Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Az ötlet jó, bár ehhez egy UV LED is elég lehet. A mechanika nem olyan nehéz, csak türelem kell hozzá. (Bővebben: Link)
Van valahol egy 1mW-os pointerem, befókuszálom a lehető legkisebb pöttybe, és addig hajtom 50KHz-en, amíg meg nem hal, vagy neki nem áll rezet szublimálni. ![]()
Uraim!
Immáron harmadszor szólok, hogy ne rendezzetek szájkarate versenyt a topicban! A legközelebbi ilyen, szájtépős-csakazértisvitatkozós esetben lejegelem a témát, ami senkinek nem lesz hasznára. Ezt nem fenyegetésként mondom, hanem a miheztartás végett.
A két pdf amit csatoltál miben különbözik?
Válasz Pulyka (#624009) -hozzászólására.
Ez csak azért érdekes, mert tudtommal a germicid cső alkalmatlan a P20 -hoz. 400nm -es fény kell, ez pedig 250 nm körül van.
Ugyan az, csak az egyik negatív, ahogy kérted
A p20-hoz jó a germicid cső, kb. 20-25 perc perc. A gyári lakkoshoz nem jó. Nézzétek meg az uw cree ledeket a chipcad-nél (ha van rá anyagi keret), az mind a kettőhöz jó.
Nézd meg Te is légyszi, mert Én mind a kettőben fekete alapon fehér vezetékezés van fekete bga256-os felirattal.
Nekem spec pont így kell, de csak nehogy félreértés legyen.
Meg néztem a típus SYLVANIA G15W ez igazából 253,7 nm-es cső
Felraktam a nyomdának menő fóliára, 24,5mm a fekete rész, a szélső vonaltól a szélső vonalig 23mm. Hát erre egyébként én is kíváncsi leszek mert a 600dpi-s canonunkon olvashatatlan a bga256, viszont most jut eszembe, hogy ezt tükrözni kell, viszont nem tudom hogy lehet a pdf-et tükrözni. Futok vele pár kört.
Ha el tudod küldeni tükrözve csak az inverzet előrébb lennék.
Igen, biztosan sok függ a felülettől, de a vasalóval nem volt ennyi bajom!
Az a gyanúm, hogy a henger miatt a nyák és a papír csak egy csíkban melegszik, ezért amikor átér a henger alatt, és nem tapadt oda rendesen, az leválhat, eltépve ezzel a festéket. A vasaló egyöntetűen melegítette, így ilyen nem fordulhatott elő. Megjegyzem régen csak HP nyomatokat vasaltam, ami úgy tűnik nagyon nem mindegy! Bánom már az OKI-t, mint a kutya!
Azt hittem nagyobb érdeklődés lesz az 500Ft-os oda-vissza forgó motor iránt.
![]()
Sikerült tükrözni, akkor ma este megkapom a fóliát, nem tudom mennyi időm lesz vele foglalkozni, de ha a másikat úgyis meg kell csinálni, akkor beszorítom ezt is.
Szia! Amúgy ez ,hogy forog oda vissza ha AC 230V-ról megy és csak két kivezetése van? Lehet az eredetit is használni mindkét irányban csak az irányváltáshoz szét kell szedni és a kis pöcköt átfordítani a másik irányba de ez ugye nem megoldás
![]()
Lehet, hogy negem is érdekelne, de én meg messze vagyok tőletek.
Szia!
Ez is 230V-os de ennek három kivezetése van.
Ok, végül is nem kell tükrözni, mert teszt és majdnem szimetrikus, a feliratnak sincs jelentősége, csak a vezető/szigetelő megmaradásának.
Abban biztos vagyok, hogy a nyomda nagyobb DPI-vel képes kinyomni és szebb lesz az ábra. A levilágítás minősége és kimaratása lesz az érdekes. köszi
Lehet hogy rosszul látok, de én egy piros, fekete, és egy sárga vezetéket látok a képen
Szerintem azért kérjétek meg, hogy tegyen fel az oldalán látható adatlapról képet.
Nekem is van egy 3 kivezetéses hasonló méretű motorom, de azon azért van 3 kivezetés, mert 115V-ról is megy. Tehát nálam a harmadik szál az középleágazás.
A maratás olyan lesz amilyen. Jelenleg a buborékos maratómban a maratóanyag irgalmatlan szép kék és fehér kristályokat képzett. A kék az gondolom rézzel telített, azokat valahogy ki kéne szedni, de a buborékok meg a fűtés úgyis szétveri őket (sajnos), majd rakok fel előtte egy képet róluk.
Az előhívás után csinálok egy sacanelést, 4 darabot raktam a fóliára egymás mellé, legalább meg lehet nézni az egyenletességet is. Utána lesz csak marva, mert irgalmatlan hideg van a műhelyben, az előhívó megkásásodott, de abból keverek egy újat 10gramm nem vág földhöz. Viszont majdnem ideális idő a fóliázáshoz ![]() Amit csinálok azon lesz pozíciórajz, majd rakok fel képet arról is, az is fóliából lesz.
Sziasztok! Akit érdekel a savazás eredménye és ki szeretné próbálni az tegye meg mert megéri! Egy kis langyos víz és egy kis vasklorid és ebbe bele a csiszolt zsírtalanított nyák, mozgatni,hogy egyenletesen marja meg a felületet (mikrómaratás) Utána lemosni jól vízzel és denszesszel (ez fontos mert marad egy oxid réteg és nem jó utána) és mehet a gépbe! Sok szerencsét!
Milyen motor nincs róla több információ?? Ha kefés lenne az volna ám az igazi a triakos fázishasításos szabályzáshoz! Ez az az előmaratás egyre jobban tetszik most tesztelem igen jól fel ragd a toner nem jön le szinte megérni levakarni csak oldószer szedi le de a helye utána is megmarad
![]()
Sziasztok! Részemről a project lezárva! A savazós módszer minden várakozásomat felülmúlta! Eltaláltam a hőfokot is a laminálón ez most kijelentem tökéletes! Most kéne egy makrós gép
![]()
Nem tudok vele betelni nagyon jó
![]() ![]()
Úgy látom, fizetés után be kell szereznem egy laminálót.
![]() Neked a 3000FT-os van?
Gratulálok! Szép munka!
Estére beleásom magam az 5000 Ft-os lamináló gyári szabályozójába. Szépen visszafejtem a rajzot, aztán meglátjuk hogy lehet "alakítgatni". Ez a tisztítási módszer nagyon jó lehet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |