Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Korábban írtad, hogy van egy interceptor fej bontva.
Tudnál néhány képet feltenni a belsejéről?
Problema az, ha a uC csak 12.5MHz-rol menne?
ez rossz kérés volt, mert ha ide kitenném, még beperelne a gyártó.
amugy egy halom smd van benne lecsiszolva
![]()
Emailben el tudnád küldeni?
A lézerdióda és a meghajtó rész érdekelne
kűldhetek képet, de semmit nem látsz belőle
minden le van csiszolva
Igy pl 10ns-ot tudsz eloallitani.
Köszönöm! 74AHCt86 nem jó ide, mert azzal küzdöttem.Én a belső kapcsolási időket használtam fel, és nem használtam hozzá 100Mhz-es kvarcot
Rosszul írtam, én a 74ahct86-al csináltam, és miért nem működik így?
Elirtam a tipust, 74AHC1G08-at akartam volna irni.
Ez egykapus aramkor. Amugy a TTL kimenetu eszkozok hatarfrekije altalabban alacsonyabb mint a CMOS eszkozoke. tehat AHCT helyett AHC-vel erdemes megprobalni. A belso kapcsolasi idokre en azert nem hagyatkoztam mert azok nem pontosak es homerseklet fuggoek. De ettol fuggetlenul a te rajzodat nem ertem. Azt latom, hogy xor kapukat hasznalsz, de hogy ettol mitol lesz 10ns az 1kHz-bol es a uC max 25MHz-bol azt nem ertem.
Ezt a rajzot én sem értem.
![]()
Én sem értem, azért nem működik
![]()
Köszi, megkaptam a képet az LI-ről.
Tudnál küldeni a PCB másik oldaláról , mert kellene a huzalozás is? A lézerdióda vezérlése érdekel Kb tudom a megoldást, de néhány jó ötlet mindíg jól jön
Akkor mar ertem mert nem ertem
![]() Amugy egy jo tanacs: ha xor kapukkal noveled a frekvenciat, akkor a szuksegesnel 2x nagyobb frekit allits elo es azt oszd vissza 2-vel, mert kulonben a kitoltesi tenyezo nem lesz 50%.
Lézerdióda meghajtására én is kíváncsi lennék, ha publikus.
![]()
Ehhez kellene elektromos segítsége.
Én megrajzolom, csak néhány infó szükséges
Ezt láttam, de megépíteni nem sikrült.
![]()
sikrült=sikerült
![]()
Szerintem egy kicsit bonyi.
Ennél van egyszerűbb is, mint amit az LI alkalmaz.
Ennek a teszternek a programját elkérhetem ?
Küldtem!
Igen,megkaptam,köszi
Van neked frekitablazatod, hogy melyik tipususu mero hany Hz-vel kuldi az impulzusokat?
Akkor nezde meg az AppNote1-ben az SPL LL90 belso rajzat es kulso vezerleset. 2 kondi 1 fet es 1 fetmeghajto (es szerintem a vcc-be meg egy ellenallas is kell) es keszi s van.
Vcc-be ellenallas helyett inkabb egy pcsatornas fet, es akkor a ket gate kozositheto.
Amiket ismerek:
VHT FámaLézer II , 238pps VHT FámaLézer III, 200pps NJL SCS 102, 3200pps NJL SCS 103, 3200pps Kustom ProLaser II, 238pps Kustom ProLaser III, 200pps LTI 20.20 Ultralyte 100 LR, 125pps Stalker LZ-1, 130pps Laser Patrol, 100pps Laser Atlanta , 238/68pps LTI 20.20 TruSpeed US 200.3 pps
20ns-os impulzust ilyen egyszerűen is csinálhatsz.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |