Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok
Azon gondolkoztam, hogy jó lenne egy olyan pólót készíteni, amelynek a mellkasán van egy LED-es ekvalizer vagy más alakzat, ami ütemre villog, melyet igényemnek meg felelően tudok alakítani. Tudom hogy lehet ilyet kapni, de szeretnék sajátot építeni. Ehez szeretném segítségeteket kérni.
Helló.
Használhatsz RBG ledet is. És egy vezérlőt. Pl. itt egyszerű ledekkel díszített öv. Vagy itt van a póló. Vagy itt led-es esernyő. Vagy itt Led-es nadrág. Egyébként úgy is meglehet oldani, hogy kis smd ledeket forrasztasz úgy,ahogy a te képeden van. Mindegyik ledre ragasztasz egy olyan papírból kivágott kör formát és máris ráragaszthatod és a képen lévő effektust éred el. De azért ha akkora méretben szeretnéd megcsinálni szerintem az autó aksit kéne veinni a hátadon. Minden bizonnyal komolyra fordítva a dolgot energia takarékos megoldás kell, vagy azt alkalmazod,hogy kissebb méretben készíted el, vagy azt,hogy energia takarékos ledet vásárolsz. Pl. a Microchip gyárt nagyon takarékos ledeket az XLP technikán belül. Vagy egy harmadik megoldás,hogy marad a méret marad a szín, de a pullóverbe teszel fent is lent is oldalba is egy vékony hosszúbb fénytestet és a blúzra ragasztod fel a pappírkákat. És mivel alól megvan világítva a színes pappírok fényszűrőként fognak működni és pont ez az efektus lesz látható. Sok sikert! Üdv. Hunor!! Idézet: „Azon gondolkoztam, hogy jó lenne egy olyan pólót készíteni, amelynek a mellkasán van egy LED-es ekvalizer...” És azzal tudod a saját hangodat szinezni. :hehe:
Már LED - es pólót is árulnak. Kicsit le vagyok maradva. Ki gondolta hogy ilyen is létezik már.
Na én arra leszek kíváncsi a kínaiak mikor rukkolnak elő a LED-es óvszerrel
Most gondoljatok bele....
Az igazi gyari polokat nem LED-el, hanem un. electroluminescent lapokkal szoktak csinalni. (ld.kep)
Idézet: „Na én arra leszek kíváncsi a kínaiak mikor rukkolnak elő a LED-es óvszerrel Most gondoljatok bele....” Biztos megfordult már valaki fejében!
Anno ettől akadt ki a volt barátnőm. Hasonló már van klikk
Jönnek rá a legyek
Egyszer biztos kipróbálom hogy ilyenbe szaladgálni.. na jó nem
Energiatakarékos ha egyszerre csak néhány led világít,lásd kínai elemes villogók meglepően sokáig bírják egy pár elemmel.
Ami még kérdéses a mosógépet hogy viseli,vagy valami leszerelhető transzparens lesz az egész?
Hali!
Kismilló ilyesmi cucc létezik, és "szok ócó" barátaink 2-3 ezerért házhoz küldik neked. http://www.dealextreme.com/search.dx/search.shirt A panel leszerelhető mosáshoz, és általában 4db AAA elemmel működik a stuff. Mondjuk pólót még nem rendeltem náluk, de tényleg free shippinges a cucc... hmm, ez meg durván reklámgyanús HSZ lett... Na mindegy, becsszó, nem vagyok kínai és jutalékot sem kapok De azért remélem segítettem...
Sziasztok nagyon vagányak ezek a ledes pólók
Nem láttatok már valahol hal mintásat , esetleg horgászosat ?? Faterom elég nagy "Ho-Ho-Ho-horgász " és a szülinapjára szeretnék egyet beszerezni neki. Köszi Üdv: Joe |
Bejelentkezés
Hirdetés |