segítséget átadom neki!!!
(#) Ricsi89 válasza paprikascs hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Én már találkoztam olyannal is, hogy hardverhiba miatt villogott az infránál és nem erom hiba miatt. De villoghat gdfs hiba miatt is. És ha már most alapból cid53-as erom van rajta, akkor azt te semmilyen házi módszerrel és adatkábellel nem fogod frissíteni.
(#) paprikascs válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Nem olvastam sehol,hogy cid53 lenne így aztán valószinüleg alapból nem is az mert nem mindenhol barkácsolnak meg frissítgetnek otthon.lehet gdfs de akkor nagy általánosságban fehéren villogna az lcd de ebben az esetben az infra ablaknál villog vagy világít egyfolytában ez igen lehet hardveres probléma is de jobb esetben nem, mi meg ugye a jobb esetet nézzük amit otthon megtud próbálni.de ha feltelepítesz egy old drivert majd xs++al kiolvasod mi van a telóban akkor tudjuk majd,hogy mi a cid száma.De odáig elkell jutni.viszont ahogy írtam elsösorban szerintem is akkut kellene megnézni ha nem az akkor erom és flash értelemszerűen akkor ha ezt lehetővé teszik a telón lévő adatok.Üdv
(#) szaszaddd15 válasza paprikascs hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Hello! Na nekem akadnak gondok a telóval. A Nokiánál áll fenn az a hiba, hogy rádugom töltőre elkezd a kijelző fehéren villogni aztán 10-15 mp után abbahagyja és utána meghal, semmire nem reagál. A SE-nal voltam szervizbe hardver hiba és az értékéhez drágán csinálnák meg..már sajnos nem éri meg megjavítani. A válaszokat köszönöm!
(#) paprikascs válasza szaszaddd15 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Milyen szervízben voltál az se-del?e51lehet még szoft újraindulgat próbál bekapcsolni nem látom így nemtudom. vidd szervízbe de ne hivatalosba bár ezt nem szabad mondani de a hivatalosban 20ezrekért csinálják amit sima gsm boltba 5ért felfrissítenek neked persze jobb helyeken.tehát olyanhoz érdemes menni akiről már hallottál vagy valami kis infót tudsz.Üdv
(#) szaszaddd15 válasza paprikascs hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Persze, nem hivatalos szervizbe vittem de sajna még itt is elég magas árat mondanak. A Nokia holnap megy oda, remélem vmi biztatóbbat mondanak.
(#) lanti válasza szaszaddd15 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Szia! Jó esélyed van a magas árra ! Sarki gsm válogatja sajnos .. amugy 90 százalék ,hogy szoftver mifelénk 2-3 ért csinálják .
(#) Sera26 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Ricsi!

Köszönöm a P1i kijelző ügyintézést!
Hálám üldözni fog!!!
(#) Ricsi89 válasza Sera26 hozzászólására (») Feb 1, 2010 /

Akkor ezek szerint megérkezett és jó is. Örülök neki, hogy összejött.
Következő: »»   9 / 92
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem