Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na, azt én is láttam, és én sem emlékszem rá...
Nekem az Angyalok városa a nagy kedvenc,(Berlin felett az ég amerikai átirata), és hogy az is maradjon, csak ritkán nézem meg. Megjelenése óta csak háromszor láttam, utoljára kábé 3 éve, így a varázsa megmarad...
Én is 3D-ben, csak ez azt jelentette, hogy itthon néztem a monitoron, és nem jutott eszembe rendesen odafordítani a széket, ezért féloldalasan szenvedtem végig a 2 óra 40 percet...
Hol nézted meg? Én nem bírtam várni, ezért "kölcsönvettem" a p2p-adatbankjából, majd visszaadom, hehehe. Itt Pesten akárhol koslattam jegyek után, csak két hétre előre tudtak volna adni, ha tudtak egyáltalán. Asszony tartja magát, Ő majd csak a moziban nézi meg velem, ha végre tudok valami emberi időpontra jegyet lőni...
A West-End-ben., December 26.-án.
Máshogy a látvány semmit nem ér. Talán a BD-je lesz ehhez fogható, de annak a minőségi hardvere meg majd fél milla.
Ha valaki ma nem akar aludni, vagy oda szeretne ragadni a géphez több órára, akkor töltse le ez a file-t, ez 2 ártalmatlan játék.
Tegnap a délutánomat elvitte... http://rapidshare.com/files/350981474/Virtual_Farm-Alawar_Games.rar.html
Most ezen szakadok Bővebben: Link
Tegnap HE találkozó és cserebere volt. Lejött Istike88 és Istike88né. De elrontottuk, ma csinált az asszony sütit, ha ők is ráértek volna jöhettek volna ma is és esznek abból a finos süteményből, de azt hogy az asszony süt előre nem lehet tudni, le van titkosítva .
Nálunk meg mindig süt az asszony... Sose szerettem a süteményeket, de már teljesen rászoktat.
"Na! Egyet legalább egyél!" Nem igaz ám, hogy az ember 21 -22 éves korában megáll a nővésben, csak ilyenkor már nem hosszában, hanem keresztben nő. Ez a minden napi sütögetés... És így 20 év után eljutottunk oda, hogy már néha jól is esik némely süti, - pl. a tejhez. (Mert, hogy nagy tejkoholista vagyok...) Még mindig el lennék sütemény és édesség nélkül, de a gyerekek szeretik.
Mivel lehetne használható mentett mp3 formátumot készíteni *.m3u stream fileból?
Konkrétan erről az oldalról van szó: http://www.neplap.net/radio/radiokabare-kabareklub Néhány filet lementenék.
A screamer radio nevü netrádió program fel is tudja venni az mp3-ban adó netes rádiókat. Sőt a felvétel gomb visszamenőlegesen is működik, ha pl. egy szám megtetszik miközben a rádiót halgattam, akkor megnyomom a felvételt, és a szám az elejétől meglesz! Ugyanis memóriában pufferel minden szám elejétől.
Ha nem sikerül letöltened akkor szólj és elküldöm mailban (egyébként free program) Kipróbáltam a linket amit betettél, azzal is működik.
Azt elfelejtettem írni, hogy win7-re kell.
Eddig csak 1 programmal volt problémám itt de az pont a sprint layout volt, minden mást így vagy úgy föl tudtam tolni rá.
Kipróbáltam ezt a screamer radio programot, tökéletesen megy, míg a másik winamp plugin nem hajlandó működni.
Idézet: „..matchbox-ozzál öreganyáddal a veteményesben, te állat...” Hát ezen kész lettem...
Valaki próbált már Outlook-ot összehozni gmail-es levelezővel? Nekem nem jön össze...
Már csináltam. Azért nem megy, mert a gmailben engedélyezned kell a pop3 elérést.
Én azon szakadtam mikor " Tolassá jó, jöhet jöhet jöhet ..." Ahogy mondja
Ilyenkor dolgozni?
Mi vagy te? Biztonsági őr? Én max aludni megyen, nem hogy dolgozni..
Az az, Csupasz Pisztoly. Kultuszfilm.
Jó reggelt, jó reggelt mindenkinek!
Ma jó estém volt. Egy használt Codegenért cserébe kaptam egy ilyet. Nem egy csúcsgép, de épp megteszi, mert nincsen más.
Engedélyeztem. Mégse megy. Valami szoftverhibát üzen állandóan...
úgy tudom, van a géémailnak erre saját levelező szoftvere, ráadásul a saját gépben megjelenik a mailpostafiók tárhelye háttértárként.
Többet nem tudok mondani, mert nem szoktam használni, ilyet.
Fáradt vagy, látom. Ez nem kultuszfilm, hanem kaktuszfilm....
Milyen képet lehet vele csinálni? Teszel fel valamit?
Ráértemben kiszámoltam, hogy ha a naptól lenne út a tejútrendszer közepéig, ami a naptól átlagosan 26-28.000 fényévre van, hogy hány darab kocsi kéne amiket egymás után használva eljuthatunk az úti célig.
Magyarán sorba használjuk a kocsikat amíg azok szét nem esnek, amikor széthullott, akkor jön a másik, és így tovább. Átlagosan 250.000km-rel számoltam egy kocsit., nem vettem figyelembe ilyen szervíz meg hasonló baromságokat, csak egyiket a másik után... Így kell 3,5millió autó, mire azt a 28.000 fényévet legyűrik velük. Következtetés, túl sok autó van a földön...túl kevés ez a 3,5millió darab.
... valamint túl kényelmetlen a száguldó autóban szaporodni, szülni és felnevelni a gyereked, aki a halálod után tovább vezeti az autót. És ő hogy talál magának párt a sok autózás közepette?
Tessék itt egy pár kép.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |