Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1008 / 3610
(#) tatabike válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Hólapátolás, az jó kis edzés. Nekem 200 méter utcafronton 3 méter széles járdát kell tisztán tartanom, plusz a belső udvaron néhány lépcsőt és még úgy 30 méter járda. Így jár az ember fia egy 70 lakásos társasházban, főleg ha gondnok...
(#) nagy hoho válasza tatabike hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Nézd a dolog jó oldalát: Kint vagy a jó levegőn, megmozgatod a testedet az nap már nem kell kocognod,sokkal jobban esik az ebéd. A lakóktársak jó szemmel néznek rád és még fizetnek is érte.
Ez a pozitív gondolkodás.
(#) tatabike válasza nagy hoho hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Én élvezem, vidéki csávó vagyok alapvetően, ezzel semmi gond nincs. Az zavar, mikor a sok kuka ellenére teleszemetelik a ház udvarát és a környéket. Mondjuk a jó levegő relatív, mert ez itt Józsefváros Üllői út menti szakasza, és elég nagy a forgalom.
(#) SALáta válasza hapro hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Amit ki lehet használni azt ki is használnak. Multkor egy rádióműsorba írtam be skypeon, gyakorlatilag visszajelzést írtam csak és küldött volna egy fáljt. Persze mivel csak visszajelzés miatt van és csak mi hallgatók küldünk nem fogadtam el. Az ügy pikantériája hogy ez egy nemzeti érzelmű műsor. Már a gépükön gyakorlatilag csak a studióprogram megy, az sem tud zenét bejátszani pihenőidőben. Szerintem a gépet széthackelték.
Az én gépemen semmi olyan nincs ami pótolhatatlan, van de arra való a mentés. Pár naponta volt eddig most hetente elég.
(#) ekkold válasza tatabike hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Köszi! Időpont még nincs, de tervbe van véve
(#) ekkold válasza Action2K hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Ráklikkeltem, és tényleg egész jó zene megy rajta.
(#) llaci56 válasza ekkold hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Bátor vagy!

Nem tudtam, hogy a sűrűjében laksz! Részvétem innen a Tisza-tó partjáról.

Én hegyvidékről származom, ott érzem jól magam, de most a Tisza-tó miatt nagyon tudlak utálni... :violent: :peace:

Tudtam, hogy ez lesz a reakciód. Meg is érdemlem.
(#) tatabike válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Zsákolni? Kosarazik és nagyon magas...?
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Arra gondoltam ha a zsákolás bekövetkezne akkor itt kellene a következő HE találkozót rendezni és jutna Nektek is zsák.

Dehogy, rendkívüli mértékben tudok alkalmazkodni, és nem nagyok az igényeim. Egy fedél nekem, meg a kacatjaimnak, egy ágy, amiben alhatok, és egy feleség, aki eszméletlenül főz és 40 évesen is bombázó.
Nos, ezek adottak, úgyhogy nincs okom panaszra... :yes:
(#) tatabike válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Na, írtó magas IQ-val rájöttem közben, hogy az árvízről van szó... Jól gondolom?
(#) radocziandras hozzászólása Feb 7, 2010 /

Sziasztok!
Nem tudja vcalaki, hogy a fekete matt trinát festék miért fényesedik be foltokban?Már a fújással is próbálkoztam, de az sem jó.
(#) llaci56 válasza radocziandras hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Kimondottan matt festék? Jól felkeverted? (közvetlen festés előtt!)

Egyszer még annó csavargós koromban el akartam menni önkéntes munkára az árvíz sújtotta területre. Mindegy, hogy hova, csak szimplán segíteni akartam azoknak az embereknek. Jelentkeztem is egy megadott számon, mondták, hogy jó, de most még ne menjek, majd szólnak pár nap múlva, hogy hova menjek. Én egyből elutaztam Miskolcra, ott hédereltem a MÁV-szállóban, hogy rögtön tudjak ugrani, közel legyek, ha szólnak. Hát nagyon nem szóltak. Én telefonáltam minden nap, hogy mi van, mikor menjek, hova menjek, de csak tereltek összevissza, aztán eluntam az egészet, és hazamentem, akkor még Fejér megyében laktam. Jobban tettem volna, ha egyszerűen csak odamegyek, fogok valamit, aminek nyele van, és csinálom, amit éppen kell...
(#) tatabike válasza radocziandras hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Alapozási hiba, vagy hasonló. Keverj bele hintőport.
(#) zoly15 hozzászólása Feb 7, 2010 /

Szép estét mindenkinek!
Milyen világot élünk?
Idézet:
„Az egyik olvasónk azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy a lépcsőházukban lakók valamelyike hol szomszédaitól, hol pedig a közös helyiségekből lopja az áramot, de érdemben nem tudnak semmit sem tenni ellene.

"Senki nincs aki orvosolná ezt a nem is kis problémát", fogalmazott olvasónk, majd elmesélte a történetet: a lépcsőházban öt lakás van egy szinten, közülük négyen rendszeresen fizetik a rezsit, az ötödik lakó viszont nem – neki már villanyórája sincs, áram viszont van a lakásában.

Hogy hogyan lehetséges ez? A nem fizető lakót két szomszédjától közös fal választja el, így szinte gyerekjáték volt az egyik fal óvatos megbontása árán a szomszéd mért vezetékét megcsapolni. Mire a szomszéd rájött, hogy nem csak a saját áramdíját fizeti, már 1600 KWh áramot loptak el tőle. A nem fizető lakó másik oldali szomszédja – tanulva lakótársa kárán – villanyszerelőt hivatott és megelőző jelleggel megszüntette a közös falon levő vezetéket. A nem fizető lakó így már nem tud a szomszédain élősködni – de újra van áram a lakásában, ami gyaníthatóan a közös helyiségek hálózatának megcsapolásából származik.”

Ez a www.boon.hu-n olvasható.

Nyertél egy hangszórót!

Még érdekel a dolog? Szólhatok ha jön a víz? Mindenki hozzon magával + egy főt.
(#) gg630504 válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Amatőrtárs - valami közös képviselő féle - bekötött a lépcsőház világításba egy diódát. Azóta egyik lakó feltűnően gyakran viszi javítani a hűtőjét.
(#) nagy hoho válasza radocziandras hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Vékonyan, egyenletesen, több rétegben kell felhordani festék szóróval. Ahol vastagabb ott lesz fényes.
(#) zoly15 válasza gg630504 hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Hogy jön ide a hűtő?
Vagy már csak én vagyok tompa?
Vagy, arról lehet szó hogy ő is mangelja az áramot? De a hűtő nem szereti a fél periódust?
(#) SALáta válasza gg630504 hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Az amatőrtárs székely?
(#) gg630504 válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Pontosan. Az izzó működik egyenáramról, de a hűtőgép - tudtommal - alig.
(#) zoly15 válasza gg630504 hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Kínlódott kicsit a motor biztos
Én mára beadom a kulcsot..
Jó éjt mindenkinek!

Üdv!
(#) gg630504 válasza SALáta hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Nem tudom, ötös körzet. Vezetéknév szerint nem YO, hanem OM. ( Ervé János. )

Érdekelni érdekel, csak már időm nincs rá. Gondnok vagyok, hétköznap reggel 7-től este hatig tart a munkaidőm, a lakók szerint viszont minden nap 0-24h-ig. Erre akkor jöttem rá, amikor vasárnap este 7-kor becsöngettek, hogy mit csináljanak, mert a hó betemette a kocsijukat az udvaron, meg szombat éjjel 8 fiatalnak magyaráztam el, hogy a lépcsőház nem kocsma, és a ház fala nem vizelde, stb.
(#) tatabike válasza zoly15 hozzászólására (») Feb 7, 2010 /

Tényleg, az a legenda mennyire valós, hogyha egy diódát sorbakötsz egy ohmos fogyasztóval 230VAC-s hálózatban, akkor annak a fogyasztását nem méri a villanyóra? Ezt állítólag egy szakmabeli tanár mondta egyszer a diákjainak...
Következő: »»   1008 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem